Braun Silk-épil 3-170 Legs & Body

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Braun Ladyshave & epilator (56)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  3 dagar sedan
  Jag har delagit som testpilot genom Smartson och fått köpa produkten till ett reducerat pris. Jag är nöjd med epilatorn som tog bort väldigt korta hårstrån på benen. Lampan den har gör att man ser bra och jag tycker att den lämnade en slät hy efteråt. För att komma åt alla hårtstrån får man ibland köra från olika håll men upplever den som effektiv och det gör inte ont.
 • Knappt godkänd
  6 dagar sedan
  Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och fått köpt produkten till reducerat pris. Jag är tyvärr inte särskilt imponerad. Gjorde inte alls särskilt ont att använda den vilket är ett stort plus. Var också lätta instruktioner och lätt att använda. Bra längd på sladden.
  Men har teatat med tre olika längder på håret och tycker att man fr ta flera flera ggr på samma ställe och ändå får man inte bort alla strån. Kändes strävt efteråt så även fall jag har använt skrubb efter som rekommendationen så var jag tvungen att använda rakhyvel efteråt för att få ett resultat jag är nöjd med. Resultatet håller dock någon dag längre vilket är skönt men går snabbare och lättare att bara använda hyvel.
 • Mycket bra
  15 dagar sedan
  Uppdaterat: 8 dagar sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Har aldrig använt epilator tidigare och är förvånad över hur bra det funkar. Liten och smidig att hantera, hade varit bättre om den gått att ladda upp, nu gäller det att hålla koll på sladd samtidigt som man använder produkten. Får dra den fram och tillbaka för att allt hår ska försvinna. Vilket jag blev lite förvånad över, trodde kanske att utvecklingen kommit lite längre. Gjorde förvånansvärt lite ont, tyckte att det var helt ok. Håren är borta och det ska bli lite kul att se hur lång tid det tar innan det är dags igen!
 • Bra
  8 dagar sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris”.​​
  Det är första gången jag använde en epilator. Och det gjorde inte så ont som jag trodde att den skulle göra. Dock tycker jag att den missar liiiiite hår när man använder ”massage munstycket” på. Men när man tar bort den så funkar den kanon. Kan rekommendera den.
 • Ganska bra
  8 dagar sedan
  Har deltagit som testpilot via smartson.
  Det var första gången jag provade en epilator och tyckte det kändes okej. Det gjorde inte så ont men jag tycker inte den får med alla hår. Tror kanske rakhyvel funkar bättre för mig..
 • Bra
  8 dagar sedan
  Har deltagit som testpilot via Smartson och fått köpa produkten till ett reducerat pris.
  Gjorde mycket mindre ont, än tidigare version av epilator jag använt. Bra med ljus, som kändes onödigt innan jag testat. Tog bort håren något sämre än vad jag är van vid, så tog lite längre tid eftersom man fick ta flera gånger på samma ställe. Kanske det blir bättre när jag vant mig vid denna modell. Overall nöjd, så skulle rekommendera den
 • Bra
  8 dagar sedan
  Jag har deltagit s5om testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris.
  Jag är kanon nöjd med denna produkt då men som sagt ont det gör det så inget om man är känslig.
 • Bra
  13 dagar sedan
  Har deltagit som testpilot via Smartson och fått köpa produkten till ett reducerat pris.
  Har använt epilator förut, så jag var lite besviken. Tyckte den lätt högt och man fick ta om på samma ställen många gånger för att få bort alla hår. Lite minus för att den inte är uppladdningsbar men plus för lång sladd.
  Plus också för lampan och att den är liten och smidig och du kommer åt ganska bra överallt.
  En bra och prisvärd epilator.
 • Acceptabel
  15 dagar sedan
  Uppdaterat: 15 dagar sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris.
