Logitech diNovo Mini (SV)

 Lägg i lista  Jämför
Du ansluter datorn till tv:n. Du laddar ner filmer och ser dem på tv-skärmen.Ta kontrollen över din datorunderhållning med hjälp av ett unikt trådlöst minitangentbord som ryms i handen ? perfekt anpassat för dina medievanor.Systemkrav:- Pc med Windows® XP eller Windows Vista®- USB-port- Produkten är kompatibel med PLAYSTATION®3.Specifikationer:- 25-millimeters integrerad ClickPad med två användningsområden. Fungerar både som pekplatta och som en 4-vägs riktningsknapp- Tumstyrd knappsats- 63 bakgrundsupplysta tangenter- Bakgrundsbelysning för två olika lägen?orange när pekplattan används och grön när mediefjärrkontrollen används.- En ljussensor läser av hur ljust det är i rummet och slår vid behov av bakgrundsbelysningen för att spara energi.- Silverglänsande och midnattssvart design- Specialknapp för Windows® Media Center- Räckvidd: upp till 10 meterAnslutning:- Trådlös Bluetooth® 2.0-teknik- Punkt-till-punkt-teknik, förinställd för DiNovo minitangentbord. (Fungerar inte som en hubb.) Stäng
Du ansluter datorn till tv:n. Du laddar ner filmer och ser dem på tv-skärmen.Ta kontrollen över din datorunderhållning med hjälp av ett unikt trådlöst minitangentbord som ryms i h... Läs mer
Jämför pris på alla Logitech Tangentbord (150)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.87)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  9 år sedan
  Om du vill ha ett litet trådlöst tangentbord med inbyggd mus är denna jätte bra. Men om det du är ute efter är en ren fjärrkontroll till din HTPC tycker jag det bättre att skaffa en "ren fjärrkontroll" som tex. Microsofts media center fjärrkontroll som är mycket billigare.
  Men om du vill ha ett litet tangentbord där du inte bara kan styra media funktioner utan alla datorns funktioner så är detta ett mycket trevligt tangentbord. Det går ju såklart inte att spela avancerade spel med det men harpan är helt ok.
  + Robust (jag har sovit på den dock med locket stängt).
  + Bra batteri tid (Jag har inte laddat den på tre veckor). Detta beror ju mycket på om man skriver eller om man bara styr media center.
  + Liten (men lagom för att skriva med två tummar).
  + USB pinnen kan ligga i tangentbordet vid förflyttning osv.
  + Man kan styra allt med den, inte bara media center.
  + Mycket lätt att installera, man bara sätter i USB pinnen sedan fungerar den efter ett par sekunder.
  - Ett minus är att den ibland tappar kontakten med min dator när dator går i vänteläge, då får man dra ut stickan och sätta i den igen.
  - Ett annat minus är att när batteriet blir dåligt blir musen lite ryckig för mig.
  - Och med logitechs programvara installerad måste du ha winamp "i fokus" (kan inte vara minimerat osv.) för att kunna styra det (så är det bara om logitechs programvara är installerad).
  - När man sätter den i media läge så lyser inte play och spela knapparna med de andra media knapparna i grönt.
  - Den låter lite (surrar) när belysningen är på, kan höras påupp till ett par decimeters avstånd (om du har mycket tyst dator kan detta vara mycket jobbigt).
 • Alla omdömen

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Hade tidigare ett Sanberg trådlöst tangenbord med pekplatta som mätte ca 25 cm bred och då detta gick sönder har jag varit på jakt på något nytt och smidigt men största delen av trådlösa med pekplatta som diNovo Edge är för stora för mitt tyckte då jag endast behöver använda den för att starta filmer, byta låtar m.m.

  Hade helt glömt bort att Logitech gjort denna lilla smidiga lösningen så lite impulsköp blev det allt men än så länge är jag verkligen nöjd med vad den kan åstakomma. Den är liten (endast 15 cm bred!), smidig, fungerar perfekt till de saker jag vill (film, musik, web, filhantering) och så har den upplysta tangenter vilket är ett stort plus i ett mörkt rum.

