Grand Theft Auto IV

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.44)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  En urusel port och dåligt optimerat.

  GTA 4 är det sämsta GTA spelet som har släppts och saknar allt som har gjort GTA-serien till en av de bästa i världen.
  Spelar hellre GTA 3 som är 11 år gammalt än GTA 4, för den enkla orsaken att GTA 3 är roligt att spela.

  En enkel sak som bilfysiken är total skit och gör det i princip omöjligt att hålla bilarna på vägen.
  Kunde spendera timmar i San Andre och bara kör runt med motorcyklar och bilar bara för det var kul. Halvvägs in i GTA 4 är det så tråkigt att köra bil att jag åker taxi överallt och plötsligt försvinner 70% av hela spelupplevelsen.

  Rockstar har verkligen slipat på storyn, karaktärerna och filmsekvenserna. Känns verkligen som man är med i en gangsterfilm, tråkigt nog hjälper det inte när spelet är tråkigt att spela.
 • Alla omdömen

  Sorterat efter datum

 • Bra
  2 år sedan
  Ruskigt bra story på gta 4an som dom flesta andra enda man saknar är all natur öknar osv vilket inte finns bara storstäder tyvärr samt så kan man inte flyga flygplan osv.

  Men som sagt en ruskigt bra story och en riktigt skön karaktär Niko Bellic.

  Varför jag drog ner en del på poängen är att det är riktigt hemskt optimerat och då menar jag hemskt. Men man får ta det som det är i och med att det har sig några år på nacken. Men annars ett riktigt bra spel helt enkelt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Det bästa GTA-spelet fortfarande.
 • Bra
  4 år sedan
  Ett mycket mysigt spel.
  Uppdragen är riktigt roliga mycket att göra. Men grafiken är inte något imponerande och styr känslan av bilar är usel.

  + Många roliga uppdrag.
  + Mycket att göra.
  + Många mods.

  - Styr känslan av bilar.
  - Grafiken känns gammal och stel.
  - Spel världen är väldigt liten.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Jag spelade om det nyligen.
  Jag passade på att spela ett par tillägg också.

  Jag håller verkligen inte med tidigare recensenter. Jag tycker att det här spelet var riktigt bra när jag spelade det första gången, och det var riktigt bra nu också.
  Det har en levande stad och en bra story. Man kan åka runt och hitta på hyss, eller följa storyn i egen takt. Jag tycker att bilarna har en bra fysikmotor och känns bra att köra.

  Jag såg idag att man kan köpa spelet för 50 kr på Steam.
  Man får många timmar för den pengen. :-)
 • Usel
  5 år sedan
  Ett riktigt tråkigt spel. Tråkiga uppdrag, tråkiga karaktärer, tråkigt story, tråkiga vapen. Köp Saints Row: The Third istället.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Underbart spel med karaktärer man verkligen minns, story är väl OK och grafiken går inte att klaga på. Enkelt att installera, tar dock lite längre tid med alla expansioner.

  Dock finns det ett par minus, program som inte hör till spelet direkt men måste installeras för att du skall kunna spela. Tycker det är onödigt och bara en massa krångel. Social Club och Games For Windows Live måste tyvärr installeras för att kunna spela.

  Har kört igenom detta spel två gånger och klarade ut det på cirkus 30 timmar. Spelet kommer med två stora delar, den mest intressanta är singleplayer läget då du tar dig an story läget där du spelar Niko som precis har anlänt till Liberty City.

  Den andra delen är multiplayer där du kan tävla och spela med eller mot andra entusiaster världen över. I multiplayer läget så finns det fyra olika typer av co-operative uppdrag utöver den vanliga mutliplayer delen.

  I överlag erbjuder Grand Theft Auto 4 mycket nöje trots de nackdelar som redan finns. Är ett spel värt sin peng, när jag köpte detta betalade jag ca 300kr för complete edition. Då tillkom alla expansioner utöver GTA4, vilka är Balad of Gay Tony och Lost and The Damned.

  Stadsmiljön erbjuder nästintill oändligt med möjligheter och om du vill göra något så kan du oftast det. Snabba bilar, hojar och helikoptrar är vardagsmat för Niko. Utöver det har du även en hel arsenal med vapen och explosiva tillbehör.

  Det som gör spelet mer intressant är att expantionerna likaså GTA4 pågår under samma tidslinje. Så spelar du en expansion så kommer du att stöta på karaktären du spelade i den andra. Drar bort en stjärna pga det krångel som medföljer vid installation.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Kommentarerna om social club stämmer inte längre. Senaste patchen tar bort krav på detta för single player.

  Mycket bra spel i GTA serien.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Har spelat spelet och det är extremt bra, och klart bäst i serien enligt mig.

  Edit: Tog bort skitsnack om medföljamnde påtvingade spionprogram

  /op
 • Bra
  7 år sedan
  Spelet är fantastiskt MEN.

  1. Buggar!
  2. Man måste installera en massa extregrejer och gå med i "social club" etc för att få spela sdet. Grymt irriterande. Därav 3 stjärnors avdrag.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Riktigt roligt spel, intressant att se dom har tagit den allvarligare spåret utseendemässigt.

  Även om spelet är riktigt kul så har den några problem, första är prestandan på PC, då det är en port så kunde man inte förvänta sig något bättre än vad man fick.

  Samma sak gäller kontrollerna, även om de funkar så var de avsedda för konsol från början.

