Apple iPad Air 32GB

Apple iPad Air 32GB

 • Skärmstorlek: 9.7 tum
 • Operativsystem: Apple iOS 12
 • Internt lagringsutrymme: 32 GB
Rank 31 i Surfplattor
Jämför pris på alla Apple Surfplattor
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Apple

Apple iPad Air 32GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

4.2 av 5 stjärnor

Baserat på 15 omdömen

Sorterat efter datum
2016-01-06
  S
  Sweden2k16(5 omdömen)
  Ren skit! Gjord 2013 och tekniken är från 2011! Bara massa uppdateringar och skärmen /glaset spricker bara du tittar på det nästa. Bär man knackar på glset /skärmen lpter den ihålig (det är den också) änvnäder en sån här dagligen i skolan! köp den inte, det är inte värt dom pengarna!
  2014-08-23
   b
   bratt(22 omdömen)
   Som inbiten Android användare var det lite svårare att ta till sig iOS, men vad otroligt användarvänlig den är för att just slö surfa.
   2014-03-14
    B
    Breider(4 omdömen)
    Har länge funderat på en surfplatta men har väntat, väntat och väntat... Tills nu, så min första platta blev en Air med 32GB minne. Har haft den i lite drygt en månad och är riktigt nöjd än så länge. Snabb, lätt och smidig. Som en platta ska vara! Köpte till Apples Smart Case i brunt och den känns riktigt komplett. Läste lite innan och vissa tyckte att skärmen låter mer när man skriver på den. Trams tänkte jag... Men det är lite annan känsla än de tidigare plattorna jag klämt och känt på. Kanske en vanesak, men lite billigare känns det allt. Är väl för att få ner vikten antar jag, och det är jag tacksam för. Däremot, lite som kraschar titt som tätt. Vissa appar som inte startar igång som de ska osv. Det är väl snarare apparna som inte är riktigt optimerade än att plattan skulle vara ostabil, så det ska den kanske inte få skäll för. Hur som haver, jag är riktigt nöjd med min första surfplatta! :)
    2014-03-08
     Mentos(381 omdömen)
     Helnöjd!
     Sida 1