Apple Keyboard with Numeric Keypad (SV)

 Lägg i lista  Jämför
Apple Keyboard har fått en helt ny utformning. Det har fått ett elegant, ultratunt aluminiumhölje och tangenter med låg profil som reagerar snabbt. Tangentbordet ger dig tillgång till olika Mac-funktioner med en knapptryckning, till exempel inställning av skärmens ljusstyrka, ljudvolym, utmatning, uppspelning/paus, snabbspolning, Exposé och Dashboard. Det utökade tangentbordet innehåller knappar för dokumentnavigering och numeriskt tangentbord. Och två USB 2.0-portar ger höghastighetsanslutningar för iPod, Mighty Mouse, digitalkamera och andra USB-baserade elektroniska enheter. Stäng
Apple Keyboard har fått en helt ny utformning. Det har fått ett elegant, ultratunt aluminiumhölje och tangenter med låg profil som reagerar snabbt. Tangentbordet ger dig tillgång ... Läs mer
Jämför pris på alla Apple Tangentbord (23)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.72)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Gillar inte att
  * mussladden alltid fastnar i tangentbordets vassa aluminiumkanter.
  * tangentbord av denna typ ser otroligt skitiga ut efter ett tag.
  * det numeriska tangentbordet inte kan plockas bort. Tangentbordet är oergonomiskt brett
  * man inte kan påverka vinkeln mot bordet

  Gillar:
  * de extra USB-portarna.
  * Bra känsla i tangenterna.
  * Ligger stabilt på bordet.
 • Acceptabel
  11 mån sedan
  Använder det på jobbet till min macbook pro 2015.

  Pros:
  Snyggt som fan
  Stabilt
  Väldigt bra kvalitet på byggmaterialet

  Cons:
  - Tangenterna är väldigt "mushy". Tangentbordet på den bärbara är mycket mer stabilt och skönare att skriva på.
  - Tangenterna registrerar inte varenda klick, om jag inte rättat denna text på stavfel innan jag postat den skulle många ord sett konstiga ut. Mellanslag missar många gånger, och tangenterna långt ute i kanterna missar ibland vad man skriver om du har händerna mitt på tangentbordet.
  - Eftersom det är gjort av metall så får man lätt stötar från den, otroligt frustrerande. Så pass frustrerande att jag blivit rädd för att röra tangentbordet efter jag gått på vår heltäckningsmatta på jobbet.
  - Enter knappen är för liten, missar den ofta (kanske för jag sitter på windows hemma, som har större enterknapp).
  - Blir väldigt lätt skitigt och ser mycket äckligare ut efter ett tag än ett svart tangentbord gör.

  Hade det inte varit för att det är typ det enda tangentbordet som faktiskt har mac layout så hade jag aldrig använt det.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Det bästa tangentbordet, snyggt och skönt att använda.
  Enda negativa jag kan komma på är att det lätt blir smutsigt pga de vita tangenterna.
  Mycket bra kvalitet, rekommenderas!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Jag har haft mitt i två års tid. Jag har inget att klaga på när det gäller att jobba vid det. Utan tvekan det snyggaste vita tangentbordet på marknaden. Positivt med 2st USB-portar. Spillde vätska på det för någon vecka sedan och efter det slutade en shift-tangent att funka.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Ett tangentbord som trots sin ålder än idag är ett utav de snyggaste och stilrenaste på marknaden såväl som ett utav de skönaste att skriva på. Det är också mycket mycket tyst. Jag kör vanligtvis med mekaniska tangentbord men ibland så vill jag känna laptopkänslan under mina fingrar och då är detta tangentbord ganska så oslagbart må jag säga. Uppskattar det lika mycket som många utav mina mekaniska tangentbord. Fullpott i både design och känsla. Enda negativa är att det inte får full funktionalitet på Windows.
 • Bra
  3 år sedan
  Pros:
  -Skönt att skriva på
  -Snygg design
  -Hög kvalitet

