Devolo dLAN 1200+ WiFi ac Starter Kit (9396)

Devolo dLAN 1200+ WiFi ac Starter Kit (9396)

 • Antal enheter: 2 st
 • Max dataöverföringshastighet: 1200 Mbit/s
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Rank 3 i Homeplug
Jämför pris på alla Devolo Homeplug
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Devolo dLAN 1200+ WiFi ac Starter Kit (9396)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Antal enheter: 2 st
 • Max dataöverföringshastighet: 1200 Mbit/s
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)

4 av 5 stjärnor

Baserat på 12 omdömen

Sorterat efter datum
2015-06-30
Redigerades 2017-10-08
  Farahot(148 omdömen)
  Nu har homeplugsen rullat på i snart 3 år, den ena 1200+ WiFi adaptern (har totalt tre) har börjat slockna med sina LEDar så man måste dra ur den ur strömmen för att den skall fatta att den har nätverk. Sänker betyg en stjärna. Plus att dem verkar inte kunna hitta firmware uppgraderingar automatiskt längre. Man får manuellt installera dem. (1.3.7) Nu har andra märken börjat komma upp i takt med Devolo så det finns förmodligen andra alternativ som kan vara bättre vid detta laget.
  2017-09-01
   h
   haegglund(20 omdömen)
   Beställde detta efter alla många positiva recensioner jag läst om här. Beställde från Webhallen och paketet kom nästa eller nästnästa dag. Supersnabbt var det iaf. Tack Webhallen! Följde installationsvägledningen och kopplade in min digitalbox/TV-mottagare till Devolo-mottagaren. Resultatet var bedrövande. För det första tog det en evighet innan min TV-meny laddade, sedan försökte jag titta på TV4. Det enda som hände var att ett hackande ljud hördes. Inte en minsta bildskymt syntes. Gjorde ett andra försök ett par dagar senare. Då var resultatet något bättre, om än inte tillfredställande. Det gick att titta på de vanliga kanalerna, dock inte utan störningar. HD-kanalerna funkade inte alls. Avståndet mellan enheterna är betydligt mindre än de angivna 300/400 meterna, uppskattningsvis 40 meter. Då det står på produktinfo: Range (in m) Powerline 400 Wi-Fi 300, så bedömde jag att produkten inte höll måttet och beslöt därför att göra en reklamation. Fick svar på min begäran inom några dagar att man accepterade min reklamation. Skickar nu tillbaka produkten och ämnar inte att skaffa några nya. Kommer att köra via kabel istället. En detalj som kanske inte är utan betydelse är att jag har väldigt många olika elcentraler till min fastighet. Sändare och mottagare låg i detta fallet under olika undercentraler.
   2017-08-14
    p
    pontushag(1 omdöme)
    Mycket nöjd. Bor i ett gammalt hus med nydragen el - får 3 ms latency och 180 MBit ner genom en Devolo-lösning som innehåller fem enheter så här långt. Lätt att få in respektive enhet även om instruktioner kan vara lite svåra att hitta. Bra drag även på WLAN. Kör endast 1200+-enheter. Notera att endast den ena enheten i paketet sänder WiFi.
    2017-04-21
     damst(367 omdömen)
     Väl fungerande för trådad anslutning, mindre imponerad av WiFi som kopplas ifrån alldeles för ofta. Jag använder dessa framför allt för att slippa dra kablar för IPTV, för detta fungerar dom perfekt. Behöver sällan startas om, vilket många av konkurrenterna behöver göras för ofta.
     2016-11-26
      r
      rockmaker(11 omdömen)
      Fungerar mycket bra. Internetkoppling i hela huset i alla rum vi behöver i två plan. Vi använder två adaptrar med wifi och två med nätverkskabel. + Bekvämt och fungerar bra - Stora och klumpiga adaptrar och relativt dyra
      Sida 1