SteelSeries 5Hv2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla SteelSeries Hörlurar (29)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.78)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  2 år sedan
  Har haft dessa i ett par år, inte så mycket att jämföra med så tycker ljudet var väldigt bra.
  Dock har volymkontrollen, som andra också påpekar, fungerat dåligt på senaste tiden. Nu fungerar den inte alls och inget ljud kommer :( även plasten i de rörliga delarna har börjat gå sönder.
  Jag anväder det dock extremt mycket varje dag.
  Så har du tänkt att du ska ha det länge köp inte detta.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  + Mikrofon som man kan "fälla in"
  + Volymkontroll på sladden
  + Mycket sköna att ha på, även om man sitter flera timmar i sträck
  + Stabil kvalité (har haft mitt i 2-3 år och det duger fortfarande)

  - Kanske inte världens bästa ljudåtergivning. Som någon annan skrev - "lite burkigt"
  (men duger bra för att gamea med)
  - Något dåligt ljudupptag på micken, så man får dra upp inspelningsvolym och boost ordentligt.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Riktigt bra headset! Du kan sitta i flera timmar utan att du får ont i öronen.
  En dålig grej med headsettet är att det tjuter med diskant, för att fixa det måste du ha ett ljudkort med equalizer.

  + skönaste headsetet jag provat
  + bra ljud
  + micen går att dra ut och in från vänster hörlur.
  + ser snyggt ut

  - tjuter med diskant (om du inte har equalizer)
  - lite kort kabel och du måste använda förlängare (medföljer)
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Mycket bekväma (på riktigt, otroligt sköna)
  Mikrofonen tar upp mycket ljud

  Vill man ha mer bas så får man se till att ha ett ljudkort med equalizer. Hörlurarna kan spela mycket bas men gör inte det som standard.
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag använde detta headset i 3 månader utan några problem. Plötsligt slutade dock ljudet att fungera i ena hörluren. Fick ett nytt exemplar och samma sak hände med denna nu.

  I övrigt skulle jag säga att hörlurarna är hyfsat bra.
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har haft dem i cirka 1 år och det har varit ett okej headset och haft bra hållbarhet, utom att volym "scrollen" börjat bli kass och bryter för ena hörluren så jag måste ha den på vissa steg, och har varit bra i spel där man behöver veta var fienderna befinner sig.

  Men detta headset är inte så bra lämpat för musik och film då ljudet är som vissa sagt lite burkigt och har dålig bas (har integrerat ljudkort så kanske har med detta att göra).

  Men största problemet med dem är att folk i t.ex. Skype hör allt som händer i mina spel/filmer/musik och brukar gnälla om att jag inte ska köra med högtalare... problemet beror antagligen på att jag måste ha mic-boosten väldigt hög då micen är väldigt låg i default.
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Blir förvånad att många gett den dåligt betyg. Jag har haft min i snart över 6 månader vilket nästan är rekord för mig när det gäller headset för jag ligger i soffan och ser film och då pressas ena sidan mot kanten och i vanliga fall så ska headsetet vara sönder vid det här lagret.

  Men inte då, den levererar lika bra som när jag köpte den! Kan inget annat än att ge den bra betyg. Har dock aldrig använt mikrofonen för Laptopen jag sitter på har ej uttag för mic då den har inbygg mic. Så kan inte säga något om miccen.

  Mikrofonen har jag testat nu, får höra i skype att det hörs svagt.

  7/10. Allt funkar finemang förutom micen som är ganska svag.
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har haft 2 par. Det ena gick sönder efter 1 år och det andra har jag kvar. Använde det till musik/film/spel. Insåg ganska snart att detta var ett GAMING headset och inget musik headset men brydde mig inte så mycket till en början.
  Till spel fungerar det hur bra som helst. Speciellt CS där man lätt hör vad motståndaren befinner sig.
  Till film är det helt ok.
  Till musik är det inte bra. Många här tycker att den saknar bas. Jag kan hålla med om att basen kan uppfattas som tunn men framför allt saknas mellanregistret. Det märks tydligt att manliga röster är väldigt låga. Känns lite som att de befinner sig på läktaren istället för på scenen.
  Jag jämför med ett par AKG K530 samt AKG Q701.

