Samsung Galaxy S5 SM-G900F 16GB

Samsung Galaxy S5 SM-G900F 16GB

  • Skärmstorlek: 5.1 tum
  • Operativsystem: Android 6.0 (Marshmallow)
  • 4G (LTE)
Rank 701 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy S5 SM-G900F 16GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Skärmstorlek: 5.1 tum
  • Operativsystem: Android 6.0 (Marshmallow)
  • 4G (LTE)
Samsung

3.8 av 5 stjärnor

Baserat på 109 omdömen

Sorterat efter datum
2018-01-19
    backfeed(102 omdömen)
    Haft en i 3 år nu och den funkar finfint, rapp och med god batteritid (har inte behövt byta batteri ännu). Har allt jag behöver och så länge som tillverkarna fortsätter envisas med icke-utbytbart batteri så kommer jag inte att byta ut den, så länge som den inte går irreparabelt sönder förstås. Eftersom Samsung har blivit extremt sega med uppdateringar senaste året så slängde jag in LineageOS (14.1 för klte) istället, som fungerar helt perfekt (all hårdvarufunktionalitet, alla sensorer) och jag slipper allt bloat från Samsung (men även onödigt skräp från Google, genom att bara köra med Open GApps Pico).
    2017-06-01
      p
      p3ll1n0r3(1 omdöme)
      Det var den sämsta mobil telefon jag haft under 22 år. Även en Siemens från 1995 hade bättre GUI och responstid. Jag blev så förbannad på den här Samsung telefonen att jag tog en stor sten och slog sönder den i bitar. Tillbaka till en gammal iPhone 4s var rena drömmen.
      2015-01-07
      Redigerades 2016-09-28
        p
        petteri(40 omdömen)
        160928: denna telefon har strulat sedan april i år. Samsung helt enkelt "uppdaterar" sina telefoner med att skicka uppdatering som gör telefonen sämre, laggig bl.a. Aldrig mer Samsung. Sänker från 4 stjärnor. Köpte 3st LG G3 till familjen i somras, denna kom ut samtidigt med S5. G3 fungerar hur bra som helst. Ursprungliga: Rapp - kanske pga inga uppdateringar än. Sista uppdateringen med S3 så uppdaterade jag mobilen och den blev slö och batterislukare. Så var försiktiga där ute - uppdatera inte i slutet av mobilens levnadstid dvs när ny modell har kommit ut. Inte Samsung i alla fall. Konstigt för med S2 myglade de inte så. För jävligt svårt att få in laddarens kontakt. Detta har de nog gjort svårt helt medvetet - för att folk ska köpa deras trådlös laddare. Då är det tur att batteriet håller drygt 2 dygn. Skillnad på S3 som efter sin sista uppdatering var tom på eftermiddag när den innan höll ut ett dygn. Bara gnäll? Fö. är den ju en bra telefon och jag fick den för ganska bra pris med Comviqs 195kr Fastpris med 265kr totalt per månad. Men garanterat sista Samsung för mig.
        2016-05-06
          M
          Mompen87(5 omdömen)
          Jag har haft iPhone 4 4s 5 5s och sen kom den stora förändringen Det började med att jag hadde alla iPhones upp till 5s testade 6an med men så köpte jag s5an jag sa att Android och Samsung kan inte göra mobiltelefoner och mina kompisar sa då har du inte testat s5an så jag sa aldrig s5 och då tjata dom och sa att jag skulle prova jösses amalia! Vilken cool mobil. Detta var något av de bästa bytena jag någonsin gjort mina iPhones höll i ett år den här är mer än 2 år och funkar som den är ny fortfarande lite lagg då och då inte mycket men jag bryr mig inte den har allt som jag inte trodde fanns på en mobiltelefon. iPhone var bra förr men nu är det ny teknik nya skärmar så jag kan säga som före detta iPhone älskare att iPhone börjar bli gammal. Samma funktioner år ut och år in denna däremot en allt i ett typ iPhone blandat med en dator och smågodis tillagt ja det blir galaxy s5 det tänk då när jag får min s7 eller s8 ännu mera godis i telefonen. Jag har gjort slut med iPhone förr gott. Mina vänner hadde rätt hela tiden
          2014-07-06
          Redigerades 2016-04-16
            A
            Azadpeyma(14 omdömen)
            om man kommer från en SGS III då ? :P hahha är det fortfarande värt att uppgradera. för att jag tycker inte designmässig så är det något större förändring förutsatt den har blivit lite mer greppvänlig med tanke på prickarna på baksidan. dessutom det har blivit lite mer tåligare. och lite bättre presendamässig. men annars så tror jag inte man märker så stor skillnad mellan en 4,8 tums skärm och 5,1 ..
            Sida 1