Lifeproof Nüüd for iPhone 6 Plus/6s Plus

Lifeproof Nüüd for iPhone 6 Plus/6s Plus

  • Typ: Skal
  • Passar till: Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6s Plus
  • Tillgängliga färger: Svart, Vit, Grå, Blå, Transparent, Rosa
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Lifeproof Nüüd for iPhone 6 Plus/6s Plus

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Typ: Skal
  • Passar till: Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6s Plus
  • Tillgängliga färger: Svart, Vit, Grå, Blå, Transparent, Rosa
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2015-06-25
j
jensingenuser.total-reviews
Har haft lifeproofskal till iPhone 5 tidigare och var då mycket nöjd med det. Hade det på hela tiden. Skalet till iPhone 6 Plus ger inte samma kvalitetskänsla. Laddningsluckan klämmer delvis ihop över och under-skalet. När man öppnar eller stänger luckan, är det viktigt att pressa ihop skalen så inte luckan går sönder. Det blir alltså en liten glipa mellan skalen nära laddningsöppningen medan laddningskuckan är öppen. Själva laddningsöppningen är så liten att endast den vanliga lightning- kontakten(original) passar. Apples lilla smarta adapter till micro-USB passar inte! Varför göra öppningen så liten? Det största problemet är ändå, att det för folk knappt går att höra vad som sägs från denna telefon vid samtal. Man har ju inte alltid bluetooth eller annat headset inkopplat om någon ringer. Visst, skalet påverkade ljudkvaliteten till att bli något sämre på iPhone 5, men det blev inte så här illa. Hade förväntat mig en förbättring av denna produkt med tiden och inte det motsatta. På plussidan. Att skalet faktisk är vattentät, förutsatt att hörlursluckan(alt. den medföljande hörlursadaptern inskruvad)och laddningsluckan är ordentligt stängda. Att skalet tål stötar och fall. Ger bra skydd på stranden, i skidbacken eller t.ex vid arbeten utomhus. Finns i dagsläget inte så många alternativ tyvärr, men det blir lågt betyg då skalet trots bra egenskaper ändå har relativt stora brister och kostar en del.
2015-04-07
Redigerades 2015-04-20
Zueduser.total-reviews
Detta betyg skrev jag efter cirka 1 dags användning: Bra skal som skyddar mot vatten, stötar & smuts osv. Ända nackdelen med skalet är när man skall prata i telefon med andra så har de väldigt svårt att höra en. Sätter man in headset så försvinner så hör de en mycket bättre. Nu har det gått 13 dagar: har tagit av skalet från mobilen cirka 5 gånger, nu går det inte att stäng skallet riktigt. Luckan där man har laddningen går inte att stänga. Så ett sånt här dyrt skal tycker jag att det skall tåla att ta av och på mer än bara 5 gånger. Uselt! Rekommenderas ej att köpa.
2015-02-27
s
selfishuser.total-reviews
Helt perfekt! Telefonen klarar nu fältmässiga förhållanden och är skyddad mot vatten, stötar och smuts. Ändå perfekt känsla mot skärmen! Tack Lifeproof.
2015-06-18
n
norrisdrn
Detta pricy vattentätt fodral är bra men låset på laddningsområdet var lätt två paus! Detta är en dyr fall så det är förväntat för det två har bra material. Det bröts så enkelt. Jag ladda bara min telefon en gång om dagen ... Jag hoppas att de gör något åt ​​detta.

Google