Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus (Nordisk)

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus (Nordisk)

 • Anslutning: Trådlös
 • Typ av tangentteknik: Membran
 • Teckenlayout: Nordisk
Rank 1 i Tangentbord
Jämför pris på alla Logitech Tangentbord
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus (Nordisk)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Anslutning: Trådlös
 • Typ av tangentteknik: Membran
 • Teckenlayout: Nordisk

3.8 av 5 stjärnor

Baserat på 29 omdömen

Sorterat efter datum
2019-01-08
  G
  Gelbandos(15 omdömen)
  Som HTPC tangentbord 10/10. + Lätt, bra räckvidd, bra batteritid, tåligt, halvbra touchpad. Smidig av/på knapp för att hindra obehöriga att klicka av misstag :). Som arbets-tangentbord hade jag valt något annat. Aningen plastiga tangenter.
  2019-01-01
   R
   Rower85(14 omdömen)
   Har använt föregångaren k400 ett bra tag och även använt detta under ca 1 år. Allt är bättre med det här nya! Räckvidden slår det gamla rätt bra. Batteritiden är också bra. Volymknapparna är flyttade ovanpå touchen vilket är väldigt bra! bara+!
   2018-12-12
    aMpari(40 omdömen)
    Jag har haft detta (och innan dess föregångaren) i många år nu. Klockrena tycker jag! Letar du efter ett smidigt sätt att styra en dator på avstånd utan att lägga tusenlappen på något med massa lull-lull så är detta "it". Låg vikt, men känns ändå inte som billig Kina-plast, mer än ok slimmade tangenter och FN-knapp för olika funktioner. Dessutom funktionell programvara. Jag använder det när jag sitter framför TV:n och ska styra datorn för att sätta på film, surfa eller vad man nu vill. Dessutom håller batterierna RIKTIGT länge. Jag stänger inte ens av mitt på knappen och jag har inte bytt batterier på minst ett år, förmodligen två. Styrplattan är bra den också, jag har inget illa att säga om den. Det som saknas för mig är bakgrundsbelysta tangenter (som man kan stänga av), men det kan man inte förvänta sig i den här prisklassen. Starka rekommendationer!
    2018-07-11
     k
     kundservice-it(4 omdömen)
     håller med de flesta positiva betygen här men vill påminnaom att tangentbordslayouten inte är standard så de som vill skriva snabbt kommer inte kunna det. +touchen lätt och efter 5 minuter har man full kontroll på den utan att ändra inställningar. -någon stjärna på logitech har kommit på att krympa enter / returknappen 3 ggr. tror inte jag behöver påpeka varför detta är en nackdel. detta gäller även alt gr ctrl pil upp pil ned. -kräver längre nedtryck än vanliga standard laptopptangenter. för min egen del så är detta mest för lättare uppgifter även om denna text är skriven helt på den så kommer jag högst skriva mindre inlägg i typ youtube och diverse forum.
     2018-07-04
      o
      onlycool(13 omdömen)
      Funkar bra. Aningen plastig men till det priset, tycker jag den gör sitt jobb och mer där till.
      Sida 2