Wilfa WAS-623 BELL

Wilfa WAS-623 BELL

 • Antal våfflor: 1 st
 • Mönster: Hjärtformat
 • Effekt: 1400 W
Rank 1 i Våffeljärn
Jämför pris på alla Wilfa Våffeljärn
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Wilfa WAS-623 BELL

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Antal våfflor: 1 st
 • Mönster: Hjärtformat
 • Effekt: 1400 W

4.1 av 5 stjärnor

Baserat på 10 omdömen

Sorterat efter datum
2018-04-20
  U
  Unregistered43750(13 omdömen)
  Jättebra. Stora och frasiga våfflor
  2018-04-09
   a
   arrak(1 omdöme)
   Bra storlek på våfflan med sex hjärtan vilket är litet större än vanlig storlek. Gräddar perfekt jämnt och bra. Om man använder den medföljande sleven fyller smeten ut i våffeljärnet så att man slipper överrinning som nästan alltid inträffar med andra järn. Väldigt bra med en timer som signalerar när våfflan är klar.
   2017-02-17
   Redigerades 2017-03-30
    tippxxx(54 omdömen)
    Ok, det här är bra! Varför? *Gräddar jämnt och ordentligt på båda sidor av våfflan. *Sex-bitars våfflor, går att vika på mitten till skillnad på fembitars. *Snabbt (hög effekt, 1400W) *Ljudsignalen som jag trodde skulle vara störande är rätt diskret och gör det smidigt om man måste lämna järnet medan man gräddar. *Sleven, perfekt dosering *Gedigen konstruktion Enda minus, och ganska litet sådant: - Kort sladd, minskar placeringsmöjligheterna Övrigt Tredje våffeljärnet jag köper inom ett par år. Äntligen nöjd! Senast köpte jag ett Elektroluxjärn (har recenserat det med) som var fruktansvärt dåligt trots saftigt pris.
    2016-11-21
     h
     hundkex(8 omdömen)
     Använt detta våffeljärn var och varannan vecka senaste 10 åren (nåja, 2007) och det fungerar fortfarande strålande. Skriver denna recension efter att ha gett bort ett annat märke i present, med mindre lyckat resultat... + Stora våfflor - en enkel sats räcker bara till 2-4 våfflor. + Beläggningen har hållit i alla år. Glutenfria våfflor (Finax mjölmix) kräver dock smörjning i mitten för att våfflorna inte ska fastna. ~ Det är bra med en termostat, men det är egentligen bara översta två lägena som gäller, ifall man vill ha genomgräddade våfflor. Detta gäller både för vanliga våfflor och glutenfria. ~ Järnet har en inkörningsperiod innan det gräddar jämnt. Första 10-15 omgångarna hade yttre delarna knappt fått färg när mitten var klar. Inte ett problem längre. - Stekoset läcker in i våffeljärnet, vilket gör det delvis svårt att rengöra. Ingen bakterierisk, men det är ändå lite ofräscht i längden. Jag har inte upplevt några problem att handskas med våffeljärnet p.g.a. oset, dock.
     2016-02-13
      A
      Anders186(5 omdömen)
      Precis vad man vill ha av ett riktigt bra våffeljärn. Ha tidigare provat billigare alternativ med stor besvikelse. + Rejäla och jämnt gräddade våfflor, utan att behöva köra på max värme. + Bra beläggning. Våfflan släpper utan problem. + Bra och välavvägd ljudsignal. - Inget ännu.
      Sida 1