Moser 1871 ChromStyle Pro

Moser 1871 ChromStyle Pro

 • Batterityp: Li-Ion
 • Användningsområde/Typ: Hårklippare
 • Batteridrift
Jämför pris på alla Moser Hårklippare & hårtrimmers
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Moser 1871 ChromStyle Pro

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Batterityp: Li-Ion
 • Användningsområde/Typ: Hårklippare
 • Batteridrift

4.2 av 5 stjärnor

Baserat på 5 omdömen

Sorterat efter datum
2018-07-13
  r
  rittfeldt(8 omdömen)
  Jag kommer beställa min andra nu. Problemet nu är att batteriet dör och jag försöker ladda upp den igen, men det går på ca 10 minuter innan den tror att det är fulladdat igen (vilket det naturligtvis inte är). Tror jag köpte förra för ca 3 år sedan och/men har använt den kanske 2-3 ggr/v till skägget så det är en ganska låg kostnad per användningstillfälle. Den är generellt av bra kvalitet, visst det är av primärt plast men den ger ändå intrycket av en solid produkt. Det är inte att jämföra med vanliga konsumentprodukter á la Philips etc. Vet inte hur många sådana jag slitit ut.
  2018-01-05
   m
   mosbricka86(6 omdömen)
   Precis köpt, kommer uppdatera om någon månad. Intrycket är att byggkvaliten är väldigt bra, tung och solid, till synes kraftig motor. klipper hår och skägg, normalgrovt båda, utan problem, går jämt och rycker inga strån. upplever att den tar jämnare än dom philips apparater jag har använt tidigare (pris runt 700kr).
   2016-07-05
    j
    jenslu(13 omdömen)
    Glöm skräpet i plast från mer kända varumärken. Detta är en kvalitetsklippare som antagligen kommer hålla i 15 år eller mer. Mycket bra batteritid och dessutom räcker det med att klippa en gång. Har haft den i två år och kan bara rekommendera den.
    2015-09-15
     T
     Tanax(3 omdömen)
     Det bästa köp jag gjort inom denna kategori. Har tidigare kört med billigare varianter som inte klarat mitt tjocka hår. Tänkte att det var dags att skaffa en riktig hårklippare - och så nöjd jag vart! Denna klarar av att skära mitt tjocka hår galant, motorvarvet går inte ner för en sekund. Plus: + Superstark motor + Tycker inte den låter särskilt mycket (dock är detta något subjektivt) + Stabil konstruktion + Bra tyngd på maskinen + Enkelt att ta loss skärbladet för att byta ut eller rengöra + Enkel att rengöra, medföljer det mesta som behövs för hem-användande + Bra batteritid + Meddelar när det är dags att rengöra den eller olja in skärbladet Minus: - Kostar ju en del men enligt mig är det värt varenda krona - Batteritiden är så bra så att man glömmer bort att man behöver ladda den ibland :) Ångrar inte köpet för en sekund.
     2015-06-17
      Graziano(214 omdömen)
      Nog mitt bästa inköp jag någonsin gjort i hela mitt liv oavsett produkt! Finns nog inget som jag använder så mycket som denna, dels för att vårda mitt skägg, men också för mitt hår på huvudet då jag aldrig mer går till frisören! Jämfört med tidigare trimmers är denna hästlängder bättre tack vara sin starka motor och precision i trimsaxen. Klipplängden 0,7mm-3mm, kan ställas direkt på bladet, riktigt klockrent att använda för att få en perfekt skäggstubb varje dag. Köp till stålkammarna om du vill klippa håret! Haft min i 2 år nu och fungerar fortfarande lika bra som när den var ny
      Sida 1