Logitech Bluetooth Audio Adapter

Logitech Bluetooth Audio Adapter

(8)
3.7(8 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Musik
  • 15 m
  • Bluetooth
  • Extern antenn, WHDI (Wireless Home Digital Interface)
  • Användningsområde: Musik
  • Räckvidd: 15 m
  • Bluetooth
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

3.7 av 5 stjärnor

Baserat på 8 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-09
Vandalsounds(7 omdömen)
För mig som bara använder den mot en dator, på ett ställe så fungerar den kanon. Idiotsäkrad, bara en knapp så är man igång (även om jag inte ens behövde trycka på knappen för att få upp den i listan och koppla upp). Vill man slippa koppa in / ut sladd i dator för att få ut audio så är detta en eminent smidig lösning. Ljudkvalitet då? Det första jag märkte var att det blev väldigt mycket högre vid samma volym på dator / förstärkare. Tidigare använde jag en förvisso ganska lång, men kvalitativ minitele -> RCA-kabel, men jag trodde inte att det skulle vara så stor skillnad i volym. Tycker även att ljudet har blivit något mer basigt, var tvungen att ställa ned lite. All in all, köp den om du vill ha en enkel och sömlös lösning för att dela datorns ljud till förstärkaren. Väl värt sitt pris!
2019-04-27
s
spaceman75(7 omdömen)
SÅ bra Åhå! Testa koppla in något mer så märker du snart att du har att göra med en envåldshärskare som inte accepterar någon annan bluetooth enhet! Du kan nämligen behöva "glömma" denna för att den inte ska ta över automatiskt igen och igen och igen.... SÅ genomtänkt SKIT!....
2017-08-20
h
hazuki_87(7 omdömen)
Fungerar jättebra. Det enda är som någon tidigare skrev är att det blåa ljuset kan bli lite väl störande ibland men en tejpbit fixar det.
2016-12-10
T
TheViking(34 omdömen)
Min Onkyo TX-NR3009 saknar tyvärr bluetooth så köpte denna för att enkelt kunna spela musik från plattor/telefoner på den. Helt makalöst enkelt liten sak som låter klockrent. Ger ifrån sig ett lite väl stark blått ljus för min smak men lite tejp fixade det :) Den har egen strömmatning så den plus två RCA för att koppla in den.
2016-07-31
wiloh(22 omdömen)
En bra produkt om man vill spela upp spotify från en telefon till en stereo, har den räckvidd som den utlovar och har funkat utan problem för mig hittils. Dock får den mina bluetooth hörlurar att hacka om jag använder dem samtidigt som denna är igång, men ingen stor nackdel precis.
Sida 1