Nintendo Switch

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nintendo Spelkonsoler (20)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.61)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  Jag har nu haft min Nintendo Switch ett tag och kan skriva ihop en liten review.
  Först wow, vilken fantastisk bra skärm den har, skarp, klar, ljus och bra färger. Fast den bara är i 720p är den otroligt skarp. (1080p i TV mode)

  Första gången man packar upp den så blir man lite förvånad, wow är den så liten? Otroligt vad mycket man har lyckats packa in i denna lilla manick. Vad man sett på bilder så tar batteriet upp nästan halva innehållet.

  Switchen var lätt att installera, man får bra hjälp att komma igång. Snabb firmware uppdatering och enkelt att komma igång. Switchen har snabba och bra menyer, ljusår snabbare en Wii U.

  Switchen är nästan helt tyst vid användning, den har en liten fläkt i sig men låter inget vid använding.

  Switchen är en hybrid så den fungerar både som en stationär tv konsol och en bärbar. Du kan "Switcha" snabbt mellan dessa två lägen genom att bara ta ut eller sätta in Switchen i "Dockan" som är i sin tur kopplad till tvn via HDMI.

  Switchen har en handkontroll som heter Joy Cons, den består av 2 sepparata kontroller som du kan fästa på sidan om Switchen för bärbar läge eller sätta in i en Joy Con grip och använda dom som en traditionell handkontroll.

  Jag hara dock spelat mest med en Pro Controller som är helt fantastisk bra. Rekommenderas.

  Spelen kommer på mycket små kasetter och ingen för installation behövs. Spelen laddar snabbt. Spel kan även köpas digitalt i eShop och laddas hem.

  Switchen har bara 32GB lagringsminne men kan enkelt utökas med microSDXC kort. Jag satt in ett 64GB. Kommer räcka rätt länge för mig.

  Batteriet ska hålla ca 3-6 timmar beroende vad man spelar, har mest spelat i TV läge.
  Har spelat Zelda i rätt många timmar nu och det spelet kan rekommenderas starkt!

  WiFi är snabbt, det finns hastighetstest att göra under systeminställningar.

  Rätt lite "övriga appar" så som Netflix och sådan, men det ska komma lite senare.

  Det finns redan nu rätt många spel att köpa och även ladda hem och det är massor på väg, över 150 st ut annonserad.

  Tack för mig!
  8 mån sedan ( Uppdaterat: 6 mån sedan )
 • Bra

  Gillat omdöme
  Hårdvaran och mjukvaran känns mycket mogen och responsiv. Allt flyter på bra och kontrollen är skön att använda.

  Tyvärr finns bara ett ordentligt spel och det är Zelda: Breath Of The Wild som iofs verkar vara riktigt bra av det lilla jag hunnit testa, men kom igen? Ett ordentligt releasespel?

  Priset? All ny hårdvara kostar mer pengar än när det landat. Så är det bara.

  Jag ångrar inte att jag köpte den, men kanske ska genomsnittsanvändaren vänta tills det finns lite fler spel. Jag gillar att leva på "the bleeding edge". ;-)

  Kan bli bra, men det är för tidigt att säga just nu.
  8 mån sedan
 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  Läs hela för att hänga med på betyget:

  Nintendo Switch är innovativt och prisvärt.
  Den är familjevänlig i sitt sätt att kunna spela på en bärbarskärm och inte endast på tv. Funkar bra för samboförhållanden ;) eller i familjeförhållanden då flera personer kanske vill olika saker med tv:n.

  Som helhet gillar jag den och gillar man nintendo är det lätt värt att köpa!

  Men det finns några neråt sidor:
  -Wiiu kontrollen kommer vara som jämförelse här. Wiiu kontrollen var både stabil och mer ergonomisk att hålla i än vad jag förstår trodde. Nintendo Switch däremot... den känns plastig. Skärmen är väldigt tunn. Poängen jag försöker göra är att som vuxen känns det för "bräckligt" att hålla i. Den känns dålig. Som om minsta stöt kommer spräcka skärmen.
  Kontrollerna är även oergonomiska. Trånga knappar och man får in i fingrarna.
  Köpte en pro kontroller dag 2.
  Ångrar mig inte.

  Kontrollerna är gjorda för barn!

  Detta gör att det får ett "ok" i betyg. Även att få spel är lanserade vid start och få spel är bekräftade för framtiden.

