Epson WorkForce WF-2010W

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Epson Bläckstråleskrivare (78)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  Krånglig installation. Skulle haft linuxstöd men det visade sig vara mer komplicerat att ordna till än vad man skulle kunna tro. Utskriftskvaliteten är väl godkänd men inte mer.

  Enda som håller upp betyget är det billiga priset egentligen. Helt ok för mig som bara skriver ut enstaka dokument och nån bild då och då.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fungerar bra, dock bör man göra en del inställningar för att få till bra utskrifter.
  Från start så skriver den ut på tok för mörkt, man bör ha som regel att ändra upp ljusnivån till +4 för att efterlikna det som visas på skärmen. Även färgerna kan vara på tok fel utan lite justeringar, men med lite pill går det att ordna till.
  Den största nackdelen är att hjulen som matar fram pappret ligger väldigt tight mot golvet så det blir små små ränder i pappret av tänderna som för fram pappret, det är knappt synligt men det syns om man tittar noga, så ska det naturligtvis ej vara egentligen. Skrivaren fungerar med pirat-bläck, således är den ganska prisvärd då man kan få¨tre uppsättningar patroner för strax under hundralappen.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Skrivare med god utskriftskvalitet för det låga priset samt relativt låga priser på bläckpatroner. Wifi fungerar bra till dator men verkar inte fungera med mobila enheter, dock är det inte allt för ofta jag har behov av sådana utskrifter, det är också det enda som drar ner betyget något. En bättre skrivare för 200kr (som jag köpte den för vid ett reatillfälle) är svårt att hitta!
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket krånglig att installera. Ingen USB-sladd medföljer. Google Translate-kvalitet på de svenska instruktionerna.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Skrivaren är inte kompertibel men android eller ios (ipad). Detta står ingenstans på kartongen vid köp. Riktigt dåligt Epson!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska dålig
  7 mån sedan
  Svår att installera (Windows 10). Det följde inte någon USB-kabel, typ A-B som skrivare kan behöva. Lyckligtvis hade jag en kabel från tidigare. Tveka inte att köpa den här skrivaren om du inte är lite "data-nerd" och inte ger dig det så snabbt.