Kategorier
Prisjakt

The Sims 4 (PC)

The Sims 4 (PC)

  • Genre: Barn, Simulator, Sandbox, Överlevnad, Förstaperson
  • Lanseringsår: 2014
  • Operativsystem: Windows XP, Windows 95, Windows 98, Windows Vista, Mac OS X, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

The Sims 4 (PC)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Hawkeye01
Hawkeye01

198 omdömen

6 år sedan*
Det enda som förbättrades från trean är interaktionen men dina sims och människorna runt om i din värld. Allt annat känns som ett kliv bakåt och fördummat jämfört med Sims 3. Det är i dagsläget ett mycket bättre spel. Kanske denna tar sig om några år när det släppts femtioelva expansions-pack. Troligtvis inte.
*Redigerades 6 år sedan
L
Landmark90

3 omdömen

7 år sedan*
Lånade spelet av en vän och försökte verkligen tycka om det men det gick verkligen inte. Det finns ingen anledning att köpa det här spelet som det är idag över 3:an. Har ägt samtliga tidigare The Sims spel men kommer nog bojkotta hela denna serie. Känns som det kommer krävas många expansioner bara för att spelet ska kännas acceptabelt... Gör dig själv en tjänst, köp inte. I alla fall vänta tills expansioner har kommit och köp ett Deluxe paket eller liknande.
*Redigerades 7 år sedan
W
Warpie

51 omdömen

7 år sedan*
EA standarden är så förbaskat låg. Dåligt spel och långa laddningstider för vad?
*Redigerades 7 år sedan
n
netza

59 omdömen

7 år sedan*
Har spelat typ 8 timmar när det släpptes och inte en stund hade jag direkt roligt. Har inte spelat det sedan dess. Kändes som att spela Sims 1 med lika lite innehåll men med Sims 3-grafik, för speciellt mycket förbättrat är det inte. Stor flopp!
*Redigerades 7 år sedan
l
lovlov

1 omdöme

7 år sedan*
Tyvärr inte värt pengarna. Laddningstiderna skulle jag kunna leva med om det resulterade i ett bättre spel, men det gör det tyvärr inte. Spelet är laggigt, grafiken ibland direkt anskrämlig (saknar detaljrikedom, ser ut som sims 2), och simmarnas "känslor" är bara...gäsp. Alla förstår att bas-spelet omöjligtvis kan innehålla allt som Sims 3 med expansioner innehöll, men detta är löjligt avskalat. Pooler, småbarn, teleskop - core features som funnits sen bas-spelen till ettan och tvåan, är nu borttaget. Color wheel finns inte heller kvar. Spelet känns överlag som ett hafsverk, de borde lagt ett till år på att utveckla det.
*Redigerades 7 år sedan
Pallot
Pallot

71 omdömen

7 år sedan*
Jag minns att folk klagade när 3:an släpptes att 2:an med dess expansioner hade mer innehåll. Det är ingen som hade förväntat sig ett fullpackad spel i 4:an vid release... men EA har gått för långt den här gången. Allting är bortplockat. Girigheten vet inga gränser verkar det som. Spelet får en 3:a, musiken är bra och interaktionerna mellan simmar känns fräsch. Byggläget roligare än förut. Dock fortfarande ett spel som saknar content och borde kosta 199:- och heta "Sims 4 Starter Edition".... Det som förbluffar mig mest är hur de har helt tagit bort open-world. Hela konceptet kastat i soptunnan. Grafiken är okej men texturerna är väldigt lågupplösta, även på högsta settings ser spelet "cartoonish" ut och inte alls samma realism som i 3:an. Update: Installerade Sims 3 igen för att göra någon sorts mer rättvis bedömning av upplevelsen... visst, menyerna är lite föråldrade och klumpiga, och shadingen/ljus/skuggor är finare i Sims 4, men grafiken på karaktärerna och alla texturer är skarpare och trevligare för ögat (även utan mods). Ja, spelet hackar en del när man scrollar över kartan även om spelet är installerat på en SSD, och antagligen anledningen till att de kasserade open-world för att low-end datorer inte pallade med... men de borde ju kunnat optimera om motorn och spelkoden på nytt. Att de inte skulle ha råd med duktiga programmerare känns ju måttligt långsökt. Jag ser ingen legitim ursäkt att de tagit ett sådant stort kliv bakåt i utvecklingen av serien. Sims 4 är (kanske...) ett "bättre" Sim-spel i grunden. Men problemet med en massa loading-screens som förstör immersion vart man än går och gör lär finnas för alltid. De har designat spelmotorn fel, och tagit bort allt content, trots att det är ett fullprisspel.
*Redigerades 7 år sedan
notwist
notwist

