Kategorier
Prisjakt

LG G Pad 8.3 V500 16GB

LG G Pad 8.3 V500 16GB

  • Skärmstorlek: 8.3 tum
  • Operativsystem: Android 4.4 (KitKat)
  • Internt lagringsutrymme: 16 GB
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
LG

LG G Pad 8.3 V500 16GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.3 / 5
(30 omdömen)
5
(18)4
(10)3
(2)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
H
Holabanarne

39 omdömen

7 år sedan*
Jag är väldigt nöjd med den här plattan! Den kanske inte är bäst på alla områden men den är mycket prisvärd. Förutsättningarna för det här omdömet är att priset var 2190 kr och operativsystemet är Jelly Bean. KitKat finns nu för nedladdning men jag har inte lagt in det än. Storlek: Precis lagom liten, lätt och nätt, utan att bli för liten att läsa på. Byggkvalitet: Mycket bra. Känns gedigen och vridstyv. Bakstycket är av aluminium. Bra känsla i knapparna. Skärmen har fin känsla när man drar fingrarna över den. Skärmens egenskaper: Bra upplösning, god kontrast, jättebra betraktningsvinklar och underbar att se bilder på. Skärmens svaga sidor är en dragning åt det varma hållet (det vita drar åt gult) och en aning låg ljusstyrka som gör den mindre lämpad för användning utomhus i solsken. De här sakerna är inget som stör mig. Den gula tonen märks mest vid direkt jämförelse med andra skärmar och jag använder inte plattan utomhus. Stabilitet: Suverän! Plattan har aldrig hängt sig eller startat om! Den bara fungerar. (Jag har använt den dagligen i 2-3 månader nu). Prestanda: Den klarar allt i spelväg som jag har testat. Inga problem. Det kan lagga lite i smått när man scrollar ibland i vissa appar, men det är inte mycket och vad jag hört blir det bättre med KitKat. Kameran: En positiv överraskning! Jag hade inte väntat mig mycket av en surfplattekamera men den här tar bra bilder. Visst, upplösningen är rätt låg och det finns ingen blixt, men bilderna blir skarpa och kameraappen har bra funktioner. Bland annat ett väl fungerande HDR-läge och manuell fokus. Inbyggda högtalarna: Ljudet är okej men inte det bästa. Placeringen på baksidan bidrar väl till att det låter lite tunt. Ljud via hörlurar: Mycket bra. Funktioner: Bra, bra, bra! Jag är mycket förtjust i LG:s extra funktioner, som i de flesta fall är användbara. För att nämna några - Knock On, Quickremote (IR-fjärr), trådlös lagring (för över filer till datorn via WiFi), Quick Memo, Slide Aside (smidig multitasking), Supersnygga väderanimationer på låsskärmen m.m. Jag har säkert glömt något.. Det finns även mycket inställningsmöjligheter i LG:s användargränssnitt. Det är också bra! Batteritid: Inte direkt bra men godkänt. Jag får ut 4-5 tim skärmtid beroende på användning innan batteriet är tomt. Standby är den mycket strömsnål. För mig är det dock fullt tillräcklig batteritid. Jag klarar mig oftast ett par dagar per laddning. Buggar: Jag har bara märkt av en bugg. Ibland när man tänder skärmen tänds den med minimal ljusstyrka (knappt synbart). Om man då släcker den och tänder igen fungerar det helt normalt igen. Prisvärdhet: I den här skärmstorleken finns det inget bättre för detta pris. Sammantaget: Rekommenderas utan tvekan.
*Redigerades 7 år sedan
H
Herr_Berg

3 omdömen

7 år sedan*
LG har precis som med G2 lyckats med en näst intill prefekt produkt. Finns egentligen inget att klaga på. Storleken är perfekt, skärmen klockren, den är snabb och den är snygg. Den enda punkten plattan brister på är högtalarna, väldigt burkigt ljud tyvärr. Kameran kan jag inte uttala mig om du mitt exemplar tyvärr var något av ett måndagsexemplar och kameran är helt åt skogen, i dåligt ljus flimrar bilden i blått och det är sträck över hela skärmen. Har dock läst lite andra recensioner och kollat på hur kameran kan prestera och den är ju helt ok. Ska få min utbytt så fort jag får tummen ur och skickar iväg den (vill inte vara utan den!). Kommer dock inte använda kameran nämnvärt men man kan ju bli tvungen att använda den i nödfall och då vill man ju att den ska funka som den ska. Det finns en sak jag saknar då G Pad och det är NFC, en billig teknik som inte kan ha lagt till många kronor på prislappen. Edit: efter Kikat-uppdateringen blev ljudet från högtalarna mycket bättre! Bra jobbat LG.
*Redigerades 7 år sedan
s
skijeppe

5 omdömen

7 år sedan*
Är nöjd med den. Kommer från iPad 3 och tycker G Paden är riktigt nice med sin låga vikt och lite mindre skärm. Bra för filmtittande (med hörlurar, kassa högtalare) med sina 16:10 ratio. Någon som fått XBMC att fungera bra? Mina filmer i HD (720p och 1080p) börjar lagga efter 1-2 minuter av någon anledning. Testat annat program som spelar 1080p felfritt, men vill helst använda XBMC. Någon som har något tips?
*Redigerades 7 år sedan
D
DrakeMan

198 omdömen

7 år sedan*
Bästa platta jag använt, toppen med 8,3"-skärm. Kackiga högtalare enda nackdelen. Fick loss den för 1840 från DH med rabattkod och demoex.
*Redigerades 7 år sedan
g
g-boy

