Everki Titan 18.4" (EKP120)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Everki Ryggsäckar (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Införskaffade en släpbar XMG 17,3" (Clevo) och behövde en ny ryggsäck som skulle ta mer än bara datorn, nätagg och tillbehör. Sökte något som även rymde böcker, kläder och matlådor, allt på samma gång. Den här ryggsäcken fixar det lätt!

  Det finns gott om fickor och hela ryggsäcken är väl genomtänkt. Mycket hög kvalitetskänsla genom hela ryggsäcken, med allt ifrån dragkedjorna till materialet av sjävla fickan som datorn ligger i. Fick även testa regnskyddet häromdagen (regn i februari i Luleå?) och det fungerade bra!

  Beställde direkt från Everki.com, tog 5 dagar (från Taiwan) sen kom posten med det till dörren. Landade på ca 1450:- inkl. frakt. Mycket nöjd med deras bemötande och frakttiden var över förväntan. Svarar även snabbt på mail.

  Tvekade lite innan pga. priset och tänkte ta en ryggsäck i i en mycket lägre prisklass. Idag ångrar jag mig inte en sekund. Kvalitén är underbar, den är mycket väl planerad och den har otroligt gott om plats.

  Är ni osäkra finns det några recensioner på Youtube av den, även om jag inte tycker den gör sig rättvis i dom, men man får en bättre överblick av den.

  10/10 munkar!