Adlibris Letto Frontlight

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Adlibris Läsplattor (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.55)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  4 dagar sedan
  Gör vad den ska.
  + låg vikt
  + bra pris
  - pekfunktionerna på skärmen är tröga
  - bökigt att zooma
  Hade den i typ 1,5 år och använde den varje vecka tills jag råkade krossa skärmen på den.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Fantastiskt att kunna läsa och ha med sig många böcker på resan.
  Lånar böcker gratis på biblioteket.
  Letto är enkel att använda och komma igång med.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Min första läsplatta och har inget att klaga på.
  Bra skärm, batteritid, användarvänlig, lätt att lägga på eget material (pdf:er etc). Fungerar och gör precis vad den är byggd för helt enkelt! För att vara en av de billigare läsplattorna på marknaden är jag inget annat än mycket nöjd!
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Köpte min letto begagnad för 2 månader sen. Den var i stort sett oanvänd och inköpt 2017.

  Vad är bra? Smidig, inte så stor, lätt, skönt att läsa, bakgrundsljus möjlighet är välidgt bra. Fungerar ganska bra att låna från biblioteket. Bra med knappar för bläddring
  Vad är mindre bra? Lite för liten skärm(väga mot vikt o smidighet), det finns touch men den är trög, batteritiden är relativt kort(kopplat till ljus också såklart men trots det), pdf är svårt att läsa då zoom o touch är dåligt, den hänger sig från dag till annan.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Prisvärd läsplatta som funkar över förväntan även med PDF, vilket många andra inte verkar göra utifrån recensioner på nätet.
  Valde mellan denna, kindle paperwhite 3 och Kobo aura one men Kobo föll bort pga dåligt stöd för pdf (som är ett svårt format för läsplattor men vanligt för facklitteratur) och Kindle föll bort pga avsaknad av stöd för epub (som ju är vanligaste formatet här i Sverige). Annars verkar Kindle snäppet bättre men också dyrare och låst till Amazon.

  Instämmer för övrigt med många andra att läsplatta är så mycket bättre att läsa på än mobil, surfplatta eller dator. Rekommenderas!

  Tillägg: Inga problem med batteritiden, kör med ca 40% ljus och har läst ett par timmar utan att det märks nämnvärt på batterinivå. Utan bakgrund ljus drar den ju ännu mindre.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Min andra läsplatta. Hade en Kobo tidigare, som tyvärr tappades i backen och aldrig återhämtade sig. Det största felet med Letton är batteritiden. Bakgrundsljus på lägsta och ända bara 3-4 timmars batteritid. Min Kobo laddade jag varannan vecka, Letton laddas var tredje kväll. För övrigt är läsupplevelsen likvärdig. Lite snyggare gränssnitt i Kobon. Fördelen med Letto är ju att den är kopplad till AdLibris vilket gör att du lätt för över de böcker du köper på svenska.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bästa läsplattan som jag har prövat hittills (4 stycken) . Den är snabb för att vara en läsplatta, har bra skärm och är lätt att använda. Den version som jag köpte i höst är bättre än tidigare genom att frontlighten går att justera till en tillräckligt låg nivå och att det går att låna från biblioteket direkt från plattan. Det enda jag inte gillar är att plattan är något kantig.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Första läsplattan. Väldigt nöjd. Bra belysning, feel och utförande. För mina behov så funkar den utmärkt.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En helt fantastisk liten apparat!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har inget att jämföra med, förutom surfplattor. Är väldigt nöjd. En stjärna försvinner för seghet i menyer och en till därför att hörnen nedtill är något vassa och inte jättesköna i handen