11 omdömen

7 år sedan*
Hade turen att få tag på den i mellandagarna för 1990:- och kan säga att för det priset finns det ingen surfplatta som ens kommer i närheten! Vad är då så bra med den? Jo, för att börja med så andas den byggkvalitet rakt igenom. Har ni hållit i Nexus 4:an så vet ni vad jag pratar om, LG kan göra produkter med otrolig byggkvalitet om de bara vill! Skärmen är superbra, skarp och med fina färger, och den stora fördelen är att skärmen tar upp en så stor yta av plattan i sig, vilket leder till väldigt lite "döyta" (sådant som exempelvis iPad har dragits med, åtminstone fram till iPad mini). Den har aldrig laggat vid krävande spel eller uppspelning av högupplöst film, och vid hd-streaming från YouTube räcker batteriet i ganska exakt 7 timmar, vilket inte är bäst på marknaden, men mer än tillräckligt! Det har skrivits mycket om högtalarna på denna platta, och jag tänker lägga mig i diskussionen. Ingen surfplatta jag lyssnat på har haft kanonljud från de inbyggda högtalare, och det gäller även G-Pad. Men samtidigt är det ingenting jag förväntar mig, då surfplattor är kanske en cm tjocka.. Vad som kan vara värt att nämna för G-Paden är att högtalarna sitter lite speciellt till, och ljudet påverkas VÄLDIGT mycket på hur du håller enheten. Håller man plattan i sidoläge, med händerna "kupade" vid högtalarna (mitt standardläge när jag kikar filer iaf), så blir ljudet betydligt mer levande och fylligare, än om du håller den rätt upp utan något som ljudet kan studsa mot. Ljudet är alltså godkänt! Ska du lyssna på musik eller se en film så rekommenderar jag hörlurar eller externa högtalare, men det gör jag för alla plattor. Egentligen finns det endast en sak som jag tycker är dålig med plattan, och det har nämnts tidigare också. Det gäller de icke fysiska knapparna som man väldigt lätt kan komma åt vid skift i sidoläge. Detta gör att när du ska trycka mellanslag så kommer du åt hemskärmsknappen och svär lite för dig själv. Detta är störande tills du lär dig, men borde från början aldrig ha varit ett problem.. fixa till detta så är det en fullpott! => Kanonplatta till kanonpris, köp!
*Redigerades 7 år sedan
w
wargreymon

14 omdömen

7 år sedan*
Köpte den för att ersätta min Nexus 7 (2012) och är helt klart nöjd. Skärmen vart mycket större och den högre upplösningen märks mycket väl samtidigt som den knappt vart större eller tyngre att använda. Aluminiumet är riktigt snyggt, men blir otroligt kallt om man spelar Ingress ute nära nollan eller under. Ljudet ur högtalarna är ganska burkigt, men oftast kör jag med hörlurar eller extern högtalare så spelar ingen roll för mig. + Skärm + Batteritid + Prestanda + Smidig, snygg och skön att hålla i + Mycket prisvärd - Burkigt ljud med inbyggda högtalarna
*Redigerades 7 år sedan
t
tech0freak

7 omdömen

7 år sedan*
Uppdatering: rootad med cyanogenmod/kit kat 4.4 går inte få bättre surfplatta ( Helt klart super, slår retina ipad mini, hästlängder.. har massor av integritet inställningar/Apps ops m.m och custom looks/appz, ja allt.. man kan tänka sig... Super nöjd helt enkelt... +++++++ ++ Bra padda, lagom storlek, bra skärm. snabb!. väldigt repsonsive. bra med stöd för externt sd kort.. +++ - - dålig batteri tid. Dåligt att den levereras med gammalt android 4.2 finns ju liksom 4.4 kitkat nu. ej acceptabelt. och denna version av google edition är på tok för dyr, inte alls värd. Burkigt ljud i högtalaren.
*Redigerades 7 år sedan
v
vete

54 omdömen

7 år sedan*
Ville ha en 8-tumsplatta med med *riktigt* bra skärm. Mest för surf och e-boksläsning. Har använt div iPads och galaxy 8-tum. Valet föll på denna eftersom den var 1000kr billigare än ipad mini retina. Skärmen är riktigt bra, men mycket annat irriterar: - riktigt dåligt, burkigt ljud - svår att hålla i eftersom ramen är så smal. efter 1h får du läskramp. - svår att skriva på eftersom det inte finns någon fysisk hemknapp utan en "mjuk" som sitter 1mm under mellanslagsknappen. mycket irriterande. en miss på 1mm ger inte "fel tecken" utan avslutar app:en. usel uppfinning. dessutom försvinner ju 5% av skärmytan till knapprad. - flera tjänster/appar funkar inte. Tex eSvd och viaplay. "unsupported device":( Samsung och apple har monopol...? en iPad mini retina är nog ett mycket bättre val (om du inte har religiösa skäl emot apple).
*Redigerades 7 år sedan
7 år sedan*
Sjukt nöjd med denna +bra skärm +supersnabb +LG:s interface är riktigt bra +Batteritid över förväntan +formatet +minneskort +bra WIFI +Riktigt bra appar som följer med +IR sändare -Dåligt ljud ur högtalarna -Högtalarna sitter på baksidan
*Redigerades 7 år sedan
p
promaster

243 omdömen

7 år sedan*
+ Skärmen är underbar, färger och upplösning. + Snabb som attan. + Lätt och tunn, ligger skönt i handen. + IR sändare + Batteritiden, jämfört med min Nexus 7 + Minnesplats + Priset, gav 2200:- - Ingen kamera blixt. KÖP.
*Redigerades 7 år sedan
Sida 2