Audio Pro Addon T14

Audio Pro Addon T14

  • Signalseparation: 2-vägs
  • Typ av lådkonstruktion: Basreflex
  • Effekt: 100 W
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Audio Pro Addon T14

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Signalseparation: 2-vägs
  • Typ av lådkonstruktion: Basreflex
  • Effekt: 100 W

4.4 av 5 stjärnor

Baserat på 21 omdömen

Sorterat efter datum
2019-03-18
Redigerades 2019-05-14
p
perja(25 omdömen)
bra ljud. lite oseriöst att jacka upp och ner priset dock
2019-05-10
s
sandpappa(30 omdömen)
Toppenljud, snygga och smidiga. Sen modellen T12 har dom uppdaterat fjärrkontrollen så man kan justera bas och även ingångarna och knappar på baksidan så att man inte är beroende av fjärr. Riktigt bra! Har T3, T14, T20 + SUB, är riktigt nöjd med alla! Kör dator och chromecast audio kopplat till, fungerar klockrent! Kan verkligen rekommendera dessa högtalare och företaget!
2018-08-28
Redigerades 2019-02-26
h
hotstuff(25 omdömen)
För en sådan liten peng som dessa kostar har jag svårt att tro att man kan få så mycket bättre ljud. Har kopplat in dem via en optisk kabel till TV:n i sovrummet. Då det även finns bluetooth så har jag en komplett anläggning med dessa. Fjärren känns som om den skulle tillhöra en betydligt dyrare produkt. Ljudet är nyktert samlat med en viss imponatorbas. Diskanten är något avrullad i toppen, men inte så att det stör ljudbilden. På fjärren finns dessutom separata kontroller för både bas och diskant, så man kan justera en del efter eget tycke och smak. Högtalarna levererar en helhetslösning i ett snyggt, litet och lättanvänt paket. De skall inte jämföras med "vanlig" stereo, men jämför gärna med många, många sonudbars och du kommer bli förvånad hur bra dessa är. Speciellt när du lyssnar på musik. Ett minus dock: Via optisk kabel måste de matas med PCM. Annars slår de av ljudet från TV:n när denna skickar ut 5.1-ljud. (Typ Netflix) Vore snyggt om de uppgraderar mjukvaran så att högtalarna kan ta emot vilken signal som helst och sedan presentera ljudet i stereo.
2018-12-02
Redigerades 2018-12-03
o
oollff(4 omdömen)
Köpte dessa enbart pga att jag trodde att de var ifrån M-Audio. Så kan det bli när man köper saker förhastat, men de va ju nedsatta under blackfriday, men kostade ändå 2800kr. Mina "gamla" högtalare från M-Audio som bara kostar ~1500kr låter sååå mycket bättre än dessa, tycker dessa ger ett väldigt tomt ljud. Blir tillbakalämning och köp av ett par M-Audio BX8 D3 istället.
2018-10-16
v
vadhettehan(32 omdömen)
Köpte dessa högtalarna för några månader sedan och jag är väldigt nöjd. Mitt användningsområde är som datorhögtalare och jag sitter tyvärr lite nära för att få ut de bästa ljudet (enligt mig) men planerar att montera dem på väggen i framtiden. Jag har testat att koppla in en extra subwoofer men anser inte att det finns något större behov av för att basen i dessa högtalarna var över förväntan. Positivt: Ok ljud för sin prisklass (2990:- vid inköp) Stilren finish Många anslutningsmöjligheter Negativt: Väldigt djupa för placering på skrivbord. Går ner i viloläge vid låg volym
Sida 1