  Sist men inte minst, för att spela spelet så behöver du Rockstar Social Club som är ett program i bakgrunden, lite störande att man måste ha detta men det kan man leva med.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Inte lika stort som San Andreas var men lika kul är det. En är det synd att det ska ta så lång tid innan det släpps till dator. Får hoppas att efterföljaren släpps till dator samtidigt som konsol versionen.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Riktigt skojj spel! fass tyvär så.. listan nedan.

  + Kul som alla GTA

  - Ooptimerat som fan, ha en bra processor! laggar med min quad på 2.6 ghz
  - Förjäv**** dålig port, kmr upp en xbox kontroller då man trycker options m.m
  - Måste installer typ 3 andra saker för att kunna spela det
  - Buggigt, glitchar, m.m

  Måste säga att jag endå är nöjd över köpet, synd att dom gjort en så oerhört, optimerad, skräpig port bara. Men själva spelet är endå kul som alla GTA.
 • Dålig
  7 år sedan
  Spelet är kul och bra.
  Tyvärr så är det buggigt och trasigt som bara ***.

  Rockstar Games har gjort bort sig rejält. SecuROM, Games For Windows - Live, Social Club måste man ha. Helt sjuka lösningar som folk har på internet och som faktiskt fungerar...

  Jag har spenderat flertalet timmar för att få igång detta spel. Man stöter på patrull direkt när ett problem är löst. Gick att spela ett tag sen kommer nästa problem....

  Mailat flertalet gånger till deras support som ska svara inom 24h. Två veckor senare och inget svar alls.

  Det kanske fungerar bra på konsoler men PC-versionen (portat skräp) är usel!

  Uppdaterat:
  Spelet har inte hängt sig för mig då jag spelar kortare perioder, 1-2 timmar, men spelar jag mer än det så hänger det sig efter ca 3-4 timmar. Ibland hänger det sig så illa så jag inte kan använda musen, muspekaren är helt stilla i mitten på skärmen.

  Uruselt Rockstar Games!
 • Bra
  8 år sedan
  Klarade storyn på runt 25 timmar det är en lång story... fast man gör mest samma saker men Filmsekvenserna är väldigt bra. Jäkligt bra multiplayer runt 15 spellägen. men det brukar dock krasha även fast jag har en grym data med quad och dubblagrafikkort.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Själv ser jag heller inga problem med spelet efter 1.0.4.0 patchen så har jag inte så mycket problem med detta spel. Och spelet som spel i sig tycker jag är mycket underhållande. Faktumet att det är mindre bra optimerat tror jag är medvetet från rockstars sida, just för att alla kör Duo processorer, så för att motivera er att skaffa ny quad processor i7/i5 nu när det är dags. Frågan är hur många laxar som skall tillagas till middag? fast en core i5 dator blir inte så jätte dyr idag. Själv kör jag core 2 quad q9550. Inget ont om Duo, men nu ede dags att byta :D
 • Ganska bra
  8 år sedan
  Ganska bra story och grafik. but thats it. Jag har spelat alla GTA spelen dom va bra men detta va skit.
  Mest enformiga GTA spel jag har lirat. Alltid samma uppdrag. Kör dit och döda någon. nästa uppdrag samma sak! Min flickvän har köpt Saints Row 2 som va mycket roligare.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Verkligen kul spel, bra story och man tröttnar inte på det i och med alla nya funktioner!

  Grafiken är jättesnygg, problemet är att man måste ha ett monster till dator för att klara det någorlunda, det är riktigt dåligt optimerat. Jag kör allt maxat med min Core 2 Quad Q9300 2.5 GHz och Sapphire Radeon HD 4850 512 MB och klarar det med ungefär 35 fps vid ganska normalt spelande.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Fantastiskt bra spel.

  + GRYM Grafik
  + Bra story, väldigt intressant (Enligt mig)

  - Dåligt optimerat, kräver ett djur till dator
  - En del buggar, även spelkrasher och andra problem (För mig funkade spelet bättre på vista, dock med en liten prestandaminskning.)

  Som sagt, jag är imponerad av spelet, och jag gillar det verkligen, det är dock en massa småsaker som många hela tiden stör sig på. Som jag redan sade fungerade spelet mycket bättre på Windows Vista, så det är att rekommendera =)
  Annars, riktigt intressant och välgjort spel!
 • Dålig
  9 år sedan
  Buggigt, trögt och spelmässigt ett steg tillbaka jämfört med tidigare GTA. Bloated, besvärligt kopieringsskydd och kräver ett otal applikationer installerade (Social Club och Live bland annat). Rent skräp!
 • Bra
  9 år sedan
  -Dåligt optimerat
  -Buggigt efter patchen
  -Inte lika mycket att göra på fritiden som i San andreas

  Annars grymt bra spel. Hade gett det 9 om det varit flyt i spelet, 10 om det funnits mer att göra.
 • Knappt godkänd
  9 år sedan
  Buggig installation. Tog mig 4 gånger att installera spelet.
  Småbuggigt även ingame.
  Spelet ser ut som skit och går knappt att ställa upp trots att jag intill kan maxa crysis.

  Men det är ändå GTA.
  Hoppas iaf optimeringen blir bättre med uppdateringar till spelet.
 • Usel
  9 år sedan
  Grand Theft Auto IV. Spelet som skulle komma 5. maj 2009 - men som kom julen 2008. Massor med bugs och skit... får bara hoppas dom patcher så mycket så man kan spela skitet. :(
 • Ganska bra
  9 år sedan
  Ger ett svalt betyg med anledningen av dålig optimering plus att det finns en del buggar. Hoppas det patchas snart.