Kategorier
Prisjakt

Bosch WAT283L8SN (Vit)

Bosch WAT283L8SN (Vit)

  • Typ av maskin: Frontmatad
  • Tvättkapacitet per omgång: 8 kg
  • Typ: Tvättmaskin
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Bosch

Bosch WAT283L8SN (Vit)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(19 omdömen)
5
(9)4
(7)3
(2)2
(0)1
(1)
Sorterat efter datum
d
dansve

35 omdömen

3 år sedan*
Gör sitt jobb och det relativt tyst. Enkel och snygg design.
*Redigerades 3 år sedan
o
ovespink

11 omdömen

3 år sedan*
Enkelt att välja program. Stor trumma. Går tyst. Bra med snabbprogram. Snabb med att öppna lucka efter kört program. Tvättar bra. Sen så måste man ju välja till extra skölj på programmen. Men det gäller ju alla snåla tvättmaskiner.
*Redigerades 3 år sedan
rob88
rob88

302 omdömen

3 år sedan*
Riktigt bra. Tar 1 timme att tvätta en 60C bomullstvätt om man väljer de mindre miljövänliga programmet. Förhållandevis tyst. Brummar givetvis lite extra vid centrifugering men inte mer än min gamla toppmatade. Jag och sambon är jättenöjda!
*Redigerades 3 år sedan
F
Flucker

19 omdömen

3 år sedan*
Ägt maskinen i ett år. Tvättar mycket bra, tyst och, om man vill, snabbt. Snabbprogram + förhöjd vattennivå tar ca 75 minuter och är en favorit. Rekommenderas!
*Redigerades 3 år sedan
O
OttossonPer

31 omdömen

4 år sedan*
Tyst maskin vilket är prio 1. Många program. Förtvätt saknas men det saknade vi aldrig på förra maskinen.
*Redigerades 4 år sedan
e_kauf
e_kauf

26 omdömen

4 år sedan*
Har testat produkten och är jag nöjd med den i sin helhet. Betalade 4990:- inkl bärning och installation. Svårt att beskriva den som perfekt eftersom det finns ännu bättre varianter om man lägga lite mer pengar.
*Redigerades 4 år sedan
s
sve84

8 omdömen

4 år sedan*
Hittade denna efter att ha kollat på olika tester och omdömen, då vi snabbt behövde en ny maskin. Skulle säga att den är helt okej, men lämnar en del att önska. Negativt: - Luckan blir ganska het när man tvättar, framförallt på 90 grader, inte så det leder till direkta brännskador, men känns lite otryggt med en snart två-åring som gillar maskiner ;) Inget dubbelt glas på luckan som vissa har - Touch-panel (tycker inte det tillför något) - Barnlås går endast att sätta på när ett program är igång, och ibland trilskas det med att få ur och i enstaka fall har det krånglat (i kombination med lucklåset) så att vi har fått köra tvätten en gång till för att få upp luckan. Kan ju bero på att vår son vridit på ratten (vilket inte gör nåt när barnlåset är på), men verkar som att den måste vridas tillbaka till det program man körde innan barnlåset kan tas ur. Krångligt om inte samma person startar och tömmer maskinen. - Vatten och smuts samlas i gummilisten innanför luckan. Är väl iofs bra att smutsen hamnar nånstans lättillgängligt, men det gäller ju att man upptäcker det och kommer ihåg att torka torrt där efter varje tvätt. Plus: + Relativt tyst + Tvättar bra, antar jag. Svårt att avgöra tycker jag + Bra pris för en maskin som enligt Bosch själva kostar mycket mer, betalade 4800kr inkl. frakt. Skulle nog valt att nyttja Bosch nöjd-kund-garanti (100 dagar att ångra sig), men den får duga, för den gör trots allt det den ska med bra resultat, och till ett bra pris.
*Redigerades 4 år sedan
E
ErikLiden

2 omdömen

5 år sedan*
Saknar möjlighet att välja förtvätt. Saknar kallt ylleprogram. Tyst. Skulle returnera om jag kunde.
*Redigerades 5 år sedan
D
DIFference

65 omdömen

5 år sedan*
Köpte den för 5100 kr inkl. frakt till tomtgräns, från Whiteaway.se, i februari 2016. Ersättaren till den WAPxxxx som vann bäst i test nyligen, jämte en Miele för drygt 10 000 kr. Går riktigt tyst och lugnt. Vi bor i ett trähus med träbjälklag och har tvättstugan på övervåningen. Vår förra LG skakade om hela huset när den centrifugerade, men den stod still. Denna Bosch är lugn och fin. Vibrerar lite lite i huset någon minut under centrifugering. Men det beror antagligen på att det är träbjälklag oxh även gammalt golv med plastmatta i tvättstugan. Den tvättar även väldigt rent och centrifugerar ur vattnet väldigt bra ur kläderna. En konstig grej är att förtvätt saknas men det finns ett tvättmedelsfack för det. :) Gör oss inget dö förtvätt är meningslöst idag. De långa tvättprogrammen tvättar tillräckligt bra. En finess är att varje program kan köras som standard, snabbare eller eco. Standard rar mellan 2 och 3 timmar beroende på program. Snabbare tar sällan mycket mer än en timme, oavsett program. Eco tar 45-60 min extra men kostar mindre, delvis genom att tvätta kallare än vald programtemperatur. Smidiga valmöjligheter. Man kan även köra supersnabba program. Men hur bra kan de vara egentligen? Om inget oförutsett händer står sig högsta möjliga betyg.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 2