Asus RT-AC68U

Asus RT-AC68U

  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådlöst nätverk
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Asus

Asus RT-AC68U

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(130 omdömen)
5
(83)4
(22)3
(8)2
(5)1
(12)
Sorterat efter datum
C
Capitalk

1 omdöme

2 år sedan
Jag är imponerad över räckvidden på denna router. Den täcker in båda våningarna i huset samt altanen med full mottagning. Snabb och enkel uppstart, nu hoppas jag detta håller i sig :) Tummen upp från oss!
Duck_hunter
Duck_hunter

6 omdömen

2 år sedan
Använt den i ca 1 år utan några som helst problem. Bra täckning också.
F
Frans F

7 omdömen

2 år sedan
Håller på att tröttna på den här efter ca ett år, wifi slutar funka minst en gång i månaden och kräver omstart för att komma igång igen. Tar då ca fem minuter innan 5 GH-nätet är igång igen.
S
ScoobyBear

701 omdömen

2 år sedan
Fungerar mycket bra! Stabil och kräver ingen som helst handpåläggning. Jag har den ståendes på landet för att bl.a. hålla koll på temperaturerna i huset där. Jag har inte rört den på 3år. Och då menar jag att jag inte ens dammat den! Stödjer verklig wireless bridge vilket jag på senare tid insett är extremt ovanligt. Just nu undrar jag varför köpte jag en Netgear X10 för 4000kr hem för!? Den klarar inte wireless bridge och hittar inte min USB-NAS vilket denna Asus gör direkt med standard firmware. Jag trodde man fick vad man betalade för men denna Asus visar att så inte alltid är fallet.
royal_fool
royal_fool

25 omdömen

2 år sedan
Testat AiMesh med 3st ihopkopplade xx68U och guiden på https://www.sweclockers.com/artikel/25452-sa-fungerar-asus-aimesh-forvandlar-vanlig-router-till-mesh Med den guiden är det verkligen enkelt att komma igång! Dessa 3 enheter är utspridda i ett 2 vånings betonghus på 100kvm/våning med utmärkt täckning i varje hörn.
o
osvanberg

88 omdömen

2 år sedan
Grymt prestanda rakt igenom!
AceR
AceR

20 omdömen

2 år sedan
Upptäckte ett märkligt fenomen med RT-AC68U som jag vill dela med mig av. Routern jag hade först var en Netgear WNDR3400. Netgear gav 80 Mbit som bäst om jag stod nära. Genomsnittet runtom i lägenheten låg på 30-40 Mbit och endast 10-15 Mbit på längre avstånd med en betongvägg mellan. När jag sedan gick över till ASUS fick jag min fulla bredbandshastighet på 100 Mbit överallt där jag testade. WOW tänkte jag tills jag testade där jag tidigare hade som sämst hastigheter. Nu var internet heeelt dött. Jag hittade även ett ställen där jag tidigare hade 60 Mbit med Netgear och med ASUS funkar inte internet alls. Vad beror detta på? Ingen aning. Beamforming-tekniken ASUS använder kanske. Det var precis som att den inte ens ville försöka om jag befann mig i en radioskugga. Nu löste jag problemet genom att flytta ut routern från elskåpet till ovanpå en garderob vilket sabba syftet med köpet. Men, men den är trots allt snabbare och erbjuder trevliga features så jag är ändå inte bitter :)
M
MrPontus

64 omdömen

7 år sedan*
jag höjer betyget, Asus har släppt många firmware uppdateringar nu så routern fungerar nu mycket bättre än vad den gjorde initialt :) edit2: höjer betyget en andra gång, nu till full poäng då den är så stabil och bra täckning på WLAN edit3: jag ville höja betyget då Airmesh nu är aktiverat, men hade redan innan höjt till 10/10 så gick inte att höja mer. routern har varit 100% stabil i över två år nu
*Redigerades 2 år sedan
t
tigersoul

16 omdömen

2 år sedan
VARNING VARNING Många tänker kanske att man ska använda den här som mesh router med aimesh. Detta avråder jag från då jag provat. Den stödjer aimesh men INTE bandsteering vilket gör hela idéen meningslös. Utan bandsteering får du fortf sitta och slå över mellan 2.4ghz och 5ghz. Ta detta med i beräkningen om du överväger denna lösning.
Bradet
Bradet

10 omdömen

2 år sedan
Fungerar perfekt.
Sida 2