  Cons:
  -Finns ej med svarta tangenter (som macbook)
  -Går ej trycka ner mer än 5 tangenter samtidigt (för spel)
  -Finns ej med dvorak
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Bra tangentbord, visst. Men nu har jag haft sönder två stycken bara på grund av att jag torkat av dem med en lätt fuktad trasa. Funderar du på ett så städa det aldrig!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Plus: Låg ljudvolym. Låg profil. Kvalitetskänsla.
  Minus: Startades inte direkt med bios med mitt moderkort dvs kunde inte trycka på funktionsknapparna för att komma åt BIOS. Mindre problematiskt för mig då jag har fler tangentbord hemma.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ett tangentbord som är bra trotts att det funnits ute i nästan 7år! Det stinker kvalité, tangenterna är riktigt sköna att trycka på och allt får plats på en minimal yta. Jag drar dock bort 2 stjärnor för att det är usb2 hubbar på tangentbordet och inte usb3, vilket känns lite gammalt. Uppgradera till usb3 och det blir full pott. Det funkar utmärkt till min MacBook Air 13tum 2013!
 • Perfekt
  4 år sedan
  10.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Stilrent! Skönt att skriva på.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Har haft det här tangentbordet i över ett år. Gillar det skarpt. Snyggt, stilrent och skönt att skriva på (skriver väldigt mycket). Spelar även en hel del med det och funkar bra för mig. Toppen!

  Har dock haft ett litet missöde på en efterfest, så nu måste jag köpa ett nytt. Då blir det den svarta varianten av den här. Antar att det är samma kvalitet. :)
 • Ganska dålig
  5 år sedan
  Väldigt snyggt och stilrent, men en plåga att skriva längre på. Framförallt jobbigt att programmera på eftersom vissa specialtecken inte hittas direkt..
 • Perfekt
  5 år sedan
  Detta tangentbord är det bästa jag någonsin ägt! Jag har haft det i över ett halvår nu och jag kunde inte vara mer nöjd med det!

  Tangentbordet är väldigt skönt att skriva på, och det ger en känsla av väldigt hög kvalitet, som jag inte upplevt med något annat tangentbord jag testat.

  Sitter du och skriver mycket vid datorn, så rekommanderar jag verkligen att köpa detta tangentbord!

  Det enda negativa är att inte alla specialtecken är utskrivna på tangenterna, som t.ex. hakparenteser, måsvingar osv. Detta kan vara en liten nackdel när man t.ex. sitter och programmerar. Jag brukar alltid vara tvungen att "stanna upp" i några sekunder och fundera på var de tecknen sitter, när jag ska skriva dem! Men detta är säkert något som man vänjer sig vid efter ett tag!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Skönt tangentbord att skriva på! Använder det med windows 7 x64. Bara haft det en dag. ALT- och windowsknappen har bytt plats mot ett "vanligt" tangentbord, men det löste man väldigt väldigt enkelt med KeyTweak. Den inbyggda usb-huben får man att funka med http://www.youtube.com/watch?v=s8kVWy8Qf7A.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Galet skönt tangentbord! Har fått majoriteten av mediaknapparna att funka under windows - prev, play/pause, next, vol dwn, vol up, mute, eject. Man installerar helt enkelt tangentbords-drivrutinerna till windows, från apple (ligger på bootcamp-skivan).

  En korrigering med sharpkeys, för att få miniräknaren att öppnas med =-tecknet på numpaden.

  Mycket minimalistiskt och bekvämt att skriva på när man väl vant sig.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Fantastiskt tangentbord. Snyggt och otroligt skönt att skriva på. Bra byggkvalitet också.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Riktigt skönt tangentbord.

  + Hög finish
  + Smidigt med 2st USB-ingångar
  + Skönt att skriva på

  Rekommenderas!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Galet snyggt tangentbord. Som Windows-användare var jag tvungen med några av "hacken" som nedan tipsats om (som att få igång strömförsörjningen av USB-portarna och mappa om knappa), men det var lätt fixat och värt mödan. Toppen!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Älskar det här tangentbordet.
  Kör det mot Windows 7 (64-bit), och det tog ett tag innan jag hittade ett bra sätt att få tangenterna mappade rätt.
  Lösningen blev, hör och häpna, att installera Boot Camp.

