Razer Orbweaver Chroma

Razer Orbweaver Chroma

 • Plattform: PC
 • Typ: Tangentbord / Mus
 • Gränssnitt: USB
Jämför pris på alla Razer Övriga spelkontroller
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Razer Orbweaver Chroma

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

3.5 av 5 stjärnor

Baserat på 3 omdömen

Sorterat efter datum
2018-07-23
  Jag har haft 2 stycken nu och de är väldigt bra att spela med, distinkta tangenter och bra inställningsmöjligheter både för tangenter, handlovsstöd och RGB. Två detaljer att se upp med. Först, tum-knapparna sitter "långt ned" vilket kan upplevas som svårt att nå och det går inte att justera. Har klarat mig ganska bra pga stora händer. Den andra delen är att tum-knapparna slits ut fort, de håller knappt ett år ungefär om du trycker hårt, som jag i PvP.
  2017-03-29
   Har haft den i snart 1 år och det tog lite tid att vänja sig av med "klo-greppet" dom man haft under tiden man använde tangentbord men eftersom denna är så anpassningsbar så sitter handen superskönt! Mina vänner har även testat den lite smått och de har tyckt att den varit oskön men då har de bara ändrat på lite placeringar på sidoknapparna och ändrat storlek och lutning osv. Jag kanske inte är tillräckligt mjuk och rörlig i fingerlederna men jag har svårt att nå över precis hela tangent-satsen på orbweavern, om jag ska komma åt den övre raden (vilken jag nästan aldrig använder) måste jag flytta lite på handen. Kan vara något att tänka på om man vet med sig att man har lite mindre händer, är ganska smart att försöka åka och test hålla en Orbweaver i butik då razer har gjort så man kan testhålla handen på produkten i kartongen. Skulle säga att jag har ganska medel-stora händer men jag kanske bara håller handen på ett ineffektivt sätt så att det blir svårt att må över hela. Känns iallafall väldigt naturligt när handen ligger på Orbweavern. Något att notera är att den är väldigt designad för att ha vänsterhanden på Orbweavern då det sitter 2 knappar och en joystick-liknande sak på den högra sidan av produkten och de är som gjorda för att användas av den vänstra tummen. Jag använder Orbweavern till fps, moba och även till de simpla grejer man använder tangentbord till i MMORPG (oftast bara klicka igenom dialoger genom att trycka på siffror eller mellanslag) Kan förstå folk som använder denna produkt till att redigera bild och video då man enkelt kan lägga till macro-keys (snabbkommandon) till varje enskilld knapp.
   2016-04-17
   Redigerades 2016-09-25
    Eftersom det är min första så kan jag bara ge den bra i betyg. Fungerar bra i både fps spel och mmo dock tog det en stund att vänja sig vid den. Fungerar klockrent tillsammans med övriga Racer croma grejer gör det effekt fullt. Tycker kanske inte att den värd sitt pris riktigt ännu men i det stora hela är den riktigt bra.