  Komforten är dessa lurars stora fördel. De är de skönaste lurarna jag någonsin har haft på mig. Dels för att de är så lätta och dels för att kuddarna som omsluter öronen är så mjuka. Om man spelar under längre stunder så är komforten en viktig faktor man ska väga in då man köper ett par lurar eller i det här fallet ett headset.

  Micen är enligt vad jag fått höra av de jag skypat med väldigt bra. Har sett att folk skrivit att den tar upp allt ljud i hela huset. För mig är detta inte fallet. Har ni glömt att ställa in ljudkänsligheten samt micboost på skype?

  Kvaliten är inte den bästa. Mitt första par sprack där man ansluter bygeln. Har sett indikationer att det jag har nu börjat sprick det också. Jag har varit väldigt försiktig men det verkar vara en designmiss som, förr eller senare, kommer att resultera i att lurarna kommer att gå sönder. Om man har tur håller de över 1,5 år.

  Om man vill ha ett headset för att spela samt att man brukar sitta längre stunder kan jag rekommendera dessa. Om man vill använda dem till allt möjligt som att lyssna på musik eller kolla på film ska man välja något annat.
 • Acceptabel
  6 år sedan
  Till att börja med ska jag säga att jag endast haft dessa i ett par veckor, och kan således inte uttala mig om deras hållbarhet.

  I allmänhet är det ett rätt så trevligt headset vi har att göra med. Snygg design, smidigt att kunna plocka isär vid transport. Komforten är inget större fel på, de sitter skönt på huvudet och tygmaterialet som öronmuffarna är gjorda av är, om än lite styvare än jag skulle önska, i det stora hela behagligt. Mikrofonkonstruktionen är mycket smidig, och den ger ett klart ljud (dock lite lågt, men det löser man med mic boost) till folk jag pratar med i Skype & Teamspeak. Ljudkontrollen på sladden är smidig den med, om än något plastig. Också mycket trevligt att sladden är uppdelad i 1m + 2m förlängning så att folk med laptops (bl.a. jag) slipper ha en stor sladdhärva på skrivbordet.

  Så varför bara en 6:a?

  Det finns en sak jag inte tagit upp än - ljudet i själva headsetet. Vilket också tyvärr är dess största nackdel. Jag kom direkt från ett Siberia V2 och kan utan tvekan säga att de sistnämnda har betydligt naturligare och fylligare ljudbild. Hur mycket jag än equalizar kan jag inte dölja det burkiga, diskantdominerande ljudet som präglar dessa lurar. Det är mycket möjligt att Steelseries har gjort detta som ett medvetet val i ett försök att anpassa lurarna efter att höra saker såsom fotsteg & explosioner extra tydligt i spel, men det faller mig inte alls i smaken. Betyget sjunker därmed med 2-3 stjärnor.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Förstår inte kritiken dessa lurar fått av en del, förutom att kabeln börjat glappa efter ca 1,5 år(som dessutom kanske är mitt eget fel iom att jag inte varit så försiktig med kabeln) så tycker jag att 5H v2 är ganska felfria.

  Otroligt sköna, ett mycket rent och fint ljud, jag använder iofs inte lurarna till spel utan det blir musik, film och skype och till det har jag inget att klaga på på.

  Rekommenderas!
 • Dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Plastig med ett totalt värdelöst ljud, det låter burkigt med knappt ingen bas alls.

  har ägt den i snart 2 år, men började att glappa i volym-ratten som sitter på kabeln redan efter nån månad.