  Den får dock inte fullpott just på grund av att pekplattan är lite halvt-som-halvt konstig att styra med även då man använder officiella SetPoint drivisarna och ställer in hastighet/acceleration. Sen hade jag även viljat ha så att man kunde toucha plattan för att klicka och inte vara tvingad till att klicka på den som en knapp. Knapp-metoden fungerar bra om man sätter dosan i "pil"-läge men både och hade varit trevligt.

  Annat än det hade det ju varit trevligt med lite mer än tre konfigurerbara knappar samt F1-12 knappar (totalcmd user for life) men är inget som drar ner betyget mer än max ½ stjärna.

  Så vill ni ha något litet och smidigt att styra dator/htpc/ps3 från soffan är detta en mycket bra lösning även om priset kanske känns lite väl högt.

  Update 13/16-2017: Still going strong :)
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Finns inte så mycket bättre alternativ om man vill ha ett litet tgb/mus att använda likt fjärrkontroll till t.ex. en htpc. Har haft min i flera år och när den funkar är det kanon. Tyvärr har den som alla andra trådlösa logitechprodukter problem med att den tappar kontakten. Tangentbordet har allt jag vill ha i övrigt men det spelar ingen roll, att tappa kontakten stup i kvarten gör det i perioder oanvändbart. Jag har haft flera andra trådlösa logitech produkter och alla har mer eller mindre haft liknande problem så trådlöst är uppenbarligen en teknik logitech inte behärskar!

  Som vanligt med logitech så är priset också väldigt högt. Men det hade lätt varit värt det om den trådlösa anslutningen hade varit bättre.

  Jag har som sagt haft mitt i flera år och det börjar bli dags att byta på grund av slitage. Konstigt nog verkar det inte finnas några riktigt bra alternativ till dinovo mini så även om det skär i hjärtat på mig så blir det troligvis ytterligare en dinovo mini.
 • Bra
  4 år sedan
  Bra batteritid, tyvärr funkar backgrundsbelysningen lite så där och stängs ner lite fort. Musen är dessutom svårstyrd med den lilla plattan. Trevlig att skriva på men långt ifrån ett fullstort tangentbord.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Perfekt att använda från soffan.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Funkar bra. För det mesta...
 • Utmärkt
  4 år sedan
  fungerar bra till HTPC
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Funktionellt så är den en 10:a
  Men den känns väldigt billig och tycker man känner batterilukt när man har suttit med den i några minuter
 • Bra
  5 år sedan
  Fungerar helt ok. Bra batteritid och smidigt att ladda upp. Är väldigt litet på gott och ont. Kan ibland tycka att luckan är lite svår att öppna då jag använder detta i min kolsvarta hembio. Tycker att musfunktionen är lite sisådär, fungerar för browsning men om jag markerar utvalda filer etc. på datorn blir det väldigt omständigt och då föredrar jag att använda en vanlig mus vid sidan om. Som tangentbord är det ok om man som jag använder det för slösurfrning etc. Saknar dock piltangenter.
 • Dålig
  5 år sedan
  Har haft tre stycken diNovo Mini samt en diNovo Edge, på samtliga har batteriet slutat ladda efter ungefär ett år, det fungerar enbart när laddkabeln är i vilket är opraktiskt när man använder ett förmodat trådlöst tangentbord.

  Har nu slutat med Logitechs tangentbord dock inte deras möss då de är konstigt nog de enda jag köper
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Super nöjd med denna. Har haft Ace tidigare, men denna är lätt 100ggr bättre. Inget problem med lagg eller att den tappar täckningen. Mottagaren sitter ändå lite "illa" till, men utan att mottagningen störs.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Lite pillig att använda, tangenterna slocknar lite för tidigt ibland vilket gör att den blir svåranvänd i mörker, man får ofta chansa på första tangenten innan de tänds så man ser dem.
 • Bra
  5 år sedan
  Funkar överlag rätt bra, men vissa irritationsmoment drar ner betyget till ett stabilt "Bra".

