Electrolux ESB2500

Electrolux ESB2500

 • Volym: 0.6 liter
 • Typ: Blender
 • Effekt: 300 W
Jämför pris på alla Electrolux Hushållsmixer
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Electrolux ESB2500

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Volym: 0.6 liter
 • Typ: Blender
 • Effekt: 300 W

2.9 av 5 stjärnor

Baserat på 5 omdömen

Sorterat efter datum
2019-03-12
  j
  johnterran(1 omdöme)
  Den gör allt som den ska men den låter så fruktansvärt högt.
  2016-04-18
  Redigerades 2018-03-14
   Christley(44 omdömen)
   köpte den för 199kr och trodde jag hade gjort en bra deal. när jag kör igång den så gör den precis vad jag trott att en smoothiemixer gör. den ger goda smoothies och är lätt att göra ren. efter att ha använt varje behållare 7 gånger var så lägger jag ned en av dom i väskan och går till skolan. när jag kommer på pendeltåget så visar det sig att locket har gått upp och nu badar allt i väskan i smoothien.
   2018-03-05
    a
    asarheim(6 omdömen)
    En smidig och billig blender som är väldigt lätt att använda! + Kraftfull + Kompakt, inte lika klumpig som många andra mixers/blenders + Snygga flaskor som är lätta att ta med sig - Dryckeshål i minsta laget, vilket resulterar i att tjocka smoothies blir något svårdruckna
    2017-06-09
     J
     Jaykaab(4 omdömen)
     Riktgt bra blender för sitt syfte. Locken sitter inte fast så hårt som jag skulle vilja.
     2016-11-03
      HaraKiN(30 omdömen)
      Underbar blender! Superenkel att använda och gör vad den skall... Så nöjd att jag köpte en till att ha på jobbet oxå... Har inte testat men skulle nog inte lita på att det lilla locket man lossar för att dricka ur kommer stå emot att ligga å "skramla runt" i en väska men det sitter hårt nog för att sitta kvar om man placerar flaskan upprätt i en väska eller ryggsäck. Å andra sidan skulle jag nog endast lita på ett lock av skruvkonstruktion för ha ligga löst och då tappar man ju lite vitsen med snabblocket. Flaskorna har en onödigt skarp kant på insidan vilket gör att man får trixa lite för att komma åt där när man skall diska. Inte nåt stort problem men skulle så enkelt kunnat undvikits med en liten förändring i design. Detta är oxå den enda anledningen till att det inte blir full pott.
      Sida 1