30 omdömen

7 år sedan*
Det är verkligen något som saknas, jag har tyckt om samtliga utgåvor av Sims hittills, och även om de varit DLC-tunga så är det inget jag direkt stört mig på; förrän nu. Sims 4 är så nerskalat att det lika gärna kunde vara ett mobilspel, och det är pinsamt uppenbart att anledningen till detta är just DLC. Om du kan komma över det för under 400 kr som jag gjorde (gamecard) så _kanske_ spelet är värt pengarna. Att ta 600 spänn för detta spel är dock ett skämt, och jag misstänker att EA kommer få utstå ännu en skitstorm av negativa recensioner efter detta släpp. Sim City var illa nog, detta är ännu värre.
*Redigerades 7 år sedan
IamDavej
IamDavej

212 omdömen

7 år sedan*
Inga pooler, Inga barn, Inga städer, Inget utforska, Laddningstider, Inget nytt, Mindre grejer än Sims 3, Fördummat, Enklare, Ingen sopbehållare, Högt pris, Allt material som borde vara i spelet säljs senare, EA har förstört ytterligare ett spel. Snälla köp inte! EA bryr sig inte om dig det minsta! De bryr sig bara om en fet hög med pengar. Resultatet: Sims 4. Samma händer med Sim City. Jag varnar dig från att köpa detta spel. Du kommer bli besviken! Folk säger: Ja men EA är ju snälla och släpper massa expansioner och fixar allt som fattas i spelet. Mitt svar på det: Ja, för 300 kr/st. Det kommer komma ca 20 expansioner. Det är 6000 kr till för ett spel som redan kostar 600 kr. Du kommer alltså betala 6600 kr för något som borde vara med från början i de 600 kr du betalar. Detta är 4:e generationen Sims och spelet bara kryper för varje gång. Vad får vi i The Sims 5 om vi tillåter denna modell? 4 väggar, sen får du köpa till varje gubbe för 7 kr? Varje möbel för 7 kr? Varje färg för 7 kr? Varje ... Ja ni förstår. Dit är spelet påväg och hela spelindustrin. Tråkigt att alla inte inser det. Snälla för spelvärldens skull. Bojkotta EA och ge dem inte dina pengar! Låt EA gå i konkurs och lära sig en läxa. Man kan inte sälja ett spel i 21 upplagor för att få hela. Speciellt inte för 4:e gången. Spelet kommer uppdateras i 50 expansioner och man kan köpa enskilda föremål för 5-25 kr. Alla expansioner är planerade. Räkna med minst 200 kr/expansion. Du är snart uppe i över 10.000 kr för detta spel. INTE ACCEPTABELT FÖR ETT ENDA SPEL!
*Redigerades 7 år sedan
Blofeld
Blofeld

246 omdömen

7 år sedan*
Jag har läst mycket negativt om spelet men kan inte säga att jag tycker att spelet är dåligt alls. Det är lite som trean fast bättre, ungefär som jag väntat mig.
*Redigerades 7 år sedan
2 år sedan
Tips för alla, sims 4 är gratis på ursprung några dagar!

Google

Sida 2