  Det enda lilla störmomentet är att USB-kontakterna inte fungerar, löjligt av Apple att bygga in sina produkter så vansinnigt.

  Edit:
  Detta är nu fixat genom en Register-ändring, se
  http://www.youtube.com/watch?v=s8kVWy8Qf7A
  Cred till "SL2"!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  USB går att få igång i Windows!
  http://www.youtube.com/watch?v=s8kVWy8Qf7A

  Mycket bra tangentbord.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Underbart tangentbord, synd att det inte var bluetooth trådlöst som den mindre som jag har till min andra dator, därför ger jag den 9av10.

  - Och ni windows användare som gnäller på att drivrutiner inte följde med funktions-knappar osv., så ligger det på medföljande installation-skivan när man köper sin Mac. Tja, eller så kan man bara ladda ner windows drivrutiner-pack genom att söka på google.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Underbart tangentbord! Köpte detta för att använda till min Macbook Air med extern skärm i clamshell mode. Funkar prima, ser hur bra ut som helst då överdelen är gjord i ett stycke aluminium med utskärningar för knapparna. Det känns jättebra att skriva på och det kan såklart också väcka datorn när den är inkopplad i extern skärm för att köra i clamshell mode. Knapparna är även upplagda nästan precis som på min Macbook Air vilket gör det lättare att vänja sig vid Mactangentbord för mig som är ny användare.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Det här måste vara det skönaste tangentbordet jag någonsin haft, otroligt skönt att skriva på. extremt snygg design, fungrar med windows (Jag kör på windows 7 beta och det funkar finfint) :)

  SharpKeys används för att remappa knapparna i windows, vilket fungerar utomordentligt!

  Ingenting att klaga på!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Har nu haft det här tangentbordet några dagar, hade innan ett gammalt Logitech UltraX Flat som jag älskade. Trodde att inget tangentbord skulle kunna toppa det, så jag var rätt skeptisk innan jag först provade det här. Nu känns Logitechtangentbordet helt budget att använda, det är en helt annan kvalitetskänsla i det här då det dels är gjort i aluminium, men den har även en annan känsla i tangenterna.

  + Snyggt
  + Tungt, känns välbyggt
  + Smart placerade usb-portar
  + Någorlunda standardlayout (se nedan)

  - Kan kännas liiiite svampigt? Inte lika "distinkt" som ett UltraX Flat
  - Man får mecka lite för att få alla tangenter att fungera som man är van vid (se nedan)

  Nu, till alla er som säger att det inte går att binda tangenter som man vill (exempelvis att Apple har bytt plats på Windowsknappen och Alt-tangenten): använd ett program som heter SharpKeys till detta! Om man kör Windows är det här GULD! Inget du behöver köra i bakgrunden, utan du bindar de knappar du vill och sedan skriver den mappningen till registret. Sedan loggar du bara in/ut, och vips är alla tangenter som du vill.

  Länk: http://www.randyrants.com/sharpkeys/
 • Bra
  7 år sedan
  - EN VARNING FÖR WINDOWS ANVÄNDARE -

  Tangentbordets extraknappar så som att justera volymen via tangentbordet fungerar inte för Windows. Jag har provat både på Windows 7 och på XP. Apple tillhandahåller nämligen inga drivrutiner till Windows av någon anledning.

  -----------------------------------

  I övrigt ett mycket behagligt och trevligt tangentbord och alla andra knappar fungerar utmärkt. Men för mig som lyssnar mycket på mycket musik så var detta givetvis inte särskilt kul.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Ett helt klart väldigt skönt tangentbord. Väldigt tyst och håller dessutom en väldigt låg profil på skrivbordet. En svart version hade varit ännu bättre. Någonting jag faktiskt saknar är bakgrundsbelysning á la MB Pro, därav 9*.

