WD Elements Portable USB 3.0 1TB

WD Elements Portable USB 3.0 1TB

 • Pris/TB: 553 kr/TB
 • Lagringskapacitet: 1 TB
 • Formfaktor: 2.5 tum
Jämför pris på alla WD Externa hårddiskar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

WD Elements Portable USB 3.0 1TB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Pris/TB: 553 kr/TB
 • Lagringskapacitet: 1 TB
 • Formfaktor: 2.5 tum

2.4 av 5 stjärnor

Baserat på 7 omdömen

Sorterat efter datum
2018-12-05
  Goatmeal(19 omdömen)
  Har haft min i 5-6 år och den funkar fortfarande utan knussel. Men vis av erfarenhet har jag varit försiktig med den, varit noga med att inte bryta i kontakten och aldrig tappat eller stött den. Känns möjligen lite plastig i höljet men är ändå nöjd på alla sätt, bra bang for the buck, skulle (och överväger) att köpa en till.
  2018-09-06
   A
   Abdennour(1 omdöme)
   Usel
   2016-02-06
    a
    aik_putte(15 omdömen)
    Sämsta skiten! Då och då försvann den från Utforskaren så jag behövde koppla ur och koppla in USB. Nu efter 2,5 år så tvärdog den helt plötsligt efter att jag kopierat in filer till den. Den försvann från Utforskaren och fick fel i systemet samt att den bara står och klickar hela tiden. Köp inte!
    2014-11-26
     n
     nugator(3 omdömen)
     Har haft två, båda är idag trasiga. Den första dog efter knappt något som helst användande efter ett år. Jag fick då en likadan som kompensation av WD. Nu gick den sönder efter ca 2 år av väldigt begränsat användande.
     2014-07-31
      b
      bash(61 omdömen)
      Har haft denna i ett år nu. Den stendog med pipande ljud härom veckan. Tyvärr hade jag många bilder och filmer på barnen enbart på denna, pga att windows lade ner på datorn och Asus raderade dessa... Jag var relativt nöjd med hårddisken fram till att den gick sönder. Liten och bra. Nu är räkningen uppe i 8.000 kr för att rädda datan. Problemet med Wester Digital är att de krypterar all data på diskarna och lägger krypteringsnycklarna på skivorna. Underbart med tanke på att skivorna blivit skadade när läsarmarna (och huvudena) fått kontakt med skivorna. Riktigt, riktigt idiotisk design och det är samma på alla Western Digitals diskar. Kommer aldrig köpa dessa igen. Fundera flera gånger innan ni köper WD. Är sektorerna på varje disk med nycklarna skadade så har man krypterad data som därmed är värdelös... Kul!
      Sida 1