  Pumpar nintendo ut spel kan detta bli en riktig hit!
  8 mån sedan
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  Utmärkt konsol har haft den nu sen den kom ut och jag älskar den.

  Zelda och Mario är ett måste
  4 dagar sedan
 • Perfekt
  Alla Metroid Fans gå med i den svenska Metroid gruppen på Facebook ;)

  https://www.facebook.com/groups/146909015903780
  @metroidsweden
  7 dagar sedan
 • Bra
  Härlig konsol men en massa roliga (barnvänliga spel). Tyvärr är handkontrollerna väldigt känsliga och går lätt sönder. Två har åkt i golvet och då har sidoknapparna slutat att fungera
  8 dagar sedan
 • Bra
  Som gammal Vitaägare fick jag till slut inse att Sony gett upp så det fick bli en Switch. Detta trots att jag egentligen har svårt för Nintendos prispolitik.

  Överlag är det en bra konsol. Den är välbyggd och tål att släpas med på flygplanet. Dockan fungerar bra även om den är oväntat tom på innehåll. Känns billig. Det sagt har jag nära nog uteslutande använt Switchen i bärbart läge.

  Skärmen är tjusig men jämfört med många moderna telefoner är den upplevt avgjort sämre. Spel ser bättre ut på min iPhone än på Switchen. Antar storleken spelar roll. Dyrt med många punkter på stor yta.

  Gränssnittet är precis så enkelt som man vill det ska vara. Mycket mer iPhone än PS4 eller - ännu värre - Xbox One. Här är det bara ikoner för spel och inställningar. Trevligt.

  Spelutbudet började inte bra men har blivit okej, om än inte bra på något sätt. Mycket snabbkonverterade telefonspel och gamla Neogeotitlar.

  Jag tyckte inte särskilt bra om Zelda, Mario Kart och nu senast Super Mario. Alla tre är riktigt välgjorda men inte min stil, helt enkelt. Mario vs Rabbids var däremot riktigt kul och Splatoon 2 värt pengarna. Även Disgaea 5 verkar ok så här långt.

  Utöver de stora titlarna finns mängder av mindre spel som i de flesta fall finns på andra plattformar. Frustrerande nog är Switchversionen oftast många gånger dyrare. Sine Mora kostar till exempel 100kr på Vita och PC; 300kr på Switch. Och att ta 200kr för Wonderboy är direkt förolämpande. Ovan nämnda Disgaea är för övrigt 100kr dyrare på Switch än på PS4. Reorna är dessutom färre och sämre än hos konkurrenterna.
  9 dagar sedan
 • Utmärkt
  Jag är 31 år och köpte Wii U på lanseringsdagen för jag ville ha det nya Zelda tyvärr som vi i efterhand lärt oss så dröjde Zelda tills när Switch släpptes så Wii U köpet har jag ångrat dessutom var den seg...

  Switch blev tack och lov en helt annan upplevelse som jag också köpte på lanseringsdagen denna gången med Zelda(4000 kr) på samma dag i lite bättre grafik än vad det fick till Wii U samma dag.

  Switch startar direkt till skillnad från Wii U som var seg.

  Detta är ingen konsol med kraften av en pc/ps4/xbox men för 3400 kr kan man inte förvänta sig det speciellt när man kan ta med sig den och spela var som helst utan en tv/ström i 3-6 timmar med tanke på allt detta i åtanke så har den ändå kraft nog för att ge en härlig grafik när man tar med switch:en hemifrån eller kopplar den mot en tv som inte är allt för stor(jag hade självklart hellre betalt 6000 kr och fått grafik som varit bättre på en 65 tum tv men för 3000 kr så är den lätt värd ett köp).

  Sen om sambon kommer hem kan du frikoppla din switch från tv:n direkt och fortsätta spela utan avbrott om hon/han vill ha tv:n...

  Spel må vara dyrare men om du är villig att sälja dom efter du är klar så får du nästan nypris på tradera så på så vis är dom extremt billiga!

  Jag har inget emot att spela bärbart på bussen till och från jobbet men rekommenderar som många andra att för en vuxen är Pro Controllern helt klart värd pengarna när man spelar hemma vid tv:n så om du inte trivs med joycons köp pro controllern du kan alltid pröva den i upp till 30 dagar på Elgiganten för att se om du tycker den är värd pengarna(du kan även koppla den till din pc även om det är lite klurigt)! Nån annan skrev också att den är speciellt bra för att den har en D-pad, vilket underlättar i fighting och plattforms spel.

