Sony CyberShot DSC-RX100 IV

Sony CyberShot DSC-RX100 IV

  • Design: Kompakt
  • Optisk zoom: 2.9 x
  • Sensorformat: 1"
Rank 13 i Kompaktkameror
Jämför pris på alla Sony Kompaktkameror
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony CyberShot DSC-RX100 IV

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Design: Kompakt
  • Optisk zoom: 2.9 x
  • Sensorformat: 1"

4 av 5 stjärnor

Baserat på 3 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-15
S
Scrappy(34 omdömen)
Fantastiskt bra liten kamera. Skärpan är nästan lika bra som på en systemkamera. Sensorn har stort dynamiskt omfång och fotar man i rå-format har man fantastiska redigeringsmöjligheter. 4K video funkar mycket bra dock bara 5 min inspelningstid.
2019-05-03
Redigerades 2019-05-04
c
caterpilar(9 omdömen)
Det finns redan massor av omdömen om denna kamera, och film och bilder ser mycket bra ut. Men en sak som jag inte fattat trots att jag läst en hel del, är hur kort batteritid det är när man filmar 4K. Det står ju angivet att det finns en begränsning på 5 min p.g.a. överhettning. Men senast när jag var ute och fotade och batteriindikatorn visade batteri kvar med alla pluttar utom en, så tog det 2 minuter med 4K så var batteriet i princip slut. Däremot för att fota och filma i 1080p så räcker det i timmar för mig, trots att jag fotar och filmar mycket och har skärmen igång. Men 4K är tveksamt om man kan kalla det användbart, är man ute och fotar så vill man ju inte bränna stora delar avbatteriet för att få några minuters 4K-film. Tar bort en stjärna för det. (Med helt nyladdat batteri så kommer jag dock upp till 5 min-gränsen, och med 2/3 batteri kvar)
2015-07-27
FocusST(61 omdömen)
Mycket bra! Jag köpte denna enbart för videoläget på 1080p / 120fps. Blir extremt bra kvalitet på filmerna måste jag säga. Jag drar sen ner hastigheten i FCPX så blir det riktigt bra slowmotion. Ang stillbilder så har jag inte mycket att klaga på där, det är som övriga RX100. Är man bara ute efter att fota hade jag nog hellre köpt Mk2 eller Mk3 beroende på om man vill ha viewfinder eller ej. Mitt exemplar blev dock tillbakaskickad pga 3 döda pixlar på skärmen. Köper man en kamera för 11.5k så är det inte acceptabelt och det höll Sony med om. Så jag väntar på min nya nu.