  Micken är å andra sidan ok.
  Och det är även komforten, den sitter skönt och klämmer inte, kuddarna som omsluter öronen är luftiga så det ej blir för varmt och tätt, men tyvärr så är dessa egenskaper en dålig tröst för att detta headset ska bli värt att köpa.
 • Dålig
  6 år sedan
  Sitter skönt men det är det enda som är bra. Jämför med andra lurar i samma prisklass och det är enormt stor skillnad till 5H's nackdel. Kass bas och låter otroligt burkiga. Micen är väl ok men det är överhörning till mina medspelare såt så jävulskt. Spelar man i lag med andra via t.ex skype är funkar inte dessa. Mina lagkompisar hör vad jag gör i spelet och allt omgivningsljud vilket är totalt kass.
  Kommer att ge bort mina lurar och satsa på en bordsmic och ett par bra stereo lurar. Ångrar mitt köp bittert!
 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  gillar ljudet & mikrofonen är bra, dock så är kvalitén inte vad man kan vänta sig för 500kr+ lurar. Direkt från fabrik är blir det obalans i ljudvolymen mellan lurarna när man ändrar volym i headsetet. Sen har sladden gått sönder inuti hörluren. Efter en öppning och omlödning höll den yttligare en månad, nu glappar den igen.
 • Dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Sköna lurar att ha på sig, mikrofonen har bra ljudkvalitet, ljudet är sisådär. Jag gillar inte den här "mer diskant mindre bas" för att höra steps i CS osv. Det ska vara äkta ljudkvalitet, så naturligt som möjligt.

  Dålig kvalitet på kabel också, kört över kabeln 10-20 gånger och nu funkar de inte alls.

  Inget för mig.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Haft min i över 3 år nu, funkar riktigt bra med bra ljud och mikrofon.
  Sitter skönt på huvudet, skulle jag klaga på nått så är det att plasten på sidorna, där kuddarna roterar runt, går lätt sönder.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  köpte nyss mitt andra par då mina första började glappa. De hade jag haft i snart 3 år. Enda felet är att plasten spricker och lossnar väldigt lätt på sidorna.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Letade efter prisvärda hörlurar.
  Mitt krav var komfort, en riktigt bra mic och riktigt bra ljud för runt 500 spänn.

  5H v2 är nog inte det ultimata valet på något sätt, men jag hittade inget bättre för pengarna.

  Ljudet i lurarna är huvudvärksframkallande (ja på riktigt..) DÅLIGT inom allt förutom gaming!! Har fått riktig jävla mycket tinnitus efter en dags användade.
  Efter pillande i equalizer så är det dock godkänt och nu kan man använda lurarna utan att få huvudvärk (dock är ljudet inte det bästa).

  Micen är den bästa jag ägt, men tyvärr så fångar den upp ALLT JÄVLA LJUD I HELA HUSET... Men den bas-brusar inget som alla mina andra micar gjort, dock svagt diskant-brus.

  Komforten är skön. Kopparna skaver inte och hela headsetet vilar på huvudet riktigt bra samt klämmer bra, men inte för hårt.
 • Bra
  7 år sedan
  Tycker desa är bra.. ljudet hade kunnat vara bättre. samt hållbarheten. dem är rörliga men det börjar bli sprickor nu. får se. blir nog inte sånna här om dessa pajjas.

  +skööna
  +ljudkontrollen på sladden
  +lätta att packa ihopa
  +man behöver inte hela 3 m.

  -ljudet
  -hållbarheten
  -plastiga
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Trevliga lurar, klart ljud. Passar bra vid spel. Bra mikrofon som man kan skjuta in.