  Angående skärmen så pröva jag den faktiskt innan sommaren tog slut på min balkong och skärmen hade gärna fått vara lite ljusstarkare men det går spela i solljus trots allt och upplösningen är tillräcklig på en skärm som endast är 6 tum.

  Längtar fortfarande till när Virtual console släpps vilket förhoppningsvis inte dröjer allt för mycket länge till men med tanke på att det finns 200 tal spel idag den även om många är indie spel så finns det väldigt många AAA titlar(Mario + rabbids, Mario kart, Super Mario odyssey..) finns något för alla och fler på väg!
  13 dagar sedan
 • Utmärkt
  Nintendo har lyckats bra med Switch.
  22 dagar sedan
 • Perfekt
  Jag bara älskar denna konsol! Mindre generiska prepubertala fps-spel och bara REN spelglädje. Bara Zelda är värt ett köp!
  24 dagar sedan
 • Perfekt
  Bästa som har hänt för spel industrin.
  Har alla konsoler och en bra spel dator,
  men föredrar smidigheten med denna maskin.
  1 månad sedan
 • Perfekt
  Perfekt konsoll.
  +bra display.
  +multiplayer lokalt.
  +simpelt UI
  +bra hårdvara
  +förvånansvärt bra kontroll
  -dåligt med exlusiva spel, men de är på väg.
  -dyra spel
  1 månad sedan
 • Perfekt
  Fantastiskt vad Nintendo har kunnat klämma in i den här lilla manicken! Har kört en hel del Zelda och Snipperclips och båda rekommenderas starkt. Jag har själv upplevt lite av JoyCons som tappar kontrakten lite men prokontrollen är fläckfri och sitter perfekt i handen! Spel är jag inte orolig för eftersom Nintendo verkligen gjort allt de kan för att få med 3:e-partsutvecklare. Devkit-versionen kostar ca 5000 kr jämfört med ps4 och Wii U som kostar ca 25000 kr vardera. Den stöder också moderna spelmotorer som Unreal Engine 4. Många har också rapporterar att det är otroligt lätt att både utveckla och porta spel till så jag är inte orolig över att det blir en Wii U-flopp åter igen.

  Edit 3 mån senare:
  Lagt till Mario Kart 8 Deluxe till spelkollektionen vilket verkligen är den ultimata Mario kart-upplevelsen. Fick min vänstra Joy-Con fixad av Bergsala utan extra kostnad och alla nya switch som produceras ska inte ha anslutningsproblemet i vänster Joy-Con. E3 2017 såg lovande ut och framtiden ser ljus ut för den som gillar Mario, Zelda, Metroid, Yoshi, Pokémon, Kirby, Fire Emblem/Warriors, Xenoblade, Rocket League, Rabbids och Minecraft. (Rocket League och Minecraft kommer få cross-platform-play). Finns även planer från ett företag att göra en app vid namn Rainway som kommer låta dig streama PC-spel till din switch.

  Edit 6 mån senare:
  Spelen bara strömmar in och argumenten mot switchen för att det inte finns spel är bara löjliga vid det här laget. Spelutbudet inklusive utannonserade spel täcker alla typer av spelgenrer. Höjdpunkter sedan senaste uppdateringen är Splatoon 2 och Mario + Rabbids kingdom battle. Nästa stora spel är Mario Odyssey om drygt en månad som bara blir bättre för varje ny bit av information Nintendo släpper.
  8 mån sedan ( Uppdaterat: 2 mån sedan )
 • Bra
  Jäkligt liten o nice. Gött att man enkelt kan bära med sig skärmen o spela med den. Som ett lyxigt gameboy. Joycons är i minsta laget men det funkar. Kan alltid köpa till grymma pro kontrollen. Lite dyr kanske men väldigt nice
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Bättre än wii U. Bara det är värt 10.
  3 mån sedan
 • Utmärkt
  Extremt kul pryl. Man måste ha röd/blå versionen för rätt feeling :)
  3 mån sedan
 • Utmärkt
  Otroligt nöjd! Har ägt enheten sedan releasen och har haft stor nytta av flexibiliteten att kunna spela i olika rum. Spelutbudet är enligt mig mycket bra och hårdvaran är numera stabil. Kan säga att motion control i Splatoon 2 gör underverk (men det kan ta ett tag att bemästra).
  Rekomnderas starkt!
  3 mån sedan
 • Knappt godkänd
  Hur kan man sätta 10:a på denna? Snacka om förblindade N-bots.. Zelda är helt ok, men inte värt att lägga 4000 kr på. Konsolen är på tok för dyr, har fortfarande många hårdvaruproblem, ett obefintligt spelutbud och saknar de flesta standard-funktioner som man kan begära av en modern konsol.
  Det värsta är ändå Nintendos s.k. onlinelösning, alla borde bojkotta Switch enbart pga detta. Att behöva en separat app för voicechat är illa nog, man behöver även en adapter mellan konsolen och telefonen för att kunna koppla in ett headset (!). Mobilen måste dessutom ha appen öppen hela tiden, och du kan inte göra något annat på mobilen samtidigt, om skärmen slocknar eller ifall du får ett telefonsamtal avbryts man från chatten. Den ursprungliga Xboxen från 2001 hade en överlägsen onlineupplevelse jämfört med Switch år 2017..
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Episk! reser mycket i jobbet och den här är fantastisk att ha med dig. Hade kunnat önska lite mer batteri men förutom det så finns det inger att klaga på.

