Kategorier
Prisjakt

Sonos Sub

Sonos Sub

  • Aktiv
  • Trådlös
  • Typ av lådkonstruktion: Basreflex
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sonos Sub

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.5 / 5
(20 omdömen)
5
(16)4
(3)3
(0)2
(0)1
(1)
Sorterat efter datum
J
JoakimBorg0

2 omdömen

5 år sedan*
Köpte basen och playbaren tillsammans med två Play:1or. Play:1orna placerade jag i badrummet och köket. Även om den är hälften så stor som föregående baslåda så spelar den dubbelt så bra! Basen spelar otroligt bra och exakt! Innan Sonos körde jag Audio Pro i 5.1. Jag kan säga att ljudmässigt slår den Audio Pro på fingrarna. Saknar ett par Play:1or som satelliter bakom soffan bara för att få till surround-ljudet ordentligt bara. Älskar enkelheten i Sonos - installation, app samt deras ljudbild. Enda minuset är priset, det kostar att köpa Sonos! Men det är ju en premiumprodukt och kosta vad det kosta vill. Jag ska bygga ut systemet överallt successivt i alla fall. :) Skulle kunnat dra av en stjärna i betyget för att dessa högtalare kostade 19.280 kr i skrivande stund, vilket är ganska saftigt. Samtidigt går ju ingen och köper premium som inte har pengarna, så det är lite irrelevant att sänka betyget pga av priset av en premiumprodukt. Dessutom ligger de inte högst i pris inom premiumsegmentet. Så detta får full pott av mig! :)
*Redigerades 5 år sedan
r
robinahman

34 omdömen

5 år sedan*
Jag köpte en Soundbar och väntade med att köpa en Sub för jag tyckte att det var för dyrt. Det är mest barnprogram på våran TV ändå och mina barn märker ingen skillnad. Men jag börja märka på vissa program jag kollade på att ljudet var platt, speciellt när det var musik. Så jag bet i det sura äpplet och la ut de drygt 7000 kronorna för att få lite bättre ljud. Jag kan inte säga att jag är överväldigad av hur bra det låter, men det är skönt att ha fått tillbaka basen i ljudet.
*Redigerades 5 år sedan
zanaton
zanaton

91 omdömen

5 år sedan*
Fantastisk komplement till soundbaren. Den ligger under min soffa och är osynlig men lyfter ljudet till et helt annat nivå, soundbaren behöver inte tänka på att driva bass och kan fokusera på all annan ljud. Alldeles för dyr, men har du pengar, köp!
*Redigerades 5 år sedan
A
Alexdillmann

1 omdöme

6 år sedan*
Helt sjukt bra ljud! fungerar mycket bra till Playbar och Play 5! Mycket nöjd med köpet!
*Redigerades 6 år sedan
s
snakestyle

11 omdömen

6 år sedan*
Väldigt bra, ett måste till playbar
*Redigerades 6 år sedan
p
pjos

26 omdömen

6 år sedan*
Det lilla extra, inte för att Sonos Playbar låter illa utan men med denna SUB känner jag jag den riktiga rena basen utan loudness kompromissen. En investering värd sina pengar.
*Redigerades 6 år sedan
P
Porsche996

7 omdömen

7 år sedan*
Grym bas för sin storlek! Brukar flytta min mellan 2 olika zoner där den ena är vår altan där den kompletterar ett par utomhus B&W högtalare. Och tom där spelar den med kraft!
*Redigerades 7 år sedan
m
mdmar

17 omdömen

7 år sedan*
Riktigt tung och djup bas! Lyfter playbaren till helt annan nivå - fyllig ljudbild och skön tyngd.
*Redigerades 7 år sedan
adl
adl

112 omdömen

8 år sedan*
Fungerar riktigt bra med Playbar
*Redigerades 8 år sedan
l
liddes

11 omdömen

8 år sedan*
Riktigt bra komplement till Sonos S5:orna. Djup tung distinkt bas (som går att konfigurera). Enda nackdelen är att den är hårt knuten till Sonos, det finns inga ljudingångar i den.
*Redigerades 8 år sedan
Sida 2