OBH Nordica 6795 First Kitchen

OBH Nordica 6795 First Kitchen

 • Effekt: 700 W
 • Färg/material: Svart, Grå/Antracit
 • Skålkapacitet: 3.5 liter
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

OBH Nordica 6795 First Kitchen

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Effekt: 700 W
 • Färg/material: Svart, Grå/Antracit
 • Skålkapacitet: 3.5 liter

1.6 av 5 stjärnor

Baserat på 9 omdömen

Sorterat efter datum
2019-02-22
Redigerades 2019-05-29
  p
  patrikpapelito(23 omdömen)
  Den första vi köpte gick sönder efter någon månad. Själva plastbehållaren sprack undertill. Vi fick en ny från butiken (Netonnet). Tre år senare gick plastbehållaren sönder igen, genom att låsmekanismen bröts av, vilket gjorde hela matberedaren obrukbar. Vi undvek ändå att köra tunga och hårda saker i den som deg och is, eftersom det inte kändes som att den är gjord för det. Hela maskinen är nästan undantagslöst tillverkad i plast. Sammantaget tycker jag att det är en helt okej maskin om man bara vill göra lättare arbeten i köket, inte vill betala tusenlappar och räknar med att den bara håller högst ett par år. Men egentligen tycker jag att kvaliteten är för dålig och att det är bättre att investera i en dyrare modell som håller längre. Positivt + Tar liten plats + Enkel att plocka isär och diska i diskmaskin + Smart förvaring av alla tillbehör undertill + Relativt billig Negativt - Tillverkad av plast, vilket inte håller i längden - Högljudd - Den fuskar ofta vid skivning och låter större bitar slinka igenom - Det samlas alltid omixat innehåll på botten av behållaren - Räkna inte med att den håller längre än ett par år
  2013-09-29
  Redigerades 2018-07-31
   G
   Grön49(120 omdömen)
   Maskinen krossade isen perfekt till drinken. Frugan gjorde pajdeg och strimlade grönsaker. Hon var mycket nöjd. Praktiskt med förvaring av rivskivor i den utdragbara lådan. Priset var ju relativt lågt så vi får väl se hur den håller ihop. Uppdatering: Efter ett drygt ett års användande är jag fortfarande mycket nöjd. Efter två år har inga problem uppstått. Maskinen används flera ggr/vecka. Efter tre år fungerar den fortfarande perfekt! Efter fyra år fungerar den fortfarande utan minsta problem!
   2017-04-14
    f
    farbrorKurt(10 omdömen)
    Min höll i 4 år, använde den flitigt. Så jag måste ge högsta betyg. Knivarna i mixern är fortfarande skarpa, tycker den fungerade kanon under hela dess. Det som hände var att plast gick sönder nertill på mixerkannan så att den löstagbara knivdelen inte sitter rätt längre, jag ska försöka köpa en ny sådan i första hand
    2017-04-02
     t
     tomson5(1 omdöme)
     Sämsta skit vi köpt.Slutade fungera första gången den användes. Manualen sa att det kan vara motorskyddet som löst och därför vänta 30 min för att återställas. Men den var lika död ändå.Köp inte!
     2016-09-04
     Redigerades 2016-09-29
      H
      Hoiafar(8 omdömen)
      Nytt omdöme: Den bara går sönder och går sönder hela tiden. Är inne på min andra nu som gått sönder efter bara 4 månader av användande. Kommer inte begära en ny när jag kontaktar försäljaren igen. Gamla omdöme: Man får vad man betalar för med denna. Har testat två stycken nu och båda har fungerat likadant. Den är högljudd och den är rätt kass på att slå sönder lite hårdare saker typ som förhårdnat bröd som man ska göra till ströbröd. Den är också rätt dålig när man bara ska göra små mängder av något t.ex. tahini för lite hummus för att bladet går inte riktigt ner hela vägen utan hänger en halvcentimeter ovanför botten. Den gör dock sitt jobb väl när det är större mängder och ännu bättre när det är lite vätskor inblandade. Skulle inte betala mer än 800 för den och rekommenderar satsa på något dyrare om du kan men om du inte är i köket så jättemycket eller inte har pengar till något dyrare så fungerar den.
      Sida 1