  KÖPKÖPKÖP
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Underbar!
  3 mån sedan
 • Utmärkt
  Riktigt najs spel med schysst skärm. Men det kostade skjortan.
  4 mån sedan
 • Utmärkt
  + Nintendo
  + Bärbar
  + NINTENDO
  + Snabba och tydliga menyer
  + Riktigt bra byggkvalitet

  - Batteri tid
  - Inga media spelare ännu
  4 mån sedan
 • Acceptabel
  En intressant övning i mobilspelande med möjlighet till uppspel på tv, något som passar min annars huvudsakligen padd-spelande sjuåring väl. Väldigt väldesignad, ingen skam skall falla på hårdvaru-teamet. Dessvärre är spelutbudet hemskt och tredjeparts-appar obefintligt (Netflix, et c). Köpte in det på releasedagen tillsammans med Zelda, som jag förstått är ohyggligt populärt men inte passade mig personligen, sedan dess har det kommit få intressanta releaser, egentligen bara två re-releaser av Wii-spel: "Mario Kart" och den för mig något oväntade hiten "Lego City: Undercover". Tech-demot "1-2-switch" är riktigt kasst, inte ens min sjuåring eller hans klasskamrat höll intresset uppe mer än några minuter, kanske kan funka som party-spel om samtliga parter är så pass kraftigt berusade att de helt saknar omdöme att kvalificera underhållning.

  Demo-releaserna, att man får spela ett spel i en timme på ett eller fler specifika datum, är kul och bygger upp förväntan, men dessvärre var senast Arms en stor besvikelse (fick känslan av ett något förfinat Wii Sports-minispel).

  Om du inte kan japanska och/eller brinner för JRPG, är försvinnande få bekräftade spel på roadmapen speciellt intressanta. Det övervägda valet är förmodligen att vänta in ett bra jul-erbjudande (Mario ser intressant ut).

  +Innovation
  +Hårdvarudesign
  +Kvalitet
  +Remaken av "Wonder Boy 3: The Dragon's Trap" var oväntad och väldigt kul för oss nostalgiker. Skulle enkom kunna köpa Switch för en remake av "Wonder Boy in Monster Land."

  -Spelutbudet är det klart sämsta jag varit med om hos en större (förmodligen även nischad) konsol under mina 30 år som aktiv spelare. Levereras symptomatiskt utan spel.
  -Innovation att spela både handhållet och TV blir en kompromiss där Switchen blir en medelmåtta på båda - eller en gyllene medelväg, beroende på hur man ser det.
  -Spel på cartridge är lite för högt prissatta.
  -Batteritiden är sådär, men förväntad. Konsolen måste laddas i en docka som omöjliggör att man samtidigt kan spela den på annat än TV.
  -Trots att det är en förväntad barnkonsol, så registrerar kontrollerna barnrörelser exceptionellt dåligt i spel som 1-2-switch (flera minispel gick inte ens att spela med barn, till trots dom gjorde identiska rörelser som jag om än med ökad frustration).
  -Kringutrustning är chockerande dyr, en joypad/kontroller för 800 kr och en AC-adapter för 400 kr (se batteritid).
  -Mycket talar för att Lego Dimension kanske aldrig kommer till Switch.

  tl;dr
  Innovativ och kvalitativ konsol som kan spelas både handhållet och på TV. Något dyr om du planerar att köpa till ett spel, en extra kontroller och en AC-adapter (c:a 1800 kr extra, totalt c:a 5400 kr*). Extremt magert utbud av spel. Kan utvecklas till en fantastisk konsol om ett par år, när spelutbudet hinner ikapp och priset sjunker.

