Philips FC8721

Philips FC8721

  • Typ av dammsugare: Golvdammsugare
  • Dammbehållare: Påse
  • Ljudnivå: 78 dB
Rank 33 i Dammsugare
Jämför pris på alla Philips Dammsugare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Philips

Philips FC8721

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Typ av dammsugare: Golvdammsugare
  • Dammbehållare: Påse
  • Ljudnivå: 78 dB
Philips

3.8 av 5 stjärnor

Baserat på 19 omdömen

Sorterat efter datum
2019-04-25
R
Rolle85(18 omdömen)
Mycket missnöjd. Har bytt ut dammsugarmunstycket tre gånger nu då haken som krokar fast i dammsugaren slits ut efter ett par månaders användning. Philips nekar mig nu fler munstycken men kan samtidigt inte redogöra att jag gjort något fel. Nu ersätter jag med en Boschdammsugare istället.
2018-12-09
P
Pryl22(10 omdömen)
Mycket missnöjd med den nya Philips dammsugaren, tack vare de nya EU reglerna som innebär max 800w effekt så innebär det att denna modellen har 220w sugeffekt jämfört med den gamla modellen som hade 450w. Det märks att den går på halvfart jämfört med tidigare generation. Vi kommer leta upp en begagnad Philips performer-serien, så pass dållig är den här. Bortsett från den usla sugförmågan så finns det ytterligare en irriterande brist och det är att strömbrytaren på dammsugaren stänger av sig när man drar maskinen över höga trösklar hemma. Strömbrytaren är för känslig för kraftiga rörelser helt enkelt. Mitt råd är, har du en äldre dammsugare av erkänt märke så behåll den! Du kommer bara bli besviken på de nya EU-vänliga dammsugarna! Det var ett misstag att slänga den gamla Philips performer-modellen som gick sönder för oss. Borde ha lagat den även om det hade kostat mer än att köpa det här skräpet!
2018-09-24
-
-Kristoffer-(5 omdömen)
Dålig kvalité. Helt ok det första året. Sen släpper dammsugarskaftet pga förslitning i plasten. Hade förväntat mig mer i den här prisklassen.
2018-08-19
s
sandos(111 omdömen)
Har gått från en electrolux med motormunstycke till denna. Det är en oerhörd kontrast, då denna dammsugare är jättebra på hårda golv, samt met "stora" saker såsom höstrån, matrester, sten, grus och kattsand. Där var electroluxen myycket sämre. Electroluxen var också väldigt smidigt med att det inte ens fanns några ventiler att reglera, bara motorstyrka som dock väldigt sällan behövde justeras. På denna philips ska man ändra motorstyrka, öppna ventil och ända munstycket.... Låter jobbigt, och det är det för att dammsuga mattor. Men efter lite experimenterande så behöver man inte justera alla 3 varje gång, det beror på varje matta. En del kan man köra med borsten på fortfarande, en del fungerar max motorstyrka med lite ventil öppen osv. När jag kör denna på vår ryamatta däremot... oj oj. Det händer absolut ingenting. Iiiingenting. Det känns som att all smuts ligger kvar. Nu jämför jag förmodligen med en av de bästa mattdammsugarna, men jag är fortfarande missnöjd. Så här dålig ska den inte behöva vara på mattor? Att man alltid ska behöva kompromissa... Efter en timmes användning så gick en hjul på munstycket sönder! Dåligt. Då ska vi också säga att electroluxen har gått sönder otaliga ggr under de 10 år vi haft den.
2018-08-09
C
Chico1(6 omdömen)
Hade en Electrolux tidigare av modellen ultraone. Denna dammsugare är mycket lättare att dammsuga med och dammsugningen går snabbare. Rekommenderas starkt!
Sida 1