Leatherman Juice S2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Leatherman Multiverktyg (57)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Perfekt EDC-multiverktyg.
  Liten nog att ha i fickan så att den inte märks av eller är i vägen även i de minsta av fickor.
  Väldigt hög precision i tillverkningen av detta verktyg och kvaliteten märks tydligt. Leatherman sätter även en 25 års garanti på alla sina produkter så går verktyget sönder är det bara att skicka in och få det lagat.
  I den här kategorin av multiverktyg är leatherman juice S2 oslagbar, i denna lilla förpackning har de lyckats klämma in en mycket gedigen tång som kan konkurrera med betydligt större multiverktyg. Men vill man ha mer kapacitet kan det vara intressant att titta på leatherman wave, eller charge som har fler verktyg och bättre material (charge), men då går man upp i en annan storleksklass så det kan vara svårt att gå runt med i fickan.
  Stålet som används till verktygen är 420HC vilket innebär att det är ett medelhårt stål som duger gott till dess tänkta användningsområde. Kniven som är 6,6 cm lång håller eggen väl men du kommer behöva slipa den efter en tids användning, det är enkelt att slipa pga stålets mjukhet och det är lätt att få till en rakbladsvass egg.
  Saxen är väl det enda jag kan klaga lite på (där av 9/10 poäng). Spetsen på saxen på mitt exemplar går inte ända ihop, det sakans någon tiondels mm och det kan därför vara svårt att göra detalj arbeten. Jag tror att detta är en liten miss på mitt exemplar då jag inte sett någon annan recensent påpeka detta.
  Utöver tång, sax och kniv finns även en philipsskruvmejsel, tre flata skruvmejslar och en kapsylöppnare.
  Jag rekommenderar starkt detta multiverktyg till alla som vill ha stor kapacitet i en liten förpackning, jag kan garantera att du inte kommer bli missnöjd med en juice S2.