  *) Om jag inte är helt ute och cyklar var release-priserna för PS4 och Xbox One c:a 4000 kr (harmoniserat KPI sedan 2013 är c:a 3 %-enheter)
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Grymt Nintendo, som tidigare skrivit så förvänta er inga block buster titlar med höga grafik krav. Älskar man att spela spel som är bra och kan åsidosätta att det inte kommer se ut som verkligheten så är det ingen tvekan på att man ska köpa Switch.
  Själv så kör jag PS4 och Switch och det kompletterar min familj perfekt.
  Både ögonvattnande spel samt spel som är snygga men som kittlar ens spelglädje och roa hela familjen om det behövs.
  5 mån sedan
 • Acceptabel
  Tyvärr hade jag nog större förväntningar än vad den kan leverera. Finns nästan inga riktiga spel och ser inget intressant som kommer före slutet av 2017. Att fylla ut med några gamla klassiska spel räcker inte. Deras online shop imponerar inte, känns gammalt och omodernt.

  Hårdvaran verkar ok, men dyr. Kan inte ge högre betyg med den bristande mjukvaran.
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Nintendo
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Det absolut bästa jag har köpt!

  Jimmy Kärnfeldt
  5 mån sedan
 • Mycket bra
  Ingen tia pga 1 spel på releasedagen.
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Ägt konsolen sen dag ett och är otroligt imponerad! Visst finns det småsaker man kunde gjort snäppet bättre. Men i det stora hela är det en fulländad maskin som ger spelglädje i storarummet, på bussen, ensam, med frun, med barnen och med vänner. Att en så liten enhet kan prestera en sådan grafik är smått imponerande. Kontrollerna är perfekta och batteriet räcker gott och väl.

  Det finns inte många spel ännu men bara Zelda och Mario Kart gör konsolen till ett säkert köp med väldigt många trevliga speltimmar säkrade. Om du sitter och velar om du ska köpa eller inte - så köp! Nu!
  6 mån sedan
 • Utmärkt
  Skulle gett 10/10 om det medföljt en usb sladd så man slipper ha den i dockan för att ladda.
  Annars älskar jag min switch. Sjukt bra konsol.
  Visst finns det saker jag stör mig lite på men inget som drar ner helhetsbetyget.
  Batteriet kunde ha lämnat lite att önska men ändå, att kunna sitta med Zelda i lite mer än 3 timmar i bärbart skick finns det nog inte mycket som slår.
  Ett givet köp, har du inte köpt än så gör det nu ????????
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Mycket nöjd.
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Nintendos bästa konsol sedan SNES i mitt tycke! Ett måste ha i vardagsrum, biorum eller vad det nu är.
  7 mån sedan
 • Utmärkt
  Kul med en uppdatering från Nintendo då jag älskar flera av deras spel - framförallt Zelda
  Kul med den portabla delen - perfekt på den annars tråkiga bussresan till jobbet
  Sofar jättenöjd
  7 mån sedan
 • Perfekt
  Oj vad lyxig hårdvaran kändes när jag tog ut den ur kartongen!

  Fantastisk maskin och även om mjukvaran bara är barnet så ser jag en ljus framtid för maskinen. Spelglädje liksom!

  Uppdatering en vecka senare: Har absolut inga problem med varken Wi-Fi , joy-cons eller vad mer som kan strula. 10/10
  7 mån sedan
 • Perfekt
  Otroligt fantastisk konsol. Expanderar verkligen ens syn på hur konsolspel kan spelas. Lagt ca 100 timmar i zelda och 100 timmar till i andra spel. Supernöjd!
  7 mån sedan
 • Mycket bra
  Fungerar riktigt bra. Snabb och smidig att använda. Använder den primärt portabelt när jag pendlar
  7 mån sedan
 • Mycket bra
  Prisvärd och trevlig maskin.
  Visst hade man gärna sett en mer högupplöst oled skärm men då hade priset och batteritiden troligtvis fått lida. Den gör vad som utlovas utan några direkta problem!
  7 mån sedan
 • Bra
  + Härlig upplösning
  + Liten
  + En hel del nytänk kring kontrollerna och spelen