  På plussidan:
  + Storleken
  + Räckvidden

  På minussidan:
  - Saknar F-knapparna (förstår kompromissen, men saknar dem ibland)
  - Touchpanelen är lite liten
  - Tar lång tid att ladda
  - Hade hoppats på att kunna ha den både till min PS3 och min HTPC, men jag behöver koppla om den varje gång, så den används uteslutande till min HTPC.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har haft mitt Dinovo mini i 5 år nu och har hela tiden använt UberOptions (http://uberoptions.net/) för att bya windows-knappen (nere till höger ) till högerclick istället. Med Uberoptions kan man mappa om i stort sett allt på tangentbordet så jag har snabbknappar för att starta Spotify, stänga av HTPCn och starta webbläsaren etc. Fantastiskt bra tangentbord men nu, efter 5 år av tungt användande, behöver det bytas ut (högerklick strular). Skönt då att det har blivit en hel del billigare, 1350 gav jag för mitt.

  PS för att göra \ trycker ni fn-knappen + t.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Något okänslig touchpad, annars verkar den toppen.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Den gör sig inte på bild, höll därför på att byta ut mitt befintliga helt värdelösa tangentbord (ace) till htpc:n mot ett annat. Men så såg jag de grymma recentiornerna på detta och inpulsköpte detta. Ångrar det inte en sekund. Wow vilken kvalitet. För ändamålet perfekt!

  +litet & smidigt
  +KVALITE!
  +backlight
  +funkar med Ubuntu rakt av
  +riktigt snygg

  -nope
 • Dålig
  5 år sedan
  Dålig kontakt med mottagaren (då pratar vi 3 meter), tangenterna släcks efter ett par sekunder, styrplattan är inte bra.

  Och dyrt var det.

  Det åker i soporna nu.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Bäst till xbmc
 • Acceptabel
  5 år sedan
  Helt ok, förstod bara inte vad jag skulle med den till....Känns väldigt plastig.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Perfekt att ha liggandes i soffan till htpc:n tyvärr ganska plastig känsla med knirr och knak ibland nör man skriver.
  Dock är det upplysta tangentbordet och de inbyggda snabbfunktionerna för volym och byte fram/bak i musik extremt uppskattade,
  Styrplattan är dock under all kritik, känns okänslig och de krävs en del vana för att handha den hyfsat..
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Lite spännande placering på knapparna ibland och någon knapp för %u201D\%u201D har jag inte hittat än, men det gör sitt jobb på ett bra sätt och storleken gör att jag kan ha förlåta en hel del..
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Smidig att ha till htpc där man inte behöver alla tangenter och klarar sig med liten styrplatta i nödfall.
  Liten och behändig.
  Snygg och bra batteritid.
  Fungerar bra i linux.
 • Acceptabel
  5 år sedan
  Överskattad produkt; skaffa större med F-tangenter samt äkta ÅÄÖ.

  Bakgrundsbelysningen aktiveras inte för mediakontroller, bokstäver och siffror annat än då dessa trycks ner.

  Liten och smidig, javisst, men på bekostnad av väsentliga tangenter.

  Fail uttag för batteriladdning.

  Gammal modell och sent inkommet omdöme, jag vet, men det finns så mycket bättre alternativ idag.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Grymt litet tangenbord. Blir dock aldrig lika bra som ett vanligt tangentbord. Men jag var mest ute efter något att ha i vardagsrummet som ej tar plats. Just därför blev det denna.

  +Liten och smidig
  +Bra batteritid
  +Lätt att installera, sköter sig själv på några sekunder.
  +Bra räckvidd

  -Plastig
  -Kass mus, svår och jobbig att styra
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Nöjd men batteri tiden är sådär.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Elegant, smidig, användbar och med bra kvalitetskänsla. Lång batteritid.
  Nackdel är en okänslig touchpad som kan kräva en del tålamod att använda, även om det blir bättre med tiden när man får in tekniken och känslan.
  Även lite svårt att hitta vissa tecken i mörker (exempelvis å, ä, ö och @).

