Soehnle Page Evolution

Soehnle Page Evolution

  • Max vikt: 5 kg
  • Typ av våg: Digital
  • Färg/material: Vit, Rostfri/krom, Svart, Silver, Grå/Antracit, Röd, Glas
Rank 22 i Köksvåg
Jämför pris på alla Soehnle Köksvåg
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Soehnle Page Evolution

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Max vikt: 5 kg
  • Typ av våg: Digital
  • Färg/material: Vit, Rostfri/krom, Svart, Silver, Grå/Antracit, Röd, Glas

1.8 av 5 stjärnor

Baserat på 4 omdömen

Sorterat efter datum
2018-05-06
f
farbrorKurt(10 omdömen)
ibland tickar vikten upp med ungefär 1g / s. Opålitlig. En stjärna för att den är opålitlig men fin att titta på
2015-10-22
Redigerades 2017-04-13
P
Paradiddle(17 omdömen)
Uppdatering: nu har även jag fått problemet som recensenten nedan upplever. Provat med nytt batteri men samma fel. Känns som att det mest förekommer vid större vikter, små runt 30g är ok men kommer man upp mot 500g går det utför. Bytte till Beurer KS51 och kan inte vara mer nöjd. ----- Gör precis allt den ska göra. Ser även riktigt snygg ut vilket den också fått pris för. Kanske kan låta som en lite märklig beskrivning av en köksvåg men den andas verkligen kvalité rakt igenom. Har tidigare haft en billig köksvåg som började krångla efter ca ett år så det är helt klart värt att lägga till ett par kronor och köpa nåt som håller. Rekommenderas.
2016-10-25
Redigerades 2016-10-26
kenwin67(9 omdömen)
Skit våg! Klassiskt exempel på yta och inget innehåll. Tidigare recensioner måste vara folk som inte testat noggrannheten. Lade en Lumia 950 XL som ska väga 165 gram. Visade 143g mitt på vågen. Flyttade den 2 cm och då blev det 131g. Flyttade mobilen 5 cm mot displayen, då blev det 151g. Tarerade vågen till 0g mellan varje vägning och fick samma resultat igen. Satte ett deciliter mått och fyllde upp. 70 ml! WTF... Nä, om jag inte fick ett måndagsexemplar så är detta skit och då spelar det ingen roll om den är snygg och slimmad med red dot designpris, stay away! Jag lämnar tillbaka den bums! Update! Blev en Beurer KS51. Funkar stabilt och ger korrekt värden på grammet när, oavsett var jag placerar på ytan. Så ska det se ut :)
2013-02-17
b
blahblah(37 omdömen)
Liten, lättanvänd och stilren våg som gör precis vad den ska. Välbyggd utifrån det jag kan se och har inte mycket på undersidan som kan släppa in vatten eller smuts. Enkelt att ställa om mellan olika enheter vilket är bra när man följer olika recept. Kollade runt noga före och detta var klart bästa köp till rimlig peng.