  - få spel tillgängliga
  7 mån sedan
 • Utmärkt
  Vilken fantastisk liten maskin! Ångrar inte en sekund att jag skaffade denna konsoll på releasedagen. Haft den en månad nu och måste bara säga WOW! Enda anledningen att den inte får en tia är att det var lite knapert med spel från början. Men det gör egentligen ingenting för Zelda är helt magiskt.
  Har sedan tidigare en PS4, denna konsoll är ett perfekt komplement och betydligt smidigare att ta med på resor!
  7 mån sedan
 • Mycket bra
  Var lite skeptisk först till denna sak men efter att ha provat i några veckor så är den suverän i den formen av att det är så enkel hybrid att bara ta med sig och fortsätta spela ( som när frun har ockuperat tvn) . Jag har inte haft några problem med input /bild lag eller joy-con problem anslutnings problem. Jag håller det kort & rekommenderar denna även om saknaden av release titlar är stor. Till julhandeln när SMO + mer titlar har kommit ut & enhetens pris har gått ner kan ni som är osäkra utan problem inhandla denna utan att ångra er.
  7 mån sedan
 • Utmärkt
  Saknar en del önskvärda funktioner, men som spelmaskin är den perfekt.
  7 mån sedan
 • Bra
  Hårdvarumässigt måste jag säga att jag gillar den. Går supersmidigt att byta mellan portabelt läge och TV-läge. Känns gedigen, tror den klarar en hel del stryk.
  Visst är det tråkigt med enbart 720p på skärmen men det duger ändå. Kul att ha en konsol som man kan ta med sig. Lite snål batteritid på 3,5h. Joycon-kontrollerna är lite små men man vänjer sig. Har inte haft några bekymmer med räckvidden, spelar ca 4m från TVn..

  Nu när man klarat ut Zelda finns det inte så mycket att göra med den. Nästa spel att köpa blir väl Super Mario odyssey till hösten/vintern.
  7 mån sedan
 • Bra
  Har haft en del krångel med denna, vilket är synd då själva idén med dockningsbar konsoll är riktigt bra! Högra kontrollen kan förlora kontakten med konsollen, och även wifi har krånglat flera gånger. ibland när man startar upp så hittas inget nätverk. Den inbyggda antennen verkar väldigt känslig, så om du spelar bärbart i ett annat rum så kan den också tappa kontakt med nätverket. Har även fått konstiga repor bakpå konsollen, vet inte om de är orsakade av dockan? Ingen optisk ljudutgång är också ett minus, och grafiken i Zelda känns väldigt "urvattnad". Kanske är en inställning, men har ännu inte lyckats få till något som ser bra ut på TVn.
  Om bara Nintendo fixar till alla kvalitets-brister kan detta bli en riktigt trevlig pryl!
  7 mån sedan
 • Perfekt
  Extremt bra konsol.
  +Snabb bärbar konsol med snygg grafik.
  +Hur får man plats med så mycket bra saker i en sån liten manick? Men snabb och häftigt.
  +Sleep Mode är bra, snabb uppstart.
  +Det går snabbt att byta mellan Dockat och Handheld mode.
  +Menyn är enkel & snabb att navigera i.
  +Touchskärmen fungerar superbra.
  +Joy-cons fungerar perfekt, har inte haft något problem alls. Sköna i handen, inget fel alls.
  +Zelda är ett av de bästa spelen någonsin. Så grym öppen värld & storyn är verkligen underbar. Du kan göra vad du vill, rekommenderar detta spel om du funderar på att köpa Nintendo Switch.
  ----------------------------
  Samt finns det några problem.

  -Batteritiden är OK, kunde varit bättre. 2,5-3h är okej på Zelda.
  -Lite få spel, men Zelda är riktigt grymt & helt underbar story, du kommer älska det även fast du inte är ett Zelda-fan. Mario Kart 8 Deluxe kommer snart, det kommer bli kul.
  7 mån sedan
 • Perfekt
  + Sleep mode: Snabb uppstart och fortsätta spela direkt, som en förbättring av paus.
  + Tyst
  + Bärbar
  + Snipperclips! :-)
  8 mån sedan
 • Perfekt
  Finns inget negativt att säga om denna bit so far. Spännande och nytänkande, precis som gamla goda Nintendo en gång var innan wii u.
  8 mån sedan
 • Ganska bra
  Min vänstra joycon har gett upp, tappar kontakten hela tiden så blir att reklamera den.