  Använder den med en PC, Win 7 Ultimate X64, och jag har inga problem.

  Och min space-knapp fungerar utan problem.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  stilren o troligt smidig.. funkar jätte bra med PC
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Fantastiskt skönt att skriva på. Synd att det inte var trådlöst...
 • Perfekt
  8 år sedan
  Alldeles underbart att skriva på och snyggt som tusan!

  En klar 10a
 • Perfekt
  8 år sedan
  En väldigt bra och skön tangentbord, den får lätt en tia av mig eftersom den har allt jag söker hos en. Många verkar ha problem med space, min funkar prima så har inget negativt, allting funkar perfekt, jag säger köp bara om du har tanken, jag kör med en pc data, windows vista och det funkar ok. En del knappar är ändrade tex att windows knappen är där Alt är och sen tvärtom. Säger bara köp!
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Mycket stilrent skrivbord med väldigt sköna tangenter, ett litet minus dock för att "space" knappen inte riktigt registrerar ett knapptryck om man inte trycker precis i mitten på den.
  Saknar också en trådlös variant av detta skrivbordet. Annars väldigt bra.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  I mitt tycke ett av de stilrenaste tangentborden som finns idag, underbart att skriva på om man som jag gillar "laptop knappar" dvs platta knappar som inte behöver tyckas ned så långt.

  Den får dock 2 små minus av mig.

  - Min space knapp är lite dum, måste trycka så gott som i mitten för att ett knapptryck ska registreras, eller trycka väldigt hårt på höger eller vänster sida och hoppas att det räckte.

  - I det rummet jag sitter i så finns inte jordade eluttag.. Så jag får stötar av tangentbordet hela tiden eftersom hela aluminiumdelen är kopplat till tangentbordets jordning. Man vänjer sig efter ett tag och jag förmodar att det är få personer som har samma "problem" som jag :P

  Men kan med lätthet säga att det är det bästa tangentbordet jag ägt.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Grymt fint!
 • Perfekt
  8 år sedan
  Mycket bra tangetbord, tangenter likadana som på en bärbar.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Riktigt snyggt och skönt att skriva på.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Gillar det enormt än så länge!

  Lite sparsamt med information på knapparna men det ser väldigt bra ut.

  Det bästa av allt, jag kör Windows XP :)
  Bara att plugga in.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Väldigt snyggt och skönt att skriva på. Hade ett trådlöst tangentbord förut, men jag tröttnade på batterier som måste bytas och att kopplingen tappas.
  Gillar även snabbknapparna för att styra iTunes, volym osv.

  Ett bra köp och du kör Mac!
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Ett jättetrevligt och framför allt snyggt tangentbord som är superskönt att skriva på. Jag drar av en stjärna av endast en anledning; det fungerar inte alls eller väldigt sällan med KVM-switchar. Detta var helt avgörande för mig, vilket gör att jag tyvärr, med lite sorg i hjärtat, måste lämna ifrån mig tangentbordet. Nu har jag tur och kan sälja det vidare till en kompis, så det är inget problem egentligen. Ni som funderar på att köpa detta tangentbord och använda tillsammans med en KVM-switch bör dock vara försiktiga, och Googla mycket mer än vad jag gjorde innan inköp.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Det absolut bästa och snyggaste tangentbordet jag haft. Har dessutom två USB-portar gömda på sidorna, väldigt smidigt!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Bästa tangentbordet jag någonsin ägt. Snyggt är det, och mycket lätt att hålla rent (kommer dessutom inte in någon smuts under tangenterna så lätt). När man vant sig vid tangenterna vill man inte ha något annat.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Snyggare tangentbord får du leta efter! Kanon att skriva på också! Design och funktion i ett!
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Riktigt snyggt tangentbord med skön känsla
  + för den inbyggda 2-portars USB-hubben!
 • Perfekt
  10 år sedan
  GRYMT
  bara funktionen att man måste hålla ner CAP en liten stund för att ativera den, så man slipper att råka stöta till den, de är bara hur bra som helst
 • Utmärkt
  10 år sedan