Microsoft Office 365 Home Sve

Microsoft Office 365 Home Sve

(10)
3.6(10 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Abonnemang
  • Svenska
  • Presentation, Kalkyl, Ordbehandling …
  • PC, Mac
  • Licenstyp: Abonnemang
  • Språk: Svenska
  • Typ av program: Presentation, Kalkyl, Ordbehandling, Anteckningsbok, Kommunikation
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

3.6 av 5 stjärnor

Baserat på 10 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-06
B
Bjurran(14 omdömen)
Har använt denna prenumerationen i flera år och delar denna licens med både familj och vänner. Numera gäller licensen för totalt 6 personer och inte 5 som det var tidigare. Detta gäller oavsett vad det står för antal användare på licensens förpackning. Denna produkt är helt klart värd att ha en prisbevakning på så att man kan passa på att köpa hem nästkommande års licens när priset är billigare. Ibland kan man få dem för runt 500 kr eller billigare. Att det ingår 1 TB molnlagring per användare gör att jag nu betalar mindre med denna lagring än vad det kostade per år tidigare att hålla liv i min egna server. Att man dessutom vet att man alltid har senaste versionen av programmen är riktigt bra.
2016-10-20
l
larswik(79 omdömen)
Office 365 Home (Premium) Tyckte först det kändes dyrt. Men utslaget på familjens maskiner, samt funnet till bra pris, så kostar det inte ens 2kr dagen. Kändes som natt och dag mot min version 2010pro Startar snabbt och interaktionen är både snygg och smidig. Dumt att tveka utan köp!
2016-07-29
O
Overactive(22 omdömen)
Sitter alltså på en stationär dator med 4-kärning processor (i5-4670k) och samtliga program men framför allt Outlook laggar som FAN. Tar alltid minst en sekund att öppna ett mail / byta inkorg. Måste vara den segaste mailklienten jag någonsin provat. Att göra något i något av dessa program är som att vada genom sirap. Bara en så enkel sak som att flytta mitt excel-fönster från min ena skärm till den andra släpar.
2015-12-31
E
Elkillen5(15 omdömen)
Smidigt system för att se till att jag alltid har senaste versionen tack vare prenumerations tjänsten. Mycket bra sökfunktioner Snygg upphottad layout jämfört med 2010 versionen
2013-12-03
Redigerades 2014-10-06
o
oijmark(28 omdömen)
Utmärkt prisvärt kontorsprogram (hela sviten), som kan installeras på 5 datorer (Även på Mac) och 5 mobila enheter. Och nu äntligen på iPad! Priset är äntligen så attraktiv att man gärna köper denna prenumeration. Bravo Microsoft! Paketet uppdateras, lätt att installera från nätet. Dock hade jag ett OCR-program, Fine Reader på en dator som inte är kompatibelt med Officepaketet. Efter bra support fick jag beskedet att detta program måste avinstalleras för att Office-paketet skulle fungera. Samtliga användare kan få helt egna moln på 1 Terra! Generöst!
Sida 1