Naim Mu-so

Naim Mu-so

 • Bluetooth
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
 • Effekt: 450 W
Rank 73 i Mobilhögtalare
Jämför pris på alla Naim Mobilhögtalare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Naim Mu-so

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Bluetooth
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
 • Effekt: 450 W

4.4 av 5 stjärnor

Baserat på 7 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-12
  S
  Stockvik(1 omdöme)
  Njuuuter varje gång jag lyssnar på Muso.
  2018-08-11
   d
   danground(2 omdömen)
   Jag har ägt en Naim Mu-so i tre år och älskar allting med den - från det fantastiskt dynamiska och djupa ljudet till appen och utseendet (den är ett riktigt konststycke och vänta bara tills du testar känslan i volymratten - WOW-känsla!).
   2017-11-05
    c
    callealvin(65 omdömen)
    Bästa allt-i-i-alla anläggningen? Ja.
    2015-10-30
     z
     zewy(35 omdömen)
     Snygg och funkar problemfritt! lätt att installera om man följer manualen och kollar på led lampan på höger sida. Och man behöver inga extra tillbehör mer än WIFI.
     2015-04-16
      r
      rasky(2 omdömen)
      Den är sjukt snygg och självklart sopar den banan ljudmässigt med konkurrenterna i denna kategori (fattas bara annat till det priset). Det senare beror dock framförallt på att konkurrenterna är så väldigt usla: gör inte misstaget att tro att det här är riktig high-end HIFI någonstans i närheten av andra Naim-produkter. Går nog helt enkelt inte att få till riktigt, riktigt bra ljud i en såhär liten låda. En burk kommer att låta lite burkigt, även om den är tillverkad av ett prestigemärke. Om du absolut vill ha en allt-i-ett-lösning och har råd att lägga de extra pengarna är detta sannolikt det bästa du kan få, men om ljudet är huvudsaken bör du plocka ihop fristående komponenter istället: Köp en begagnad Nait 5si och ett par schyssta småhögtalare så blir du gladare även om anläggningen inte blir lika vacker att titta på.
      Sida 1