LG G Flex 2 H955

LG G Flex 2 H955

  • Skärmstorlek: 5.5 tum
  • Operativsystem: Android 6.0 (Marshmallow)
  • 4G (LTE)
Rank 612 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla LG Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
LG

LG G Flex 2 H955

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Skärmstorlek: 5.5 tum
  • Operativsystem: Android 6.0 (Marshmallow)
  • 4G (LTE)
LG

3.7 av 5 stjärnor

Baserat på 9 omdömen

Sorterat efter datum
2017-01-16
K
Klintyfye(1 omdöme)
Stor besvikelse! Överhettar och batteriet är uselt. köp inte!
2016-07-06
s
soundorff(58 omdömen)
Jag tycker denna mobil är bra. Lite för stor för att ha i en mindre ficka men den böjda skärmen underlättar ganska mycket för att den ska sitta bra i byxfickan. Bra flyt i appar och webbläsaren, och batteriförbrukningen är inte så hög. Färgen på skärmen är bra men i starkt dagsljus så är det svårt att läsa. Kameran är inte så dum i heller. men den är sämre på bilder tagna i mörker än hos en Samsung-mobil som är 2 år gammal.
2015-11-03
R
Robertsydbrink(28 omdömen)
Köpte telefonen ny för under 2500kr med frakt vilket är ett ofattbart bra pris för denna telefon. Den jag köpte var 16GB varianten med 2GB RAM som räcker gott och väl för mig men om man installerar mycket stora appar och spel skulle jag nog rekommendera att få tag i 32GB varianten med 3GB RAM istället. Annars är allt i princip kanon och gillar den böjda formen. OLED skärmen är i mitt tycke så mycket bättre än LCD och gillar den skarpt. Prestanda finns och blir över med en batteritid som är ganska bra. Mjukvaran har jag inget nämnvärt att klaga på. Allt funkar som det ska. Det enda "negativa" är väl deras bakstycke som ska vara "självläkande". Har några få mikroskopiska repor som inte går bort i alla fall och kan tänka mig att repor som blir av vassa föremål som skär en repa går nog inte bort utan det är nog repor som blivit av intryckning. Baksidan är ganska hal också dessutom. Hade dom gjort ett bättre "vanligt" bakstycke med bättre grepp hade det blivit full pott för det priset.
2015-10-01
Redigerades 2015-10-17
ZequronZ(12 omdömen)
Har varit väldigt skeptisk till just denna versionen av LG G Flex 2, mest för att den endast kommer med 2GB RAM och 16GB internminne. Boven i att vi känner att vi behöver mer än 2GB RAM är de insydda bloatware(och annat Google vill tvinga på dig) programmen, som käkar upp och tar upp massvis med RAM som kunde gått till annat. Det allra värsta är det låsta Android OS:et(du är bara "user" inte "admin") är att vi inte är tillåtna att installera appar på microSD-kortet, även om den säger att den gjort det, så har ingen app överförts till SD-kortet(detta gäller för alla Androider), vilket gör 16GB internminne det ända du får använda för apps. Om du mot all förmodan skulle vilja använda ett microSD kort med 64GB minne till sin fulla potential(installera apps dessutom!), så skulle du behöva gå igenom det så kallade "rooting" problemet, vilket gör din telefon garantilös.. -+ Om du är riktig hardcore user så är dessa ovannämnda problem något att tänka över. Är du endast en vanligt dödlig människa med behov som inte sträcker sig till att ha igång och använda mer än 3-6 appar samtidigt.. så är denna mobil helt perfekt, bättre får du inte för pengen. + Nu till själva "flex" böjen, detta är något som alla nya mobiler borde ha! Det är egentligen den enda anledningen jag kunde tolerera en såhär stor telefon. De andra mobilerna har antingen för smal och/eller kantig form att du måste på ett onaturligt sett forma din hand efter den platta baksidan på mobilen, vilket gör den väldigt obekväm och klumpig att hålla i! Med Flex 2 försvinner alla dessa problem, den är också bekvämare att ha i fickan(måste ibland kolla ifall jag har med mig den!) än min gamla Galaxy S2. Väldigt bekväm att prata i också, då böjen följer ansiktet bättre och micen är framför munnen. Uppdatering: Har nu använt den ett tag, känner inte att mer RAM minne skulle göra upplevelsen något bättre(den laddar in i apparna snabbt ändå, med dess DDR4 RAM). Skärmen är fantastisk, den slår enkelt flera av de senaste mobilerna, den har också extra hög ljusstyrka. Den är otroligt snabb i allting, det ända nu som segar ner den är apparna själva(dåligt kodade). Byggkvalitén är på topp, inga barnsjukdomar eller annat som återfunnits och kommenterats när det gäller andra tillverkare av mobiler(som självsprickande skärmar/glas eller att man behöver ha kuddar runt mobilen för att undvika andra småskador, inge bendgate här!). Något som säkert gör att skärmen är bland de mest hållbara, är det att den går att böja tillbaka(tills den blir platt) och har mindre chans att spräcka skärmen om den skulle falla platt på marken. Den här mobilen kommer hålla mig minst två år till, sen får den stå som backup-mobil när de modulära mobilerna verkligen slagit igenom!
2015-09-18
smaskinen(49 omdömen)
Alltså för 3500 spänn så är denna ett solklart köp! Snabb och i princip laggfri. Lagom stor med mkt skärm. Har inte haft några problem alls med den omtalade värmeutvecklingen.
Sida 1