LG G4 H815

LG G4 H815

 • Operativsystem: Android 6.0 (Marshmallow)
 • Skärmstorlek: 5.5 tum
 • 4G (LTE)
Rank 580 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla LG Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
LG

LG G4 H815

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Operativsystem: Android 6.0 (Marshmallow)
 • Skärmstorlek: 5.5 tum
 • 4G (LTE)
LG

3.7 av 5 stjärnor

Baserat på 44 omdömen

Sorterat efter datum
2018-02-01
  J
  JE3519(61 omdömen)
  Bästa kameran tillverkad i en mobil. Punkt. Totalt överlägsen dagens så kallade "flaggskepp", oavsett prisklass och dryga försäljningsfloskler. .Kan i många fall tjäna som en reserv om man lämnat systemkameran hemma. Hittar ni en begagnad med nytt moderkort i bra skick, Köp !
  2017-12-18
   c
   chipfunk(23 omdömen)
   Väldigt bra när den fungerar, men efter två år har min G4 också gått in i den ökända bootloopen som gör att den vid uppstart aldrig kommer längre än till LG:s loading screen och därmed blir den fullkomligt oanvändbar. Dessutom började mobilen iom Android Marshmallow-uppdateringen lagga så mycket i vissa spel att det inte gick att lira dem. Kommer aldrig skaffa en LG-mobil igen.
   2017-06-23
    s
    simsite1(1 omdöme)
    Jag har haft min LG g4 i 2 år nu och har inte mycket till anledning att skaffa en ny mobil än, de ända anledningarna som finns är bra och ha funktioner som jag kan vänta 1 år till på. Jag ska köpa ett nytt batteri för lite över 100 spänn eftersom efter 2 år märker man att det inte är lika bra längre. Det finns mycket bra med denna telefonen, dens kamera och skärm är två starka punkter. Jag skulle vilja ha högtalare på framsidan men ingen annan telefon värd att köpa har det så kan inte dra ner för mycket på det. Det är lätt att byta batteriet vilket är väldigt bra nu när det har börjat bli sämre, att den inte har fått en uppdatering till android 7.0 utan är kvar på 6.0 är lite tråkigt. Överlag är det en väldigt bra och kapabel mobil som kan det mesta man behöver den till, med det sänkta priset så ser det ut att vara ett bra budget alternativ.
    2017-04-07
     s
     sanojen(7 omdömen)
     Varning för att köpa denna. Den har ett utbrett problem (googla lg g4 startup) med att det fastnar i bootläge. LG kommer att ersätta om det händer under garantin men sen är det bara vänta tills det händer igen. Har du inte säkerhetskopierat allt är det ju väldigt tråkigt och jobbigt givetvis. Tråkigt för att jag gillade den innan men det här är verkligen ett avgörande fel. Funkade i 7 månader för mig.
     2017-02-23
      m
      musichandyman(6 omdömen)
      Jag har inget att klaga på utan tvärtom. För 3200 kr (2016-09) är LG G4 en mycket kompetent telefon/kamera och "dator" med 6 processorer, 3 GB ram, 32 GB i intern lagring, 128 GB SD, två bra kamror, ett bra ljud och bra batteritid och en mycket bra skärm. Med en Google Cast streamar man problemfritt högkvalitativt ljud och HD bild till vilken utrustning som helst som är försedd med en HDMI ingång. Med det inbyggda IR så kan mobilen enkelt användas som en TV fjärrkontroll. Som sagt man får mycket "pryl" för pengarna.
      Sida 1