BeSafe iZi Plus

BeSafe iZi Plus

 • Typ: Bilbarnstol
 • Riktning: Framåtvänd, Bakåtvänd
 • Fästanordning: 3-Punktsbälte
Rank 5 i Bilbarnstolar
Jämför pris på alla BeSafe Bilbarnstolar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

BeSafe iZi Plus

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

3.8 av 5 stjärnor

Baserat på 11 omdömen

Sorterat efter datum
2019-08-06
  M
  Maxen1(2 omdömen)
  Bra stol i sig, dock inte lätt att luta under färd samt att den lutar väldigt lite bakåt, tre lägen känns som en lögn när man provar dem, vilket gör att barnet ändå sitter rakt och huvudet tippar fram, samt att nackstödet är svårt att justera. Tar också otroligt mycket plats i bilen.
  2018-09-24
   j
   johansandberg19(1 omdöme)
   Mycket nöjd över vårt köp av denna bilbarnstol. Känns mycket lyxigare, bekvämare och säkrare än de övriga produkterna vi testade.
   2017-07-26
    KennyStarfighter(100 omdömen)
    Säkert jätte-säker i tester. Verkligheten har ett annat problem. För den vinner tester, men ungen sitter för rakt upp och böjt med huvudet framåt så när han sover tippar huvudet ner mot bröstet och han kväver nästan sig själv. I händelse av tvärstopp slungas huvudet bakåt och ungen får en whiplash. Så i verkligheten när barn sover i bilen, katastrof. Inte så nöjd. För lite stöd bakom axlar/rygg, för mycket uppe mot huvudet.. Har ändå en extra filt för att räta upp stolen i vår Audi A6a. Annars hade han aldrig kunnat sova i bilen...
    2017-07-17
    Redigerades 2017-07-18
     g
     gramo(65 omdömen)
     Bra stol, önska den hade ett tillstånd EASA för... in Aircraft" (TÜV Doc.: TÜV/958-01/2001), kan man ha på flyget på semestern. Fungerar ej i US, måste ha FAA aprovd för att ha i bilen!?
     2016-12-30
      D
      DChristian(1 omdöme)
      Fungerar utmärkt till Volkswagen Tiguan. Vi har provat att ha den monterad både fram och bak och i inget av fallen tar den plats från den framför/bakom.
      Sida 1