Sony Action Cam HDR-AS100V

Sony Action Cam HDR-AS100V

 • Stödda videoformat: 480p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i
 • För action/sport-bruk
 • Bildstabilisator
Rank 149 i Videokameror
Jämför pris på alla Sony Videokameror
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony Action Cam HDR-AS100V

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

3.3 av 5 stjärnor

Baserat på 5 omdömen

Sorterat efter datum
2018-06-18
  O
  OG0047(4 omdömen)
  Har nu haft kameran i lite över 3år! Är fortfarande Mycket nöjd! Använder den både på motorcykeln och i vattnet. Undervattenshuset är ett måste för att få bra film under vattnet. Köpte även en Az1 med Lvr2 på blocket. Funkar mycket bra med att synka båda med Lvr2! Häftigt att få två bildvinklar som man kan skifta emellan! Jag är mycket nöjd med båda!
  2016-09-20
   s
   sirugo(2 omdömen)
   Sämsta produkten jag ägt i hela mitt liv. Jag åker iväg på semester, filmar 300 gånger och kommer hem med 100-200 korrupta filmer. Har provat flera minneskort som klarar kamerans krav, men det blir likadant varje gång. Kontaktar supporten som bara skickar ärendet vidare, hör aldrig av sig, ber mig lämna in kameran på reparation, får tillbaka den med svaret att "fel inte kunde hittas". Skickar in filer som är korrupta och skärmdump på trasiga ikoner. Åker på totalt fyra resor och samma sak varje gång. Supportagenterna eskalerar ärendet, men inget händer. Och nu har jag haft den i ett år. Aldrig någonsin en Sony-produkt igen. Har aldrig varit med om något liknande och tänker inte riskera att bli behandlad av en support på samma sätt igen.
   2014-10-29
    E
    EZziZoN(4 omdömen)
    Grym kamera! Har haft kameran sen april, och använder den mycket! Lätt att använda, väger välldigt lite, bra kvalité! Det medföljande vattenhuset som klarar ca 5 meters djup, kunde haft en plattare lins. Linsen är som en "bubbla", vilket gör att det blir en suddig bild under vattnet. Anledningen till varför vattenhuset klarar ca 5 meters djup är pga det finns knappar på vattenhuset, som gör att du kan ändra läge på kameran. Men jag köpte ett nytt vattenhus som klarar ca 60 meters djup, men som endast har 1 knapp för att spela in/ ta bild och pausa inspelningen. Då ingick en platt lins till vattenhuset för ca 350 :- Tidigare kostade det nog 5-600 kronor. Shit vad bra kvalité det blev under vatten med den platta linsen! Har aldrig provat en gopro eller liknande, men har kollat i flera dagar på youtube, hur kvalitén är, vad kamerorna kan och inte kan osv. Med det kom jag fram till att denna kameran är bästa "actionkameran"! En gopro är i stort sett samma sak. Men jag tycker att Sony HDR as100v är bättre och dessutom billigare än gopro :) Rekommenderar denna kameran stort!
    2014-09-24
     s
     spamb(8 omdömen)
     värdelös när man filmar under vatten om man inte köper annan lins (dörr) som kostar ca 500 kr extra. funkar annars bra. Så om ni tänkt att ha den på semester och filma under vatten måste ni lägga till 500-600 kr extra för annan lucka till kameran om ni vill ha fina bilder, annars blir bilden suddig. hade jag vetat om det skulle köpt annan kamera.
     2014-08-01
      W
      WillJan(21 omdömen)
      God kvalité för ett bra pris. Jag är mycket nöjd med denna kamera och anser att den är en av de bästa på marknaden idag. Den är enkel att använda och tillbehören är väl konstruerade. Det som kan förbättras är linsen att skalet sitter lite närmre kameran och dess lins. Se till att köpa ett 64 gb minne och att det har en skrivhastighet >50 mb/s. Lägg till ett extra batteri och du kan filma nästan en hel dag när du är ute på äventyr!
      Sida 1