  Ett plus är att man kan ta isär dem, vilket gör det lättare att packa med dem vid LAN etc.
 • Knappt godkänd
  8 år sedan
  Inte speciellt bra ljud och inte direkt hållbara. Dock är micken helt okej fast en från Siba för 60kr funkar lika bra. Bytte till Sennheiser HD 555 när dessa pajade och det var helt sjuk skillnad på ljudkvalitén.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Har använt det här i ett antal år nu och _aldrig_ haft några som helst problem med det, trots många LAN-partyn (då headsetet givetvis plockas isär och åker ner i väskan och allmänt får ta emot vissa mängder stryk). Istället för att ta upp alla fördelar vill jag nämna de tre nackdelar som drar ner betyget en aning:
  1. Priset. Produkten börjar få några år på nacken men kostar trots detta nästan lika mycket som när jag köpte det strax efter lanseringen.
  2. Diskant/Bas-förhållandet. För att få ut det riktigt bra ljudet i headsetet är man tyvärr tvungen att tweaka equalizern i datorn. Det är inget måste men ljudupplevelsen blir faktiskt mycket bättre (om man inte spelar just CS då headsetet presterar väldigt bra med fabriksinställningar).
  3. Skenan/bygeln är för känslig. Hänger man headsetet över nacken så sträcks det omedelbart ut till maxlängden, något som kan uppfattas som satans irriterande.
  Jag vill dock understryka att det - som framgår av tillverkare och beskrivning av headsetet - är just ett headset för gamers och INTE några hifi-lurar. Visst kan man köpa ett par hifi-lurar som levererar ett bättre tonomfång och i allmänhet bättre ljud för ungefär samma pengar men då blir man per automatik utan bland annat den smidiga micken och det superba fotstegsljudet.
 • Bra
  8 år sedan
  Väldigt sköna lurar, har haft dom nu i ungefär 2 månader och dom har aldrig krånglat, dessvärre så är det ingen bra bas i dom. Men annars tycker jag att lurarna är bra överlag.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Riktigt bra gaminghörlurar som funkar bra till musik när de är inspelade. Sitter grymt skönt runt öronen, bästa lurarna jag haft när det gäller komfort.
 • Usel
  8 år sedan
  ah fyfan säger jag bara, Jag brukar alltid vänta ett tag innan jag lägger omdöme angående elektriska prylar.

  Jag köpte dess 09-04-07, gick sönder 09-05-19.. ljudet i höger lur funkade inte när jag satt på mig dom en morgon.. fyfan säger jag..

  Jag har varit hur försiktig som helst, ALDRIG tappat dem eller ens lånat ut dom.

  ah det blir pengarna tillbaka och ett annat headset tack o hej.
 • Dålig
  8 år sedan
  Efter att ha läst vad alla tycker om olika Gaming headset så hittade jag aldrig något som alla var nöjda med som kostade runt 1000 Kr. Det närmaste jag kom var SteelSeries 5H v2 så jag köpte ett sådana.

  När jag kom hem med dem så jämförde jag dem med mina gamla hörlurar Koss UR-40 på mitt favorit spel World of Warcraft. Oj vilken skillnad. Det var som natt och dag. Men tyvärr till SteelSeries 5H v2 nackdel. SteelSeries 5H v2 har i stortsätt bara diskant. Inget mellanregister alls och mycket lite bas jämfört med Koss UR-40. Kom då ihåg att dessa Koss lurar är inte kända för någon extrem bas. De är mer kända för att ha ett ballanserat och naturligt ljud.

  Efter att ha jämfört SteelSeries 5H v2 och Koss UR-40 fram och tillbaka några minuter så bestämde jag mig att åka tillbaka till butiken och få pengarna tillbaks.

  Det är nog fortfarande så att SteelSeries 5H v2 är ett bra headset för dessa pengarna. Men vanliga hörlurar håller så mycket högre klass, så när man jämför så uppfattas de som rena skämtet. Jag prioriterar ljudet högst så jag köpte en lös mikrofonen till mina Koss UR-40. Det blev klart billigare och sanslöst mycket bättre ljud. Dubbla sladdar (hörlurar + mikrofon) får jag leva med tills det kommer ut konkurrenskraftiga headset till normala priser.

