Evy Technology Sunscreen Mousse SPF30 150ml

Evy Technology Sunscreen Mousse SPF30 150ml

 • Pris /ml/g: 0.89 kr/ ml/g
 • Solskyddsfaktor: 30 SPF
 • After Sun/Solskydd: Solskydd
Rank 1 i Solkräm
Jämför pris på alla Evy Technology Solkräm
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Evy Technology Sunscreen Mousse SPF30 150ml

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Pris /ml/g: 0.89 kr/ ml/g
 • Solskyddsfaktor: 30 SPF
 • After Sun/Solskydd: Solskydd

4 av 5 stjärnor

Baserat på 7 omdömen

Sorterat efter datum
2019-06-04
  v
  vie(8 omdömen)
  Jag trodde inte riktigt på vad den här solkrämen lovade men den är precis så fantastisk som den utger sig för att vara! Jag och min sambo(som är mycket solkänsligare)var på stranden förra sommaren och han propsade på att han klarade sig med Evy spf10! Jag sa att han var på tok för vit för 10an och smörjde mig själv med spf30. Vi badade och jag återapplicerade föera gånger under dagen(inte han). När dagen var slut så hade HAN klarat sig bäst i solen. Men det syntrs väl där han missat smörja sig;). Evy sitter vekligen kvar när man badar så dem är perfekt för små barn som är i och ur vattnet och inte vill bli smorda hela tiden. Andra solskydd kan slänga sig i väggen! 5 stjärnor från oss!
  2019-03-08
   l
   linneakleen(51 omdömen)
   Lätt den bästa solkrämen jag testat! Håller hur länge som helst och sitter kvar trots flera bad. Kan bli lite klistrig (dock är deras SPF 50 mer klistrig, tycker inte att 30 är så farlig). Mailade Evys kundtjänst om just det och fick tipset att det gick bra att bara duscha med vatten för att det klistriga/överflödiga skulle gå bort - detta ska alltså inte ta bort effekten av solkrämen. Har smort mig ca 1-2 ggr/dag när jag varit utomlands och det har räckt. Badat/svettats mycket för att jag ska smörja mig 2 ggr. En förpackning 150mg har räckt ca 4-5 dagar till två vuxna.
   2018-06-14
    P
    PerAK(5 omdömen)
    Helt klart den bästa solskyddskrämen jag prövat genom åren. 1. Behaglig att smörja in då den inte är så kall som vanliga solkrämer som inte är i mousseform. 2. För mig och min familj räcker det att smörja in sig ordentligt på morgonen för att vara skyddad hela dagen. Trots en hel del bad och lek i solen. 3. Känns som om den går in ordentligt i huden då jag upplever den mindre kladdig än många andra solkrämer. 4. Min sambo och son har känslig hy och denna har funkat mycket bra. Även om det svider om man får den i ögonen. Den har blivit det självklara valet efter att vi upptäckt den för ca 4 år sedan. Har rekommenderat den till flera vänner som skulle på solsemester och alla har varit mycket nöjda med den. Agathorn här under måste ha fått söndags exemplar av produkten, då vi upplever den precis tvärt om som han beskriver.
    2017-08-28
     l
     lgustaf2(2 omdömen)
     Verkligen vattenfast. Lätt att smörja in och portionera, som rakskum. Håller hela dagen. Torkar ganska snabbt. Den bästa mina barn och jag använt någonsin. Rekommenderar den till alla jag känner. Helt klart den bästa jag använt någonsin på båten och utomlands och jag är väldigt ljus och har bränt upp mig många gånger förut.
     2017-06-04
      j
      johanekblad(4 omdömen)
      Mycket bra, den bästa?!, solskyddskrämen. Torkar in fort, skyddar bra och är helt vattenfast! De enda negativa är att den kan vara lite svår att applicera på små områden, typ i ansiktet. (Agathorn som gett en etta i betyg måste fått pengar för att skriva dåliga recensioner om denna produkt) /Johan
      Sida 1