  Maskinen i sig är trevlig men jag kan tycka att den är för dyr, skärmen känns billig jämfört med tex en Ipad.

  Själv har jag problem med grafiken till Zelda, får inte till någon riktigt bra inställning på min Samsung 65" 8005 TV, bilden känns gryning och för ljus, tror faktiskt den grafiska stilen inte passar på en 4K TV då bilden skalas ned, spelar jag på bärbara skärmen är det inga problem.

  Får inte heller ut något surround ljud till min receiver utan bara stereo.

  Tror ändå på konceptet med Switch men att det behöver förfinas, just nu känns konsolen väldigt tom på innehåll och lite som en beta-produkt!

  Det skulle inte förvåna mig om det kommer en förbättrad Switch om 1 år eller kanske redan till hösten.

  Jag tycker även dockan inte känns så smidig att connecta med Switchen, skärmen liksom vobblar i dockan och känns allmänt ostadig.

  Kanske blir det att koppla upp Switch till min gamla 1080p plasma för att se om bilden blir bättre där.
  8 mån sedan
 • Perfekt
  Nintendo switch är det bästa från två världar. Bärbar och stationär i ett. Helt sjukt nice att kunna ta ut den ur dockan och fortsätta spela. Så imponerad. Medföljande joy-cons är underbara att spela med en i varje hand, slippa hålla händerna ihop som med en traditionell dosa. Måste även tillägga att pro kontrollern är sjukt skön att spela med också. Lätt en 10:a!
  8 mån sedan
 • Perfekt
  Underbar konsol! Man märker inte hur skönt det är att vara oberoende av en TV för att kunna njuta av högklassiga spel innan man har testat det. Hade ett utdraget strömavbrott som varade i några timmar för några kvällar sedan. Tände några levande ljus och njöt av Zelda, och med en powerbank så var batteritiden inget bekymmer.

  Displayen har en upplösning på 720p, vilket passar 6" alldeles utmärkt. Den är dock lättrepad, så ett skärmskydd är en bra investering!

  Joycon-kontrollerna är förvånansvärt sköna att hålla i. Jag har ganska stora händer och var rädd att de skulle vara hemska, men icke då. De ligger bra i handen. Men för de där långa spelpassen så kan det vara värt att skaffa en Pro Controller.

  32GB i lagring är väldigt lite. Det finns spel som är större och får därmed inte plats. Dock går det att utöka med vanliga SD-minneskort, och då med en maxkapacitet på 2TB.

  Operativsystemet är väldigt snabbt. Snabbare än PS4 och Xbox One, och mycket snabbare än Wii U där det kunde ta evigheter bara för att komma till inställningarna. Detta beror nog mycket på det minimala gränssnittet och att det inte finns några mekaniska delar.

  Jag kan varmt rekommendera denna konsol. Det kanske inte är den kraftfullaste konsolen på marknaden, men det är den enda konsolen som du kan spela på vid strömavbrott.
  8 mån sedan
 • Perfekt
  - It's expensive.
  But I love it
  8 mån sedan
 • Perfekt
  Fy fan vad najs!

  Haft min Switch sedan releasen och jag njuter fortfarande av den som på releasedagen.
  Det är sjukt vad flexibel den är. Du kan ha med den överallt och spela multiplayer med en kompis överallt.
  Har Spelat Zelda Breath of The Wild och jag anser att hypen är motiverad. FY FAN VAD BRA DET ÄR. Sjukt fint, "open air" och finns alltid något underhållande att göra.
  Ett annat spel (200kr) Fast RMX levererar fotorealistisk grafik i 4-player split screen 60 fps i både handheld mode och när den är inkopplad till TV:n. Dvs, det är förvånansvärt mycket pulver i denna lilla maskin!

  Den får full pott, inte för att den är helt perfekt, men för att konceptet samt att den har potentialen att bli perfekt med lite finslipning finns.

  Vissa jämför SWITCH med PS4/XBONE, men kan man göra det? Vi en jämförelse får SWITCH 7/10 i grafik, medans PS4/XBONE får 10 respektive 9. Vad gäller flexibilitet och bärbarhet får SWITCH 10/10 och PS4/XBONE får 0/10 (eftersom att dom inte är bärbara och ej kan spelas utan vägguttag).