  Länk till omdömena på Koss UR-40: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=18739#rparams=
 • Perfekt
  8 år sedan
  Jag har haft mitt headset i några månader nu köpte det för 750kr men det var värt vart enda öre!!! grymt ljud! sitter väldigt skönt. på vissa headset kan man få ont runt öronen men det här sitter perfekt så man kan sitta flera timmar irad! enda minuset är att micken vrider sig så att de andra inte hör en så bra. men jag rekomenderar detta headset starkt!
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Mitt hår fastnar inte i den som den brukar göra i andra hörlurar.
  Ljudet låter asbra. Bra bas och tydlig diskant. fick en wow känsla när jag hörde hur tydligt ljud det var. Tycker vissa andra tillverkare överdriver basen.
  Medföljande förlängingssladd.
  Sladden i gjord i snygg textil.
  Stänger inte ute ljud från omgivningen, vilket är bra om man sitter på ett lan och vill höra vad de andra skriker runtom, dåligt om man vill vara ifred.
  Förpackningen super snygg.
  699kr på onoff betala jag, lite väl dyrt. Mikrofonen är utdragbar. går att ta isär och förflytta. är en portabel produkt. känns skönt mot öronen, tyg kuddade. sitter bra på huvudet, en ganska lätt, kuddad på huvudet också. inte prövat andrar hörlurar och är inte en ljudkännare hade dock en iriver förut. fjärrkontroll med clip, volymcontroll och off low high switch för mikrofonen.

  mikrofonen är dock inte alls tillräckligt känslig. måste sätta switchen på high för att höras något. jag skulle kunna sätta den på low och sätta på vistas microphoneboost men den ger tyvärr asmycket brus i bakgrunden, kan vara lite fel på mitt ljudkort, verkar vara så för laptops med integrerat ljudkort. blev tvungen att lämna tillbaka den för just det här, ska pröva ett USB headset istället.
 • Ganska bra
  9 år sedan
  jag tycker detta headser är suveränt och god kavalite.
  jag var först lite emot steel eftersom 5H första versionen återkallades ca 20 000 exemplar men dom har garanterat fixat alla dom problemen.
  innan jag skaffa det här headsetet hade jag läst mkt omdömen och jag tycker värkligen inte många stämmer.
  jag prövade 5Hv2 på ett datacafe och ville direkt ha dom.
  +man kan förlänga sladden med 2m (följer med)
  +infällbar mic, väldigt behändigt
  +ihoptagbart i 3 delar bra om man ska transportera.
  +mute funktinon till micen på sladden.
  +sladden är täckt i typ tyg så det håller bra.
  - har inte kommit på ngt
  kanske priset men annars ett suveränt headset till gamers :):)

  detta skriver jag 12 dagar efter första...
  nu när jag har användt 5Hv2 ett tag så tkr ja att dom levererar ljud,prestanda och komfort
  men nu har jag märkt en nackdel.
  miccen blev dålig och mina kompisar i vent hörde mej nästan inte när ja snakka :(
  och ljudet blev brusigt och inte lika klart som det var först... men jag bytte de här mot sibiria och sibiria är snyggare, skönare och dens micc är mkt bättre... trode det här headsetet skulle vara mycket bättre men tyvärr inte :(
  annars är det bra och så men det kanske bara var mitt som inte va så bra aja cya
 • Perfekt
  9 år sedan
  Ett av dom skönare headseten jag har använt, slår ganska lätt "Siberia" både när det gäller komfort och ljud.
  dock är inte ljudet förstklasigt när det gäller musik, men det räcker allt till det jag använder dom till ( när det gäller spel är dom Suveräna och samma när det gäller film)
  när jag bara ska voice-chatta och lyssna på musik när jag surfar så är dom utmärkta,
  Och när det gäller komforten i övrigt har dom gott om plats till öronen och sitter inte löst eller hårt, perfekt alltså.
  En annan sak som jag gillar extremt mycket med dom här lurarna är att man kan fälla in micken som annars kan vara ivägen en del när man inte använder den.
 • Ganska dålig
  9 år sedan
  Sådant här fungerar ju som vanligt, konsumenter är nöjda med vad de råkar ha och sätter höga betyg tack vare det.

  En polare ville ha ett head-set för spelande och jag tipsade honom om Audio-Technica ATH-A500 som skall vara bra lurar för spelande, kostar 110 dollar från staterna. (Dyrare ATH-A900 är också ett alternativ.)
  Alternativ till dem hade varit typ Sennheisers HD555 som också är populära lurar och finns till vettiga priser här i sverige.
  Personligen hade jag varit nyfiken på att dra ett par Beyer-Dynamic DT770 pro, DT990 2005 eller DT880 ifrån tyskland istället.