  Har man behov av att styra en multimedia dator från TV-soffan så är prylen på det hela utmärkt och kan rekommenderas.

  Tyvärr lade den av häromdagen (hårdvarufel enligt min ringa bedömning) men med erfarenhet av Logitechs kundsupport tidigare är jag övertygad om att detta kommer att lösas.
 • Bra
  6 år sedan
  Varit ett meningslöst köp för min del då jag kappt använt det.

  Men ett innoativt tangentbord som är vackert och väldigt häftigt!

  Funkar som det ska. Lite problem med mousepadden.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Underbar liten sak till HTPCn.
  I mitt fall kör jag en MacMini och Logitech tillhandahåller inga drivrutiner (vilket kanske är tur.. :P).
  Men det är inga problem att parkoppla med datorn och sen funkar det out of the box.
  Vill man programmera om knapparna kan jag rekommendera programmet ControllerMate som gör att man kan ändra det mesta.

  Enda nackdelen är att den är riktigt plastig och inte går att ladda via USB utan man måste ha en adapter.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Det absolut bästa lilla trådlösa tangentbordet på marknaden. Men som alltid, smakar det så kostar det.

  Positivt:
  + Kompakt
  + Touchpad för kontroll av mus
  + Bra batteritid
  + Bra räckvidd
  + Plug'n'Play

  Negativt:
  - Egen laddanslutning (går ej köpa extra 3:e parts laddare)
  - Dålig respons på styrkorset när man trycker på det
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Klockren till HTPC:n.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  En smidig liten sak
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Funkar fin fint!
 • Ganska dålig
  6 år sedan
  Bra litet tangentbord men styrplattan är helt värdelös enligt mig så det passar inte mig bra. Kvalitetskänslan är genomgående bra dock.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Jag köpte den här produkten för att slippa ha kabelanslutet tangentbord och mus i vardagsrummet. Har nu använt den i ungefär 1 år. Med sitt lilla format, bakgrundsbelysta tangenter, Bluetooth-gränsnitt och bra batteritid, är den perfekt för lättare användning när man ligger skönt tillbakalutad i soffan. Med lättare användning menar jag t ex att kontrollera mediaspelaren, surfa på nätet och sköta enklare filhantering. Just Bluetooth verkar vara nyckeln till bra räckvidd. Jag testade andra trådlösa kombinationer innan och ibland tappade de kontakten redan 2,5 m från mottagaren, utan några som helst hinder i vägen. Då har iaf jag svårt att se poängen med trådlöst. Med diNovo Mini har jag fungerade mottagning i hela lägenheten och kan byta låt från balkongen, vilket är en befriande känsla.

  Mitt största problem är att touchpaden ibland får spatt så att muspekaren hackar och rycker över hela skärmen vid minsta beröring. Då brukar jag switcha funktion på touchpaden till piltangenter och tillbaka igen så blir den bra igen. Ett annat minus är att tangentbordet ger ifrån sig ett svagt surrande ljud när bakgrundsbelysningen är igång.

  Bristerna vägs delvis upp av att det är en ganska unik produkt på marknaden.
 • Bra
  6 år sedan
  supernöjd, tog ett tag att vänja sig med "musen" men nu funkar allt. Bra batteri tid också.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Litte typiskt att det inte har åä som egna tangenter... men i övrigt verkar dem funka kanon!
 • Bra
  7 år sedan
  Smidigt tangentbord för surf i ryggläge, tappar kontakten ibland men hopparigång igen efter nån sekund.. Därav ett lite lägre betyg än topp!
 • Knappt godkänd
  7 år sedan
  Tanken är ju god, tyvärr tappar den BT-kontakt nästan hela tiden. Ibland helt och ibland bara halvt?! När den tappar helt får man lyfta på batteriluckan och trycka på reset/search-knappen på både tangentbordet och usb-stickan i datorn för att den ska hoppa igång igen.

