Huawei Ascend G740

Huawei Ascend G740

  • Skärmstorlek: 5 tum
  • Operativsystem: Android 4.1 (Jelly Bean)
  • 4G (LTE)
Rank 4517 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Huawei Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Huawei Ascend G740

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Skärmstorlek: 5 tum
  • Operativsystem: Android 4.1 (Jelly Bean)
  • 4G (LTE)

4.3 av 5 stjärnor

Baserat på 9 omdömen

Sorterat efter datum
2015-01-30
g
gunbar(48 omdömen)
Kanonmobil för pengarna, snabb, bra mottagning (reser efter e4an från Sthlm och norrut), enda nackdelen är den föråldrade android versionen... Men priset är ju därefter oxå
2015-01-22
J
Johgrip(3 omdömen)
Mycket för pengarna en motsvarande Sony eller Samsung hade varit 1500-2000 kr dyrare. Tydlig skärm med mycket bra betraktningsvinkel som mobiltestare alltid tjatar om helt i onödan. Kameran tar fina bilder om ljuset räcker till tål att synas i datorn. 4G som låter mig surfa i bra fart, sköter nästan alla bankärenden med den. Radio är positivt och utbyttbart batteri som många slopat idag och som är svindyrt att åtgärda. Hade den också Kit Kat vore det toppen . Har laddat ner doldol launcher som är både bättre och snyggare än orginalet. Kvaliteten är ok inte så plastig som t.e.x Samsung. Hade tidigare en Iphone 5 c men det var ren skräp, aldrig mer. Har erfarenhet av mer än 45 mobiler den första var en Nokia Ringo året var 1996. Tyvärr är det ganska snålt med tillbehör mycket skräp erbjuds.
2014-10-28
Redigerades 2015-01-21
E
Elrod(55 omdömen)
Utmärkt telefon - snygg och håller vad den lovar. Notera att RAM minnet är 1 GB, vilket för en del kan vara i minsta laget. Telefonen skall visst vara 9,3 mm tjock, men jag upplever den som tunnare då den är smalare på sidorna. Tyvärr föråldrad version av Android, men så betalade jag knappt 1200 kr för denna budgetlur. Det medföljande headsetet gör ingen glad, utan jag köpte ett nytt för 250 kr.
2014-11-14
l
lurvig(1 omdöme)
Köptes som extramobil - men jag är så pass nöjd att jag nu börjat titta på Huaweis flaggskeppsmodeller...! G740 är snäppet vassare än Samsung Galaxy S2, om man kollar specs. Mindre internminne än S2:an men det löser man med minneskort. För 1100:- är det klart att det inte är i klass med dagens toppmodeller - jag är dock positivt överraskad att den är bättre än "gårdagens"! Rent konstruktionsmässigt känns den gedigen, mindre plastig än många Samsungtelefoner. Skärmen har bra upplösning. Har inte hunnit testa kameran i dagsljus, men i skum inomhusbelysning kändes autofokusen långsam och svårhanterlig. Mobil.se hävdar dock att kameran är över medel, så det återstår att se. Det förinstallerade gränssnittet ersattes raskt med Nova Launcher, vilket fungerar fint. Huawei G740 rekommenderas varmt till alla som inte kräver extremt bra prestanda (köp om du inte använder resurskrävande spel)! Mycket prisvärd!
2014-11-05
R
Reppu199(4 omdömen)
Köpte från ICA-butik,abonnemanget ingår givetvis. Överraskande bra radio mottagning på FM måste jag säga,och även ljud. Använder inte internät via mobilen så mycket för jag har dator för det,men har inte märkt nåt negativt hittills.Dyger väl.
Sida 1