JBL Xtreme

JBL Xtreme

 • Bluetooth
 • Batteridrift
 • Effekt: 40 W
Jämför pris på alla JBL Mobilhögtalare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

JBL Xtreme

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

4.5 av 5 stjärnor

Baserat på 36 omdömen

Sorterat efter datum
2016-06-12
Redigerades 2019-06-15
  Bogge(225 omdömen)
  Spelar tungt, högt och detaljerat. Riktigt bra batteritid. I mina öron så är JBL Xtreme tunad för att dundra på utomhus på stranden eller på terrassen med viss förhöjd diskant och rejäl bas, inomhus låter den bra men där föredrar jag min Beoplay S3 ljudmässigt. Dock ingen rättvis jämförelse då Beoplay S3 saknar batteri och inte är tänkt för utomhusbruk. Har även jämfört med Sony SRS-X55 som jag också äger och Harman Kardon Onyx Studio och bland dessa rankar jag JBL Xtreme högst i ljudkvalitet. Sony SRS-X55 är dock trevligare om man vill spela lågt utan en massa dunk. Sonyn är mer anpassad även för lugna morgnar utan att störa grannen. Tycker den svarta är snyggare i verkligheten än på bild. Om du är extra rädd om din JBL Xtreme finns det flertalet smarta väskor på Ebay och Amazon som ska passa. Ex denna https://www.amazon.de/Junsi-Portable-Protective-Bluetooth-Lautsprecherr/dp/B01DQN3U2M/ Jag hade gärna sett även Wifi, Spotify Connect och någon typ av galler för slavbasarna på sidan. Men det är en riktigt skön högtalare detta. Vill du vara kung på stranden och orkar släpa med dig +2kg högtalare (bärrem ingår) så rekommenderas JBL Xtreme starkt. Dessutom stänksäker.
  2018-02-12
  Redigerades 2019-05-29
   F
   FireBreather(3 omdömen)
   Uppdatering: Batteriet började bli dålig men jag tog ut den och använder enbart ström från vägguttaget. Jag tycker att det funkar bättre utan batteri. Passa på att uppdatera firmware! ------------------- Det är sant det dom flesta säger, passar mer för bas älskare men det är inte helt sant. Jag kör med custom Android Resurrection Remix med root access. Custom android och root är inget krav, det går att justera basen med andra appar utan root som t ex jetAudio. Anledningen till att jag kör med root är pga ViPER FX. Grym bra ljud hanterare och många bands equalizer. Jag tycker att ljudet blir riktigt bra då basen sänks. Lyssnar mest på metal i den men även blandat. Blir bra "flat" sound då! I vissa custom android har du möjlighet att anpassa volym steg. Jag ställer in min musik på 50 steg. Två procent per steg, på så sätt har jag finare kontroll av musiken.
   2019-02-06
    d
    davidcalen(4 omdömen)
    Ägde i ca 2 år och funkade fantastiskt med grymt ljud för storleken. Jag tappade den även flera gånger och den verkade hålla bra. Problemet kom efter 2 år då batteriet blev hemskt, jag kunde endast lyssna ca 1 timme innan jag behövde ladda den igen. Har läst om detta problem av flera andra ressensioner men tydligen ska detta ha löst sig nu på senaste tiden!
    2018-10-01
    Redigerades 2019-02-05
     thorelind(6 omdömen)
     Problemet är att harman kardon go+play klarar 20 hz lägre bas och är mer än dubbelt så stark till ungefär samma pris. Högtalarens baspeak vid 70 hz får det att låta burkigt och så minskas basen på hög volym. Jag anser att den bästa basen är den under 50 hz, vilket är helt obefintligt här. Det enda som är riktigt bra med högtalaren är remmen.
     2019-01-01
      F
      Fredrik33(136 omdömen)
      Bra ljud - även om det inte går att få riktigt djup bas. Fyller ett normalstort rum utan problem. Minus att det inte går att länka ihop med min Charge 3 i JBL connect - försökt all inklusive firmware uppdateringar.
      Sida 1