Alcon Dailies AquaComfort Plus (90-pack)

Alcon Dailies AquaComfort Plus (90-pack)

 • Pris/st: 3.99 kr/st
 • Bärtid: Dag
 • Typ: Sfärisk
Rank 2 i Linser
Jämför pris på alla Alcon Linser
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Alcon Dailies AquaComfort Plus (90-pack)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Pris/st: 3.99 kr/st
 • Bärtid: Dag
 • Typ: Sfärisk

3.4 av 5 stjärnor

Baserat på 8 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-04
  E
  Ex3me(1 omdöme)
  Sämsta linserna jag någonsin ha haft. Har spruckit i ögonen två gånger nu. Hälften av linserna får man ju slänga för att dom är sönder.
  2019-07-01
   S
   Sandra Lundqvist(9 omdömen)
   Sköna linser som jag har nu använt i flera år. Ibland beroende på batchen så kan det var lite svårt att öppna själva linspaketet (som om det skulle funnits för mycket lim). Skulle även vilja se ett mer miljövänligt alternativ. Känns lite jobbigt att slänga så mycket engångsförpackningar.
   2016-08-31
    o
    osvanberg(81 omdömen)
    Bästa linsen. Även för mina torra ögon!
    2015-08-20
     M
     Materialist(4 omdömen)
     Testar dessa linser efter att ha kört med dom vanliga Focus Dailies i många år. Dels var AquaComfort Plus för tillfället billigare än de gamla och så står det på säljarnas hemsidor att man utan optikerbesök kan byta till dessa. Jag anar att CIBA Vision kanske vill få över oss linsbärare till AquqComfort Plus av nån anledning. Det är saker jag inte är nöjd med. 1. Efter att ha provat dem några veckor är jag inte helt nöjd. Jag ser något suddigare än innan. T o m i fullt solljus då iris är liten och effekten av skärpedjup är maximal, är nivån av synskärpa inte fullgod, ser jag inte texten på plakat och trafikskyltar lika bra på långt håll som innan. Jag har i vanliga fall väldigt bra upplösning på ögonen och märker direkt när linserna inte levererar fullgod optisk refraktion. 2. Framåt kvällen kan dom ibland kännas lite trötta att bära, något som sällan hände med de gamla Dailies. 3. En aning pilligare att hantera. Kan rulla ihop sig i handen och tar lite längre tid att sätta in ni ögonen, något man dock lär sig att hantera. Jag kommer nästa gång prova mina gamla Dailies igen och märka om det blir nån skillnad tillbaka.
     2013-10-17
      r
      ronnieeneroth(1 omdöme)
      mycket bra och smidiga linser.. dock lite svårt att se om dem är på rätt håll när man sätter i dem...
      Sida 1