Motorola Moto G 8GB

Motorola Moto G 8GB

  • Skärmstorlek: 4.5 tum
  • Operativsystem: Android 5.0 (Lollipop)
  • Pekskärm (touchscreen)
Rank 936 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Motorola Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Motorola

Motorola Moto G 8GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Skärmstorlek: 4.5 tum
  • Operativsystem: Android 5.0 (Lollipop)
  • Pekskärm (touchscreen)
Motorola

4.4 av 5 stjärnor

Baserat på 16 omdömen

Sorterat efter datum
2014-02-06
Redigerades 2015-06-01
f
fyran(41 omdömen)
Köpte min för 1.550:- från amazon och jag är jättenöjd.......För priset. Mina vänner, få inga illusioner, detta är en fantastisk telefon på många sätt. Men, det är BARA priset som gör den bra. Man får en quadprocessor, man får en 720pskärm, notifikationslampa och allt som man faktiskt behöver. Men; - Den lider, som alla andra lurar med lcd-skärm, av bleeding. Den är inte kraftig, men den finns där och den stör mig. - Man får ingen laddare med (inget problem för dom flesta av oss). - Kameran kan du glömma. - Den laggar tyvärr när man scrollar i webbläsare. Spelar ingen roll vilken. Men det är minst påtagligt i dolphin. Och jag frågar mig hur detta ens är möjligt med specen den ändå har?
2014-08-22
U
Unregistered44824(16 omdömen)
Otroligt bra mobil för pengarna, finns inte ett annat bätre vid det priset. Senaste Android 4.4.4 är på plats, allt funkar supre bra. Kameran kunde bara bättre, men man kan inte få allt.
2014-07-05
Redigerades 2014-07-08
Z
Zaq(101 omdömen)
Ett tipps först som gör den betydligt snabbare. Gå in i inställningar. Klicka på "version" längst ner inne i "om telefonen"några gånger (ca 5-10ggr) så öppnas utvecklaralternativ. Gå tillbaka ett steg till inställningar och välj "utvecklaralternativ" och välj "körtid", där väljer du "art" istället för standard dalvik. Man kan gå tillbaka till dalvik om man vill. Men nu blir telefonen dubbelt så snabb och det är nästa steg av Android som blir standard ii Android 4.5. Fantastisk! Prisvärd och snabb. bästa telefonen i sin storlek tillsammans med z1 mini. Klart att kameran inte är den bästa, bara godkänd. men 1500 kr!
2014-06-30
f
feathers(6 omdömen)
Hittills grymt värde för pengarna. Riktigt vass skärm för priset. Rekommenderas!
2014-06-30
damst(367 omdömen)
Otroligt mycket telefon för pengarna. För att vara så pass billig så är en väldigt responsiv, mer så än många toppmodeller. Gissar på att detta är mycket tack vare vanilla. Kameran är naturligtvis ett stort minus, men man kan inte begära för mycket för detta pris. Som mellanlur/extralur så är det här klockrent. Tycker det är synd att Google sålde Motorola, det hade kunnat bli riktigt intressanta vanilla-lurar. Man få hålla till godo med denna till Silver kommer.
Sida 1