Bosch GSR 12V-15 (2x1,5Ah)

Bosch GSR 12V-15 (2x1,5Ah)

 • Medföljande batterier: 2
 • Kraftkälla: Batteri
 • Skruvfunktion
Jämför pris på alla Bosch Borrmaskiner & skruvdragare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Bosch

Bosch GSR 12V-15 (2x1,5Ah)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Medföljande batterier: 2
 • Kraftkälla: Batteri
 • Skruvfunktion
Bosch

4.6 av 5 stjärnor

Baserat på 27 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-18
  j
  joakimbacklund74(1 omdöme)
  Suverän skruvdragare, så skön att jobba med.
  2019-07-09
   E
   Epple(12 omdömen)
   Inte helt rak och första motorn höll dryga 2 år. Jag är simpel hobbyfixare
   2019-02-24
    M
    Martincx(4 omdömen)
    Den bästa skruvdragaren och batteridriven borrmaskin som jag har använt och känner till på marknaden. Kvalitetskänsla rakt igenom och med 2 medföljande batterier + laddare är otroligt bra värde för pengarna. Det finns en anledning att det står professional på ena sidan... Den har väldigt bra vridmoment samt stoppfunktion (Dvs stannar direkt från max rpm till 0). Även bra och konsistent reglage på max vridmoment som du vill ha.... Vid användning som skruvdragare så räcker ett batteri lätt en hel dag när det är "vanliga" skruvar tex genom trä som inte kräver väldigt högt vridmoment. Som borrmaskin har jag enbart använt den med metallborr och kretskortsborr och i läge 2 har man precis rätt RPM range för små borr... Jag använder och köpte den primärt som skruvdragare och där den kompakta storleken ibland är ett måste men alltid att föredra givetvis. Du slipper även den förlegade otympliga batteriboxen under handtaget. Laddar snabbt så med två batterier och laddstation som kombinerat kostar mer än maskinen så är det en kanonaffär att köpa den här som ett kit med 2 batterier plus laddstation. Kommer att hålla minst lika länge som den dyraste skruvdragaren du kan köpa... Men för tyngre jobb, tex 10mm hål genom armerad hårdbetong så får man självklart ha en helt annan större maskin designad för det ändamålet och där min borrhammare också från bosh professional serien fungerar extremt bra. (BOSCH PROFESSIONAL GBH 2-28F)
    2018-02-02
    Redigerades 2019-01-01
     C
     Cocorocko(57 omdömen)
     Väldigt bra och prisvärd. Motsvarar maskiner i högre prisklasser för proffs. Något tung för hobby arbeten men perfekt för hemma fix.
     2018-09-06
      FlatOskar(19 omdömen)
      Otrolig maskin, med fantastisk kvalitetskänsla. Mycket stark och lätthanterlig. Batterierna laddar snabbt, och räcker länge. Enda jag saknar är någon spärr mot att ändra riktning, när man jobbar kommer man lätt åt revers, å andra sidan lätt att pilla tillbaka. Köptes på grund av att jag inte ville ha en klumpigt fyrkantig kloss till batteri längst ned på handtaget. Denna fungerar mycket bra, och man undrar varför det inte finns fler smidiga kvalitetsmaskiner med samma uppbyggnad. Helt övertygad att köpa denna var när jag såg en person borra igenom 3 dm betong med en sådan här maskin, nej ingen hammarfunktion, men igenom kom den, och brann inte upp. Rekommenderas!
      Sida 1