Braun ThermoScan 7 IRT 6520

Braun ThermoScan 7 IRT 6520

  • Mätområden: Öra, Oralt
  • Funktioner: Ljudsignal, Automatisk avstängning, Batteriindikator, Rörlig topp
  • Infraröd mätning
Jämför pris på alla Braun Febertermometrar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Braun ThermoScan 7 IRT 6520

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Mätområden: Öra, Oralt
  • Funktioner: Ljudsignal, Automatisk avstängning, Batteriindikator, Rörlig topp
  • Infraröd mätning

3.3 av 5 stjärnor

Baserat på 7 omdömen

Sorterat efter datum
2019-01-12
johanneshenrysson(264 omdömen)
Fungerar perfekt så här långt. Oerhört lätt att hantera och skulle någon vara osäker så medföljer även förenklade instruktioner.
2018-11-14
M
Mumse(8 omdömen)
Fungerar som förväntat. Förstår inte riktigt problemen endel andra upplever...förmodligen har dom fått tag på måndagsexemplar, jag har gjort fyra mätningar i rad på dottern som är hemma med feber och det skiljer 0,1 grad mellan mätningarna vilket är helt acceptabelt enl. mig.
2018-08-23
J
JagCanonist(1 omdöme)
LÄS DETTA INNAN KÖP För det första den medföljande hållaren är en gåta i sig. Inte för att skydda display, den är inte heller möjlig att sätta på vägg eller så. Och med termometern väl insatt så är den absolut omöjlig för äldre eller om man har problem med händer, att få lös. Termometern. De som tror att den är lätt att använda har inte försökt att ge den till någon äldre eller till någon som inte vill eller har svårt att läsa instruktions boken.....Den är inte stor men skall det behövas till en termometer ? Jo ! Här behövs, och min mor lyckades även ändra från Celcius till Farenheit. Utan bok så måste man ägna den lite längre tid. Den är inte ergonomiskt utformad för någon mänsklig hand. Och om en äldre skall försöka så är det oftast omöjligt att trycka på rätt ställe då knappen av någon outgrundlig anledning är lika slät som omgivande delar. Och just denna är värre än den enklare modellen för denna har en ålders inställning. En totalt obegriplig finess som bara ändrar färg för att visa feber. En väldigt försvårande sak för användare i alla åldrar. Finns även en minnes finess som lätt kan få personer att se samma temp varje gång. Om man kan använda denna? Då skulle en enkel text som förklarar när det är feber på barn i 2 olika ålders grupper, vara mycket enklare. Denna är gjord för den pryl tokiga, eller för den som vill ta tempen varje dag. Den är inte hygieniskt tvätt bar utan tål inte vatten utan man måste använda medföljande plast trattar, dessa måste man komma ihåg att alltid ha hemma. Utan den så blir den förstörd och den funkar därför inte heller utan. Och om man inte riktar den rätt så visar den inte tempen rätt. Ett tips för äldre: Gör det framför spegel om du har svårt att känna, vilket faktiskt alla har med denna utformning. Jag köpte den dyrare för att det var den enda som fanns på apoteket. Hade det inte varit på helg innan stängnings dags så hade den lämnats tillbaka begagnad. Dessutom så trodde jag att Tyska BRAUN gjorde genomtänkta saker. Men denna är ett enda stort misstag. Jag finner inget positivt att säga.
2018-03-09
N
Niklas_Berg(19 omdömen)
Köp ej, upplever nästan samma som tidigare omdöme med vår termometer men åt andra hållet. Visar konstant feber på alla, vilket orsakat panik och även vi har åkt in till akuten pga att den visar nästan 40 graders feber på barn vilket inte stämmer alls på akuten. Mäter även helt galet på vuxen, har alltid feber i enat örat om jag ska lita på den.
2018-03-04
F
Freethefire(22 omdömen)
Nepp, håller inte måttet. Framförallt inte på barn. Om du mäter 3 gånger så får du 3 olika värden och för att få ett bra värde måste du trycka in den i örat. Det går hyfsat på en vuxen, dock inte populärt på barn. Även fått tempen mätt vid intag på akuten, den visade ingen feber men i själva verket var tempen över 39 grader. Mitt råd är köp inte om du tänker att det ska vara smidigt till dina barn. Som snabbkoll utan precision till vuxna fungerar den någorlunda.
Sida 1