Adlibris Letto Frontlight

Adlibris Letto Frontlight

(10)
3.8(10 omdömen)
  • TXT, HTML, PDF …
  • E-ink
  • 6 tum
  • 758x1024
  • Pekskärm (touchscreen)
  • Belysning
  • Textfiler som stöds: TXT, HTML, PDF, EPUB, DjVu, FB2
  • Displayteknik: E-ink
  • Bildstorlek: 6 tum

3.8 av 5 stjärnor

Baserat på 10 omdömen

Sorterat efter datum
2018-11-14
A
Gör vad den ska. + låg vikt + bra pris - pekfunktionerna på skärmen är tröga - bökigt att zooma Hade den i typ 1,5 år och använde den varje vecka tills jag råkade krossa skärmen på den.
2018-07-11
_
Fantastiskt att kunna läsa och ha med sig många böcker på resan. Lånar böcker gratis på biblioteket. Letto är enkel att använda och komma igång med.
2018-06-16
t
Min första läsplatta och har inget att klaga på. Bra skärm, batteritid, användarvänlig, lätt att lägga på eget material (pdf:er etc). Fungerar och gör precis vad den är byggd för helt enkelt! För att vara en av de billigare läsplattorna på marknaden är jag inget annat än mycket nöjd!
2018-04-30
j
Köpte min letto begagnad för 2 månader sen. Den var i stort sett oanvänd och inköpt 2017. Vad är bra? Smidig, inte så stor, lätt, skönt att läsa, bakgrundsljus möjlighet är välidgt bra. Fungerar ganska bra att låna från biblioteket. Bra med knappar för bläddring Vad är mindre bra? Lite för liten skärm(väga mot vikt o smidighet), det finns touch men den är trög, batteritiden är relativt kort(kopplat till ljus också såklart men trots det), pdf är svårt att läsa då zoom o touch är dåligt, den hänger sig från dag till annan.
2017-05-12
Redigerades 2017-05-14
m
Prisvärd läsplatta som funkar över förväntan även med PDF, vilket många andra inte verkar göra utifrån recensioner på nätet. Valde mellan denna, kindle paperwhite 3 och Kobo aura one men Kobo föll bort pga dåligt stöd för pdf (som är ett svårt format för läsplattor men vanligt för facklitteratur) och Kindle föll bort pga avsaknad av stöd för epub (som ju är vanligaste formatet här i Sverige). Annars verkar Kindle snäppet bättre men också dyrare och låst till Amazon. Instämmer för övrigt med många andra att läsplatta är så mycket bättre att läsa på än mobil, surfplatta eller dator. Rekommenderas! Tillägg: Inga problem med batteritiden, kör med ca 40% ljus och har läst ett par timmar utan att det märks nämnvärt på batterinivå. Utan bakgrund ljus drar den ju ännu mindre.
Sida 1