Sony Alpha A6000

Sony Alpha A6000

 • Sensorformat: APS-C
 • Typ av kamera: Spegellös
 • Sensorupplösning: 24.3 megapixlar
Rank 2 i Systemkameror
Jämför pris på alla Sony Systemkameror
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony Alpha A6000

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Sensorformat: APS-C
 • Typ av kamera: Spegellös
 • Sensorupplösning: 24.3 megapixlar

4.6 av 5 stjärnor

Baserat på 6 omdömen

Sorterat efter datum
2016-10-07
  N
  Nilwem CO(9 omdömen)
  Kan inte ge denna fantastiska kamera mindre än 10/10. +Kompakt +ISO prestanda +Menysystem (- ifall du inte är van med sony dock) +Byggkvalitet +Sensor/bildprestanda +Knappar/ergonomisk +-Batteritid (kortare än stora spegelreflexkameror, men bra för så små batterier) Älskar den, får plats i jackfickan men hanteras och ger resultat som en stor spegelreflexkamera.
  2016-04-02
   H
   Hencia(19 omdömen)
   Efter mycket research valde jag a6000. Har inte ångrat mig även om jag laddar för a7 serien.
   2015-01-07
    Mibbo(37 omdömen)
    Riktigt mycket kamera för pengarna. Köpte kameran i maj hos FotoKungen och ångrar verkligen inte köpet. Kameran är extremt bra på allt, verkligen allt, från att ta foton till att kunna använda NFC och appar direkt i kameran. Detta är den enda kameran du behöver. Kameran tar extremt bra nattfoton och du kan lätt filma norrsken som du inte ens kan se med ögat. Objektiven som följer med låter dig ta alla tänkbara foton. Bländade fungerar exakt som den ska och du ska ta så suddig-skarpa foton du vill. Du kan köra kameran på helmanuellt också och då ta helt underbara foton. Det är möjligt att fjärrstyra kameran båda över WiFi med app för Windows, iOS och Android samt över USB till din dator. Kameran har en egen appbutik direkt i kameran där du kan ladda ner appar som timelapse, Facebook, Flickr, Retouch, m.fl. Helt underbart med direktuppladdningen. Jag brukar sätta på hotspotten i min telefon och sedan ladda upp direkt på Facebook och Flickr när jag är ute och fotar i världen.
    2014-12-02
     Stephen1(25 omdömen)
     Inte utforskat den jättemkt ännu men vill skriva en kort recension gällande detta kit eftersom det inte är några andra som gjort det ännu. Jag har provat den i mörka miljöer utomhus och tar mkt fina bilder i mörka miljöer med belysning från gatulampor, hus med tända föster m.m. Filmar med mkt bra kvalité och även där klarar den mörka miljöer bra. Inbyggda framåtriktade mikrofonerna tar upp ljud väldigt bra. (+) Bildkvalitén (+) Filmkvalitén (+) Funkar bra i AUTO-läge (+) Ljudupptagning med interna framåtriktade stereomikrofoner (+) Många manuella inställningar (+) WiFi (-) Knappen för filminspelning sitter dåligt till på hörnet höger sida (-) Ingen SlowMo inspelningsmöjlighet (-) Ingen lampa som lyser under filminspelning i mörker (-) Ingen 3,5 mm mikrofoningång för extern källa. Endast extern mikrofoningång via blixtfotsfästet (-) Batteritid med std-batteri
     2018-06-09
      j
      johnwayne1
      Jag är väldigt nöjd med mitt köp och det är den bästa kameran jag har använt och använt hittills

      Google

      Sida 1