TP-Link Archer C9

TP-Link

TP-Link Archer C9

(20)
4.2(20 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådlöst nätverk
  • Hemanvändare
  • Ethernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b …
  • 4
  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådlöst nätverk
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

4.2 av 5 stjärnor

Baserat på 20 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-02
S
Skogs(1 omdöme)
- Läcker som ett såll rent säkerhetsmässigt när den levereras. Inte användarvänligt gränssnitt när den ska konfigureras. Kräver över medel av kunnande för att ställa in och åtgärda säkerhetshålen, därtill mycket noggrannhet då liknande inställningar ligger under olika flikar. Säkerhetsinställningarna måste därtill upprepas för både 2.4 Ghz och 5Ghz nätverken, istället för att de kopieras automatiskt. Inget för en användare som vill ha något som fungerar direkt ur boxen. (Köp då en Asus istället) Att en router inte kommer förkonfigurerad på ett säkert sätt år 2019 är ett rejält underbetyg, särskilt då det är enkelt att fixa för tillverkaren. - Bygger ut mycket från väggen då den sitter väggmonterad på två byglar. + OK router vad gäller fysisk byggkvalitet och som inte regelbundet kräver omstarter. +Enkel att sätta upp på väggen då mall medföljer för borrning.
2019-02-23
P
Pepparkakan32(3 omdömen)
Stabil router med höga hastigheter! Dock dyker det upp väldigt många enheter som ”*” eller ”-” eller ”unknown” vilket är irriterande. Den lyckas också byta mac adresser på enheter vilket är väldigt mystiskt... Tittar man dock inte in på konfigurationssidan fungerar den bra! Appen fungerar okej men är väldigt begränsad, trevligt att kunna styra routern utan att vara hemma! Värt att nämna är att den inte står särskilt stabilt och kan ramla relativt enkelt om man ger en liten stöt bakifrån. Överlag ett rekommenderat och prisvärt köp som dock kommer med några problem i UI!
2018-11-26
v
voronins(2 omdömen)
Suverän router!
2018-09-03
A
Arsenalhifi(1721 omdömen)
Mest prisvärda routern upp till 1500kr. Pålitlig och enkel att ha att göra med.
2018-07-26
e
elias023(12 omdömen)
Haft denna produkt en tid nu och kan bara konstatera att den har levererat utmärkt. Denna produkt har på flera månader inte behövt en enda omstart på grund av felfunktion. Archer C9 är en utmärkt produkt helt enkelt.
Sida 1