Samsung Galaxy S6 Edge+ SM-G928F 32GB

Samsung Galaxy S6 Edge+ SM-G928F 32GB

 • Skärmstorlek: 5.7 tum
 • Operativsystem: Android 7.0 (Nougat)
 • 4G (LTE)
Rank 632 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy S6 Edge+ SM-G928F 32GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Skärmstorlek: 5.7 tum
 • Operativsystem: Android 7.0 (Nougat)
 • 4G (LTE)
Samsung

3.8 av 5 stjärnor

Baserat på 12 omdömen

Sorterat efter datum
2017-12-23
  Y
  Yanchu0612(1 omdöme)
  Shit bra Mobil till och med 2 år senare! Det ändå jag inte tycker om är att skärmen är vikad men baksidan är platt så det blir som en yxa.
  2016-01-28
   steelbeat(333 omdömen)
   Bra tfn
   2016-01-27
    p
    p-zon(3 omdömen)
    Skärmen gav dödsstöten... Valet föll på denna när jag skulle ersätta min iPhone 5s. Tycker den är riktigt grym och välgenomtänkt. Ska du byta flaggskepp bör Edge+ absolut vara med bland kandidaterna. Grym prestanda kombinerat med häftig design gör den till pärlnougaten i Aladdinasken. Batteritid och pris är väl det som, tyvärr inte, går att tokhylla. Den klarar en dags användning vilket får ses som ok. Priset är just nu högt. Det enda positiva förknippat med det är väl att man i alla fall slipper "jag lägger alltså 7000 kr på en bit plast"-känslan. Kvalitétskänsla = mycket hög! Nämnas bör också den smidiga molnlagringen man får gratis i OneDrive. 100 gb extra vilket kan hjälpa till i valet mellan 32 och 64. (Dock tidsbegränsat till 2 år)
    2016-01-10
     a
     apfelstrodel(22 omdömen)
     Helt fantastisk!
     2015-10-25
      G
      Groven87(57 omdömen)
      Ja efter några veckors användande har jag inte blivit besviken. Den är makalös snabb och är trevlig med sina edge kanter. Dock kan man använda samma funktioner i en helt vanlig telefon utan dessa kurviga kanter. Jag drar ner en stjärna pga den är ganska känslig i skärmen vilket om man inte har skal så kommer man komma åt skärmen på kanterna vilket gör den opraktiskt när man ska skrolla eller liknade vilket gör att blir okänslig på resten. + kameran är oslagbar i mitt tycke, skärpa & väldigt vida bilder kan man ta. + prestandan, känns oslagbar. + godkänd batteritid, rätt så stor skillnad med wifi och 4g i användandet. + väldigt stilfull med premium känsla + galaxy note funktioner utan penna. Tack! - edge skapar en del irritationer eftersom skärmen är känslig. Man kommer åt skärmen av misstag och gör resten av skärmen okänslig. - ser egentligen ingen mening med böjda kanter för funktionerna kan användas iaf, men de är trevligt. Det är mitt tycke och i helhet är den väldigt trevlig, jag är väldigt nöjd och vill man sticka ut i mängden så kan jag varmt rekommendera den.
      Sida 1