Sony Xperia Z2 D6503

Sony Xperia Z2 D6503

 • Operativsystem: Android 6.0 (Marshmallow)
 • Skärmstorlek: 5.2 tum
 • 4G (LTE)
Rank 971 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Sony Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony Xperia Z2 D6503

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Operativsystem: Android 6.0 (Marshmallow)
 • Skärmstorlek: 5.2 tum
 • 4G (LTE)

3.8 av 5 stjärnor

Baserat på 93 omdömen

Sorterat efter datum
2016-02-20
  t
  tandersten(6 omdömen)
  Kanske väl sent att recensera denna då den väl ersatts. Men... det jag gillade med telefonen i början var kameran mm. Nu långt senare inser jag vilken värdelös telefon det faktiskt är. Allting är rörigt och jobbigt med den. Notifieringar och uppdateringen av telefonen sker konstant. Min kamera dog också utan anledning och går ej att laga. Toppvinnare i test när den kom men i det långa loppet visade den sig vara kass. Skulle inte köpa en Sony Xperia igen om jag hade valet.
  2015-12-08
   X
   Xuray(1 omdöme)
   Har haft en Samsung Galaxy Gio och även en Motorola DROID RAZR innan jag skaffade denna på hösten 2014. Ett bra helhetsintryck. + Snabb med minimal lagg, även efter över ett år. + Attraktiv design. + Ganska ljus skärm med starka färger, bra synvinklar. + Högljudda fronthögtala, dock blir ljudet lite förvrängt på högsta volym. + Bra batteritid. + Vattentålig. - Onödigt stor även för en 5.2 tummare. - Kameran har inte sin fulla potential fast det är en Sony-sensor.
   2015-11-09
    a
    ahmadgbg(5 omdömen)
    Sämsta telefonen jag har haft. #Ringer man så kan personen på andra sidan knappt höra en. #Sätter man på ljud något ljud genom högtalaren kan man knappt höra något. (väldigt lågt ljud) #Lampan på baksidan är jättesvag. Självklart har den positiva egenskaper men kan man inte ringa så är det ingen telefon. #Mycket bra batteritid #Bra kamera #Snabb och bra för multitasking #Vattentät (möjligt att detta är problemet för de negativa egenskaperna)
    2015-09-21
     g
     gust3n(2 omdömen)
     + Batteritiden + Batteritiden (skriver den 2 gånger så man verkligen förstår) + Snabb + Vattentät (enligt specifikationerna, men vem vågar testa?) + Kameran är bra + Magnetladdare är bra, så man slipper slita i luckan. + Bra materialval. Är rätt tung jämfört med andra telefoner och är mycket skön att hålla i. - Luckan för att komma åt USB (visst den blir vattentät men faaasen vad jobbigt detta är. Dagens I-landsproblem) - Högtalarna (både samtal & vanlig uppspelning) lågt ljud - Mikrofonen (den man pratar med klagar ofta på dåligt ljud). - Många Sony-appar som är lite konstiga och inte kan tas bort. - De medföljande hörlurarna - Följer inte med något som gör att man kan ladda via magnet. (Har köpt tillbehör som verkar glappa, vet ej om det är telefonen eller tillbehören) - Laddar långsamt (Laddar även ur långsamt så detta har väl sin naturliga förklaring) - Lite krångligt att sätta i SIM-kortet då detta görs med en sladdrig plastbit (men hur ofta gör man detta) - Inga aviseringar som startar skärmen, alla notiser visas med hjälp av en LED-lampa. - Jag tycker att lägsta ljusstyrkan på skärmen är för ljus. - Om telefonen ligger i fickan med skärmen mot benet och skärmen är tänd så lever telefonen sitt egna liv. har skickat otaliga mail med text likt "kasjdkajsd kasjd nafsdaigh" vilket är lite tråkigt. För att summera: Jättebra telefon. Är riktigt nöjd. Batteritiden är väldigt bra jämfört med min gamla iPhone 5. Dock tycker jag skärmen är för stor. Det är svårt att hantera denna med en hand. Känns osäkert. Köpte den för 2900kr, vilket jag anser vara värt varenda öre.
     2015-04-18
     Redigerades 2015-09-13
      Icefredda(9 omdömen)
      Uppdaterat: 2015-09-13 Den sprack i skärmen efter ett tapp på trä/parkett golv från 0,5 meter (Hade skydd på men den öppnade sig säkert och landade på skärmen). dock tror jag denna telefon är mer hållbar än vad Z3, om man skulle börja jämnföra omdömen. Positivt Bra och gedigen telefon. efter ett år håller den än. har haft skal på, så den har varit skonad från mycket. Rekommenderar köp, trots det negativa nedan. Negativa Dock tycker jag den är lite knepig att prata i då den kan kännas vass mot örat och när jag håller fast telefonen med axeln så klagar alla på att de inte hör mig och att det är något konstigt ljud. Enligt nån anställd på SIBA så säger de att det är något fel på just min telefon. vem vet och jag orkar inte skicka in telefonen på reparation endast för detta fel. Kameran blev överhettad i somras. Så skall du filma så se till att telefonen varit oanvänd ett tag och stäng av programmen så inget ligger i bakgrunden.
      Sida 2