  Hur som helst, när jag skulle köpa lurar själv kollade jag tyvärr inte runt lika mycket som jag gjorde efteråt, och därför har jag inga av ovanstående lurar utan ett par Alessandro MS-1 som är en lur tillverkad av Grado och någonting emellan deras SR80 och SR125 i ljud enligt de som kan sina grejer. Det är riktiga rövarpriser på Grado i Sverige men Alessandro säljer för 100 dollar inkl. frakt världen över. Jag bad dem dock aldrig skriva gift eller skriva ner värdet så jag åkte ju på tull på skiten såklart.

  Hur som helst, min polare lyssnade inte och köpte dessa lurar, jag var bort till honom och var nyfiken på att jämföra ljudet lite och vi växlade emellan lurarna och han fick lyssna på båda. Jag ville inte säga något men i mina öron var det stor skillnad, större än vad jag upplevde emellan mina Sennheiser Hd437 eller vad de hette som jag hade före Alessandrolurarna.

  Mina egna lurar skall ha något höjd bas tror jag, och annars ett väldigt rockigt "nära inpå"-ljud. Steelseries framhåller att de där lurarna är optimerade inom frekvenserna som är viktiga i spel för typ alarm, fotsteg osv, vilket mao lär betyda att de förvränger ljudet rejält.

  Ljudet låter typ tunt och plastigt eller hur jag skall förklara det i jämförelse. Typ kanske lite på samma sätt som en klockradio eller liten skithögtalare av något slag.

  Man får ju med en mic och den var han nöjd med för polaren hade sagt att den var bra och han kunde höra de andra människorna i studentkorridoren fast de befann sig i ett annat rum. Men är det verkligen sådan känslighet man vill ha? Man vill väl förstärka de höga ljuden och dämpa de som är rätt tysta så att den som skall lyssna på det inspelade slipper höra omgivningsljud, fläktar, tangentbordstryckningar osv och bara hör rösten när man väl säger något?

  Lurarna känns lätta och klämmer inte på ögonen vilket är ett plus, skålarna över öronen är dock formade efter dem och det går inte att vrida huvudbandet relativt kåporna så jag fick ha huvudbandet en bit bakom mitten på huvudet istället för hängandes rätt över det vilket kändes lite knepigt.

  Hur som helst är det väl ungefär vad jag hade förväntat mig att gamerheadsets. Mycket pengar för varumärket men utgivna av att företag som har gjort sitt namn genom att sälja musmattor och inte genom sitt hifikunnande. Jag skulle lita mycket mer på de gamla företagen som har gjort hifilurar under årtionden än någon som har slängt ihop en musmatta i stål och sedan har bett random kinesiskt företag slänga på deras logga på någon headset.

  Fungerar de bra i FPS? Ingen aning. Men som musiklurar kan du säkerligen få bättre för pengarna.

  Jag avråder även ifrån att köpa alla former av "surroundheadsets" med flera element, köp ett par bra stereolurar och använd de miljöskapande effekterna i spelen/ljudkortet istället. Vi har bara två öron och enda anledningen till att vi uppfattar att ljud kommer framifrån och bakifrån är för att det förvrängs, och denna förvrängning kan man ju återskapa i mjukvara istället.

  Så skippa dessa, köp ATH-A500, HD555 eller DT770 eller liknande om du har råd med det, eller kanske AKG k81 DJ som också skall vara en populär lur och som inte är så dyr, eller kanske tom Koss KSC-75 om du har en tight budget och så en lös mic.
  Jag har inte hört några av ovanstående lurar men de är grymt populära på head-fi, och folket där HAR hört många lurar.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Helt nöjd. Bra ljud, och god kvalité rakt genom. Rekommenderas varmt. Får inte sista stjärnan för priset.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Älskar ljudet i dem, sitter skönt också. Bra längd på kabeln.