  Baserat på mitt exemplar följer "bra och dåligt" nedan:

  DET BRA:
  - Har vad som verkar kunna vara tidernas bästa spel vid lansering (Zelda: Breath of The Wild)
  - Snabb
  - Behöver ej installera spelen första gången, bara plug'n play!
  - Korta loading times
  - Bärbarheten
  - Smidigheten med local multiplayer (LAN, kan koppla ihop 8 SWITCHAR med varandra för local multiplayer, du har alltid två kontroller med dig, du har alltid en skärm som fixar split screen 4-player med dig.
  - Bra prestanda med tanke på att den är bärbar
  - HD rumble
  - Mycket responsiv kapacitiv touch screen
  - Joy-Cons:en är fullproppade med teknik, hur får allt plats?!
  - Bra batteritid (ja tro det eller ej, men den klår Ipad, Nintendo 3DS och PS Vita. Finns tester på youtube som bevisar. Visst vill man ha mer speltimmar på det inbyggda batteriet, men den ska ju fortfarande vara smidig och bärbar. Ta med en power bank/externt batteri så kan du spela i evigheter).
  - Snabba menyer, startar snabbt
  - Stödjer SD-kort upp till 2TB
  - USB-C
  - Bra batteritid på kontrollerna
  - Pro controllern
  - Plastskärm som inte kan spricka om man tappar den (dvs den kommer ej se ut som en Iphone som tappats i backen)
  - Det inbyggda stödet lossnar istället för att det går sönder
  - Nintendo E-shop är smidigt och det går fort att köpa spel
  - Så klart alla Nintendo-spel som kommer

  DET DÅLIGA
  - Det inbyggda stödet hade gärna fått sitta mer i mitten av konsolen för bättre balans
  - Skärmen kan repas, KÖP ETT SKÄRMSKYDD så har du inte det problemet längre
  - Rumble med Joy-consen monterade på Switchen är inte någon förstaklassupplevelse. När Joy-consen är avmonterade från Switchen så är allt som det ska dock.
  - Ej bakåtkompatibel med tidigare spel (och det beror på att man gått från optisk media/skivor till game cards/minneskort.
  8 mån sedan
 • Usel
  Skärm som repas i laddaren
  Kontrollers som tappar bluetooth kontakt
  Svindyrt pris
  Färg som skavs av från plasten och ramlar av
  Urusel batteritid
  Riktigt dålig och långsam hårdvara
  Plastig design
  Multiplay som helt plötsligt ska kosta massa pengar
  Trasiga pixlar som stör och som du får leva med
  Ingen webbrowser
  Inga vettiga spel vid release förrutom zelda
  Inga nya bra spel på gång förrän mot slutet av 2017/2018
  Kontrollers som glappar
  Får nästan BÅDE en PS4 OCH en Xbox1 för samma pris som EN switch
  Saknas vettiga appar
  ...nej blir till att lämna tillbaks den här, och vill inte ha en ny eller reparerad efter flera månader.
  Möjligtvis nytt köp om ett år eller två när dom fixat till den trasiga designen, sänkt priset till hälften, och har ett 10-tal vettiga spel till den.
  Men just nu = köp inte!
  8 mån sedan
 • Perfekt
  Helt underbar maskin! Har haft min i cirka en vecka nu och ät helt såld. Den är perfekt för personer som ofta reser kollektivt och för oss som inte har tiden att sätta sig ner och i veckorna för att spendera tid på att spela på en konsol. Koncept är genialiskt, kreativt och jag rekommenderar den varmt.

  Vissa personer jämför den med te.x. PS4 eller Xbox men det är som att jämföra en katt med en valross. Katten (Nintendo Switch) är smidig och du stoppa ner den i din
  väska och "använda" den var du vill, medan valrossen (PS4/Xbox) är "stationär" och är en plåga att "koppla ur" och ta med sig. "Valrossen" är därför också "kraftfullare" och kan därmed inte jämföras med katten.

  Jag tycker man borde se "Switchen"som en otroligt kraftfull bärbar konsol som du även kan docka för att få en ännu bättre upplevelse på din TV.
  /Nöjd trettonåring
  9 mån sedan ( Uppdaterat: 8 mån sedan )