Electrolux EEWA7800

Electrolux EEWA7800

  • Kapacitet: 1.7 liter
  • Färg/material: Vit, Rostfri/krom, Svart, Silver, Aluminium, Grå/Antracit, Glas
  • Effekt: 2400 W
Rank 8 i Vattenkokare
Jämför pris på alla Electrolux Vattenkokare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Electrolux EEWA7800

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Kapacitet: 1.7 liter
  • Färg/material: Vit, Rostfri/krom, Svart, Silver, Aluminium, Grå/Antracit, Glas
  • Effekt: 2400 W

2.4 av 5 stjärnor

Baserat på 8 omdömen

Sorterat efter datum
2015-02-15
Redigerades 2018-11-22
j
jonkul(6 omdömen)
- chockerande plastig med tanke på priset och att den faktiskt är gjord av metall, känns allt annat än premium - står inte helt stabilt på sin bas - locket öppnas bara 90% när man klickar normalt på öppnaknappen pga taskig passform, kräver ytterligare lite tryck för att öppna helt - att brygga en drip coffee kommer inte på tal då strålen är helt omöjlig att kontrollera på ett förutsägbart sätt när man häller för långsamt - piper marginellt lägre än en brandvarnare vid varje alert eller input - överdrivet dyr (runt 1000 kr vid inköpstillfället) - om man väljer att värma upp vattnet och keep warm, så att man hinner mala bönor eller whatever, och sedan ställer tillbaka kokaren på sin bas efter att man hällt upp sin kopp, så fortsätter den att elda på utan vatten i behållaren. Det går inte att stänga av den utan att ha behållaren på basen. Måste alltså stängas av innan man tar av behållaren från basen, eller drabbas av panik till ljudet av fräsande vattendroppar. - om man vill ha en liten kvantitet vatten i en viss temperatur så får man ställa in en lägre temperatur än man önskar. Ställer man in 90 grader så stannar temperaturmätaren där, men mäter man med en extern termometer så upptäcker man att temperaturen i själva verket hunnit bli typ 97 grader eftersom kokaren inte kan förutspå eftervärme. + kokar väl upp i ganska normal hastighet + ganska snygg -------- Om den kostade 3-400 kr vore den ett ganska bra köp, men kan absolut inte rekommenderas annars. Jag blev sjukt besviken.
2018-08-12
C
CrazyBest(1 omdöme)
Liksom andra så gick min sönder efter exakt ett år.
2018-06-05
r
rewo(3 omdömen)
För 550 kr så är den helt klart prisvärd! + Snygg design + Öppnar luckan på handtaget + Temperaturerna enkla att sätta och verkar leverera temperaturen den lovar, man väljer mellan 100-85 (5 steg ner) sen 80-50 (10 steg). + Står stabilt på plattan tycker inte den står ostabilt alls, speciellt inte med vatten i den. -/+ Trodde den skulle vara mer metallig.. plattan man ställer den på är otroligt plastig, plast kvalitén är dock inte åt det dåliga hållet. -/+ Knapparna fungerar enbart när kannan står på plattan, antagligen för att man inte ska bränna sig. Väldigt enkelt att glömma keep warm funktionen om den nu är igång. - Pipet, ord kan inte beskriva hur illa den piper. Jag har läst recenssioner på prisjakt om pipet men kunde inte förbereda mig på hur illa det verkligen var. Det är som en brandvarnare.. ---------- För den som inte är rädd för att bli av med garantin. 12 skruvar ( 11 stjärn, 1 spår) och 2 gummitassar ( Du behöver inte ta av alla 4) senare och en bra bit in på eltejps rullen så är problemet fixat. OBS, Garantin lär vara helt förstörd om du skulle öppna upp den och det är ditt egna fel om något går sönder.
2017-04-03
Redigerades 2018-05-24
threnode81(944 omdömen)
Gör sitt jobb bra och är guld värd för oss med småbarn när man kan ställa in vattentemperaturen för gröt m.m. Har bara haft den någon månad så får se hur länge den håller. Dock lite oroande med de tidigare omdömena. Edit: Höjer betyget till full pott. Fungerar lika bra som när den var ny. Väl värt priset!
2018-01-10
s
svesamuel(5 omdömen)
Köpte den igår, så det återstår att se hur den står sig i längden. Men vi är supernöjda änsålänge. Pipen häller en hur fin stråle som helst. Den står stabilt i basen (mer stabilt än alla de andra modellerna som stod framme på Elgiganten). Den piper inte högre än någon annan apparat vi har i köket. Tycker inte alls den känns plastig. Men framförallt är den helt överlägsen i funktioner. Att se temperaturen i realtid är otroligt användbart, och för oss som både har småbarn och dricker mycket te av olika slag, är alla temperaturnivåerna i Preset dealbreakers som diskvalificerar alla andra vattenkokare på marknaden som inte kostar minst dubbelt så mycket. Vi hade en liknande modell tidigare (Electrolux EEWA7500) med motsvarande funktioner, men denna verkar bättre, snabbare, stabilare och smidigare på precis alla sätt. Undviker att sätta 10/10 eftersom vi inte hunnit testa den så länge här. Men jag har blivit så positivt överraskad att jag känner att jag måste nyansera bilden som kommer fram i omdömena här direkt.
Sida 1