  Jag har använt epilator i många år och tycker inte att denna var någon hit. Den är prisvärd men inte så bra som man skulle önska. Man får dra fram och tillbaka många gånger på samma ställe. Lampan var ett bra tillbehör men massagefunktionen klarar jag mig utan (funderar på att plocka bort den). Den består av hårda, spetsiga pärlor på rad som mest gör ont tycker jag. Man fick med en liten borste men ingen förvaringspåse, vilket jag inte heller gillade.
 • Bra
  16 dagar sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris.
  Jag har använt epilator i många år så har svårt att bedöma om massagefunktionen verkligen tillför nåt, men kanske att den ger viss distraktion mot obehaget.
  Det jag gillade bäst med epilatorn var lampan, som hjälper en att se håren bättre.
  Så överlag är jag nöjd med produkten.
 • Bra
  22 dagar sedan
  Uppdaterat: 22 dagar sedan
  Låter väldigt illa, dock stör det inte mig.
  Är bunden till sladd vid användning vilket jag tycker är superjobbigt.
  Gör ont - men de får man räkna med.
  Epilatorn utför syftet och resultatet blir utmärkt!

  Testar denna produkt som testpilot för Smartson.
 • Bra
  26 dagar sedan
  Jag har använt epilator i många år, nu fick jag chansen att testa denna 3170 från Braun och gillar den verkligen. Den har små upphöjningar på baksidan för bättre grepp, den har en lampa på framsidan som gör att man kan använda den i all slags belysning eftersom man då ser varje hårstrå. Massagehuvudet är perfekt om man är ny användare av epilator då den tar bort en del av smärtan.
  En härligt liten epilator som är lika perfekt i resväskan som hemma.
 • Ganska bra
  27 dagar sedan
  Testat denna product genom Smartson. Prisvärd liten och smidig epilator med massagerullar inbyggda. Även inbyggd lampa som lyser och synliggör små hårstrån, bra tycker jag. Dock tar den inte så bra som jag önskar, man får köra flera gånger på samma ställe och hålla på länge innan alla hårstrån rycks med vilket drar ner betyget.
 • Bra
  27 dagar sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris.
  Jag tycker att den fungera bra, den är liten och smidig. Enkel att ta med sig på t.ex. resa, däremot hade den varit ännu smidigare om den var uppladdningsbar.
 • Mycket bra
  28 dagar sedan
  Imponerad av kvaliten med tanke på det bra priset. Skulle rekommendera den för nybörjare och de som inte stör sig på att den har sladd. Fick min billigt via Smartson.
 • Acceptabel
  28 dagar sedan
  Jag har testat denna epilator i samarbete med Smartson. Det är en ok epilator med tanke på det låga priset. Det gjorde inte så ont som jag väntat mig. Däremot tog det lång tid att epilera, sladden var lite jobbig och den lät väldigt högt!
 • Knappt godkänd
  28 dagar sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris.
  Jag har akdrig tidigare använt Epilator och hade höga förväntningar. Dessa blev dock inte infriade eftersom man fick använda den flera gånger på samma ställe för att få bort hären. Tyckte även att den lät mycket, dock ett plus för lampan.
 • Bra
  1 månad sedan
  Prisvärd epilator, när man väl kommit på tekniken. Gör inte ont.
  Lite minus för hög ljudnivå.
 • Usel
  1 månad sedan
  Den här höll inte vad den lovade. Epileringen fungerade dåligt- det var rejält svårt att få bort håren- och nej- de var inte för långa. Den tog bara inte. Maskinen lät också riktigt illa- nästan så jag undrar om jag fått ett måndagsexemplar.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  En bra epilator med lampa vilket var super! Dock tycker jag att man fick dra många gånger för att få bort allt hår. vilket drar ner på betyget
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Funkar bra, lätt att använda. Bra med lång sladd. Ganska effektiv men hade svårt att få bort de allra kortaste hårstrån.
 • Acceptabel
  1 månad sedan
  Bra epilator, men lägre betyg då den behöver en sladd för stt användas vilket gör det omöjligt att används den i badrum eller dusch.