  När den tappar halvt räcker det att bara trycka på reseten på tangentbordet. Sjukt jävla störande. Och när jag menar halvt så fungerar bara "musen" på tangentbordet, inga knappar. När den tappar helt fungerar ingenting. Satsa på den stora versionen om ni vill slippa allt crap.

  Det är synd, för jag gillar verkligen formatet.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Fungerar ypperligt!
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Funkar direkt i Ubuntu. Grub och inloggning funkar. XBMC knappen fick jag trimma in själv men i 10.04 var det enkelt. Definitivt värt sitt pris, hoppas att den håller längre än 8 månader nedan.
 • Bra
  7 år sedan
  En supertrevlig liten krabbat! Så länge man har bra mottagning...

  När mottagningen blir dålig (i mitt fall till följd av en betongvägg som blockerar signalen) så beter den sig helknäppt. Tangentbordet är det som ger upp först, men ibland när man rör pekplattan sänds den tangent man klickade på sist! Sen kan den även hänga sig med att sända en bokstav, som snabbt fyller hela skärmen i vilket program man nu är inne i. För att komma ur de konstiga lägena finns inget annat val än att dra ur batterierna. Jag har Googlat på fenomenet och inser att jag är långt ifrån ensam. I de fall den tappar kontakten totalt så återfår den inte kontakten på någon minut eller två, ens om man står jämte mottagaren.

  Jag fick ordning på mottagningen genom att byta ut den medföljande BT-mottagaren mot ett annat fabrikat med bättre mottagning. Dessutom placerade jag mottagaren, via USB-förlängningskabel, en bit bort från datorn och andra trådlösa mottagare. Nu fungerar allt som det ska!

  Tangentbordet är mycket kompakt, och har naturligtvis färre knappar än ett fullstort tangentbord. Men jag saknar vissa grundläggande tangentfunktioner som funktions- och piltangenter upp/ned. Vissa tangenter har alternativa funktioner, markerade med blå text, som man får om man håller inne FN-knappen samtidigt (t.ex. pil höger/vänster fås på detta sätt). Det är synd att man inte nyttjat detta på flera knappar för att få in mer funktionalitet.

  Trots att det inte är perfekt är detta den bästa prylen idag för att utföra enklare kommandon på datorn ifrån TV-soffan!
 • Acceptabel
  7 år sedan
  snygg smidig för den som inte chattar och skriver så mycket.
  men efter bara 8 månader har nu de knappar jag använder mest redan blivit utslitna och måste tryckas ner rejält för att det ska hända ngt. Det blir jobbigt att använda när man surfar runt. Därför får den inte mer stjärnor, för den veka kvaliten.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Väldigt smidigt men för få knappar som man kan programmera själv. Tur det finns program som UberOptions vilket gör att jag kan programmera samtliga knappar hur jag vill.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Saknar F knapparna men funkar och för att vara så minimal är den helt annat än bra.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Användarvänlig
 • Utmärkt
  7 år sedan
  lagom litet
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Kan bara hålla med allt det postiva som sägs. Är en smidig historia!!
  Saker de borde lägga till är 1.Att man skall kunna programmera fler knappar själv
  2. Att man liksom harmony fjärrar kan lägga in aktiviteter(kommandon som får dne att öppna det eller de program man vill samt "stega" sig in till den plats där man vill hamna, exvis se på film i XMBC eller likande

  Men som sagt... det rä en bra grej iaf... lite skall man väl göra själv :)
 • Perfekt
  7 år sedan
  Kanonsmidigt men inget chatt-tangentbord direkt :)
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Otroligt smidigt! Dock irriterande att den tappar kontakten några sekunder ibland, men det är sällan det händer.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Perfekt för HTPC.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Bra, Men har lite problem med att den tappar BT med datorn lite då och då en kort stund.