TP-Link TL-WPA4220KIT

TP-Link TL-WPA4220KIT

  • Antal enheter: 2 st
  • Max dataöverföringshastighet: 300 Mbit/s
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Rank 5 i Homeplug
Jämför pris på alla TP-Link Homeplug
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
TP-Link

TP-Link TL-WPA4220KIT

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Antal enheter: 2 st
  • Max dataöverföringshastighet: 300 Mbit/s
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
TP-Link

3.5 av 5 stjärnor

Baserat på 16 omdömen

Sorterat efter datum
2018-01-12
S
StAriXx(11 omdömen)
Fungerar klockrent så länge man bara kopplar ihop den med nätverkskabel. Men Wifi delen fungerar inte alls i stort sett. Försöker man ansluta en Wifi enhet slutar även kopplingen med nätverkskabel att fungera.
2016-02-03
Redigerades 2017-09-01
t
trooper12(141 omdömen)
Trots ett avstånd mellan sändare och mottagare på bara fyra meter tappar jag 90% av uppkopplingshastigheten, och då är all utrustning är inkopplad direkt i väggen i en nybyggd byggnad. Med längre avstånd tappade jag ändå mer hastighet. Jag förstår inte hur man skulle kunna komma ens i närheten av att nå de hastigheter som marknadsföringen talar om. Vad än värre är försvinner uppkopplingen ibland för att komma tillbaka av sig själv ca 10 minuter senare (eller om jag omsynkar enheterna manuellt). Det är förstås helt oacceptabelt och gör produkten mer eller mindre värdelös. Har misstänkt att det är något fel på mitt exemplar, men jag ser att även andra recensenter råkat ut för detta. När jag testat utrustningen i ett äldre hus har den dock fungerat bra och stabilt, så valet av hus verkar ha betydelse. Den ingående WiFi-extendern är dessutom instabil och fungerar bara från och till.
2016-12-29
SirMacke(428 omdömen)
Fungerar ok, men inte de bästa man kört med. Som vanligt tappas hastighet över faser, och är beroende på uttag och ledningskvalité, något som många inte verkar ha uppfattat. Sitter just nu över 2 faser och får 30/30, bra svarstider. Helt ok, halvgammalt hus/ledningar. Som vanligt är dessa på 100Mbit/s på portarna, de 500 som annonseras med är över flertalet adaptrar.
2016-05-23
m
malbjal(2 omdömen)
Funkar hittills mycket bra och lätt att installera. Jag får ut 30/40 av min 100/100 fiber när jag har den inkopplad på ovanvåningen i ett 50-talshus med blandning av nya och gamla elinstallationer.
2015-09-07
S
ScoobyBear(644 omdömen)
Fungerar felfritt än så länge. Det är STOR skillnad på att ha dem direkt i väggen och i förgreningar eller förläningskablar. Vi pratar om halvering av hastigheten för varje del som inte sitter direkt i väggen! Direkt i väggen får jag ut 90Mbit+ av min 100Mbit-fiber. Med ena dosan i förgrening sjönk hastigheten till ca 50Mbit. Båda dosorna i förgrening var hastigheten nere på 25Mbit. Ping låg runt 11ms. Lite komplicerat att konfigurera den trådlösa delen då man måste leta upp enheten i nätverket. Min router "såg" den inte så jag fick ladda ner en programvara från TP-Link som letade upp den och talade om vilken IP-adress den hade. Sen var det inga problem. Jag använder min uteslutande för att streama FLAC-filer från min NAS till mediaspelaren och det fungerar felfritt. Men det är förvisso inga enorma mängder data som skickas. Säkerheten i denna typ av lösning är jag lite skeptisk till. Jag behövde bara koppla in dosorna så parade de ihop sig själva. Ingen knapp behövde tryckas på. Vad händer om en granne kopplar in en motsvarande enhet? Det sägs att data inte kommer genom proppskåpet men kan man lita på det? Jag hoppas det är säkrare än jag befarar.
Sida 1