  Enda minuset är att mikrofonen vrider sig gärna lite vilket som ger sämre ljuduppfång. Rätt så dyra men de är värda varenda krona!
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Väldigt bra hörlur, nackdelen är att den är rätt ömtålig, var varsam.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Mycket bra headset. Enda negativa jag kan finna är att förlängningen från lilla sladden till den längre inte ser så snygg ut. Borde varit svart istället för grön/rosa.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Köpte dessa av en slump. Det blev dessa för att dom såg sköna ut och tyckte det verkade smart med utdragbar mic, om man nu skulle ha dom med dig på stan :)
  Det första jag upptäckte va att sladen va tygklädd (trasslar mindre) och att det följde med en förlängningssladd (bra om normallängden inte räcker eller man vill ha dom till tv:n.

  Känslan:
  Dom sitter jätteskönt, även långa stunder och utan att tynga eller späna runt huvudet. Lurarna har en mycket bra kvalitetskänsla.

  Ljudet:
  Wow! Hade ju bara tänkt att spela spel med dessa, men nu använder jag dom hela tiden. Fungerar naturligtvis bra till spel, men fantstiskt bra till musik med. Bra bas och rent mellanregister och kristallklar diskant. Håller med tidigare resentioner om att dom behöver någon timmes inspelning. Lätt lite vassa i början. Man kan spela mycket högt utan att dom släppar efter eller distar om man nu uppskattar lite "tryck".

  På fjärkontrollen (som sitter på sladden) finns det ett metallclips till att sätta på den på kläderna, en volymkontroll, och en mic switch (av, low, high). Bra om man har olika chatprogram där micvolymen har olika volym. Sen är den liten och smidig, alltså ingen jätteful klump.

  Några minus kan jag inte komma på alls.
  Det är ett par Hifi lurar som låter kanon och som du kan spela dagarna långa utan att bli trött pga dom.

  Priset tycker jag är helt rätt.

  Köp!

  Mvh Micael
 • Perfekt
  10 år sedan
  hadde gamla 5H som hadde lite kortare mic. har haft lite olika lurar sen jag råkade ha sönder dom. men jag täkte att jag skulle köpa dessa goa lurar igen. trevligt ljud. sitterskönt även efter lång tids användanden. det som gjorde att jag först blev intreserad av dom va den innfällbra micken. helt underbar. behöver dock som tidigare sagt spelas in lite. men de lätt avklaratt..
 • Perfekt
  10 år sedan
  rekommenderas starkt!, sitter skönt även efter ett par timmars användande. perfekt ljud efter att ha spelat in dem. och den infällbara micken är lysande, även den två delade sladen är genialisk, bara att ta loss förlägningen och den är perfekt till mp3:n :) lysande helt enkelt!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Härliga lurar!
  Sitter skönt! Låter VÄLDIGT BRA! Bra bas och diskant. Bra upplösning. Bra mikrofon, som går att "gömma".
  Köpte lurarna lite i blindo men det är inget jag ångrar. Tvärtom!
  Blev skeptisk när jag lyssnade första gången på den. Spelade FPS skjutare och det lät fruktansvärt vasst och skrikigt! Men jag stog ut någon timme, sedan var jag på väg att läman tillbaka dom... Dagen efter gav jag dem en ny chans och lät dom ligga på inspelning under en dag ca. NU låter dom fantastiskt! Rekommenderas varmt!
  Har sett några professionella recensioner som verkligen sågat dessa lurar pga det vassa ljudet... men hav tålamod! Dom mjuknar efter några timmar! ;)
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Bra lurar! Sitter skönt på skallen (även efter flera timmars användning). Micken är lätt att justera och kan "gömmas" inne i en av kåporna. På sladden sitter en kontroll för volym samt "mute"-funktion till micken.

  Bra finess är att sladden är skarvad, så om ljudutgången sitter t.ex nära användaren slipper man två meter kabel nere vid fötterna (förlängningskabel följer med!).

  Kort o gott: Ett bra köp!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  7 år sedan
  Hörlurarna är i huvudsak öppna trots vad specifikationerna säger och förarna är väldigt mycket mindre än det yttre utseendet i hörsnäckan antyder.
  Även om det är unikt i att vara en förställning headset med en löstagbar kabel kvaliteten på själva headsetet lämnar mycket att önska och är trotsigt inte värt $ 150.